IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)

[Ei aihetta]Tiistai 05.05.2009 00:39

Voi himskatti.. elimistöllä taas sekoamisaikansa ja olen niin kyrsiintynyt siihen et mielialat vaihtelee viiden minuutin välein.! se on oikeesti tosi raskasta. Eka olen tosi onnellinen ja sillee jeee elämä on ihanaa <3 toises hetkes koen turvallisuuden hakua ja syliä ja sit onki kaikki ihan surullista. Sit se alkaa taas alusta. Voi vitsi se käy hermoon..
Ja nyt revin peukalostani nahkaa


TOTUUS ISKI KUIN SALAMA

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 02:05


Jos näkisit minut poliisiautossa pidätettynä, minkä rikoksen luulisit minun tehneen? Vastaa kommenttikohtaan ja laita sitten viesti eteenpäin ja katso mitä rikoksia sinä saisit...

ja kaikki sitten vastaa!

Katjan Perjantai-iltaLauantai 28.03.2009 00:53

look into his eyes and you shall see
why everything is quiet and nothing's free
I wonder how he's gonna make her smile
when love is running wild on the diamond sea

Sonic Youth on yksi maailman parhaimmista bändeistä. Tykkään vaan sikana Kimin ja Thurtonin äänistä <3 ja sit se musa. Se on jotenki aivan ainutlaatuista ja nii... täydellistä <3 ja sit vielä biisien sanat. Diamond sea, Becuz ja Little trouble girl ja kumppanit <3 oijjoijoi.

Toisaalt tuntuu tyhmältä kirjottaa tätä perjantai iltana -.- en ny tarkota et PAKKO MEN DOKAA HEIJJ!!!111 kaikki on joko laneissa tai kattoo Maj karmaa.. Kauhee vilu yhtäkkiä.

if you want me to
I will be the one
that is always good
and you'll love me too
but you'll never know
what I feel inside
that I'm really bad
little trouble girl

[Ei aihetta]Maanantai 02.03.2009 01:44

Terveystiedon uusinta huomen )=

(=Keskiviikko 25.02.2009 16:25

Olen hyvä <3 Sain tänään hoidettua ton opo kirja jutun, ja VIHDOIN terveystiedon nelosen <3<3 Tai ei toi opo kirja sillai hoitunu, sanoin vaan opolle siitä ja se sano et ei se varmaan haittaa, oon ollu tunnilla kuitenki aina. Ja ilmottauduin vihdoin toho uusintaan <3 Koe on ens viikolla, luen, pääsen läpi ja unohdan koko jutun. Huh. Eikä se ruotsin sanakoe sillai, se on kans huomenna, eli luen vaan tänää vähä ja se siitä. Eli enää se halvetin mantsan tehtävä vihko -.- Kyl seki varmaan hoituu. Toivonmukaan.

)=Keskiviikko 25.02.2009 01:24

En jaksais enää millään. Pikkurästit mitkä on jääny alkaa stressaamaan päivä päivältä enemmän enkä kestä sellasta. Se mantsan helkkarin tehtävävihko, ruotsin sanakoe viime jaksosta, terveystiedon nelonen, opo kirja.. kaikki tarvis suht pian olla tehtynä/hommattuna enkä saa enää vaan aikaseks. En kestä ajatella noita rästejä, koulumaailma tuntuu niin hektiseltä (kiitos Konsta sivistyssanoista) ja kaikki pitäis ehtii tehdä ja sit kotona viel läksyt ja muu lukeminen. Sit ku pääsen kotii meen vaa nukkuu ku en jaksa -.- siitä tulee ns. huono omatunto ja sit se on sellainen kierre. No, onneks mulla on huomenna opo, joten saan juteltua siitä opokirjasta ja terveystiedon nelosesta sen kanssa. Huomen se murhe on ohi. Torstaina on se sanakoe, eli huomen vaan vähä lukemista ja that's it, sit sen voi unohtaa. Mantsan tehtävä vihko.! Kukaan muu koulun mantsan/biologian opettajista ei käytä sitä. En oo koskaan kuullu et Hyvärinen käyttäis sitä. En siis viitsinyt ostaa ettei turhaa rahaa menis ja PAM, kaikilla pitää olla se.! Olis laittanu ilmotusTV:seen et huom maantieto2 kurssilaiset! tehtävävihko oltava. Tai edes jotain sellaista )= Mutku eeei. Sit vast ku kurssi on alkanu ja alennukset menny aikoja sitte ja raha muutenki vähissä ja jakson alussa mikä on muutenki kiireistä aikaa, sit sanotaan et tällanen kuuluis olla. Jumankauta Hyvärinen on I.D.I.O.O.T.T.I (:DDDDDDD kiitti aaro tost)

TEHARIT RUISSIIN!! <3Maanantai 23.02.2009 12:51