IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 19.07.2007 11:49

" Olet suuren henkilökohtaisen läpimurron kynnyksellä. Mitä enemmän avaat mieltäsi mahdollisuuksillesi, sen parempi. Kuvittele itsesi supersankariksi. Vedät puoleesi sitä mitä haluat ja hyljit sitä mikä vahingoittaa. "

~ SupermanSuperman...avaan mieleni ja käytän voimiani. hahaa :D

" Anna tunteitten ohjata tekemisiäsi. Nyt ei ole jarruttelun aika, sillä sopivaa seuraakin on houkuttelevasti tarjolla. "

~ toinen vaihtoehto. hmm, eräällä tavalla jotenkin samanlainen kuin tuo ensimmäinen.
minun pitää siis käyttää supermiehen omaisia tunnetaitojani ja antaa vaan palaa. ;D vetäisinköhän puoleeni sitten tuota "sopivaa seuraa"...hmm... :)

~ on kyllä ollut tunteiden kannalta hiukan laidasta laitaan -viikko. hyvät fiilikset mutta sitten hirveän helposti tulee masennuksen poikasia jos vähänkin koen jonkun asian ahdistavaksi tai surulliseksi. aina samat syyt ja aiheet nousevat mieleen. saan hienosti ties millä aasinsilloilla jonkun randomin asian liitettyä omaan murheenkryyniini ja sitten se pato aina vuotaakin. milläköhän supermiehen voimilla sitä saisi muutosta aikaan elämään? avoimuus, my ass, on mielestäni välillä yliarvostettua. itselleni siitä ei ainakaan ole ollut hirveästi hyötyä. joskus jopa haittaa. mutta ei muuta kuin viitta päälle ja tuulispäänä vetämään puoleeni haluamiani asioita. sitten kun vielä tietäisi mitä pitäisi hylkiä. eihän sitä läheskään aina osaa nähdä niitä itseään vahingoittavia asioita.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.