IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)
Konsta pääsee töistä just......nyt. klo 19.00. Sit se tulee kotti ja mä meen varmaanki niille. Jos uskallen ku niitte äiti oli kiukkunen sille.
Oon lukenut uskonnon kokeesee :) ihan oikeesti. Kirjaa peräti 20 sivuu mut sit tajusin et kaikki oleellinen on vihos. Kurssin aikana kirjotin koko vihon ihan täyteen joten siinä on oltava kaikki oleellinen. Nyt sit vaan nielasen vihon ja osaan kaiken. Toivottavast. Kosku ruotsi meni vituiks ja yhteiskuntaoppi. Eikä mul muit kokeit sit oo ollukkaa. Että tää koulu kärsii pähästi mun käsissäni..

Hehhee pian 5kk pian 5kk <3<3<3 :)):)) se on jo melkee puolivuotta se. Ettäs tiedättekin. Ärsyttää vaa mun oma typerä käytökseni ja vainoharhasuuteni. Mut onneks osaan kyl nykyää sanoa asioista mitkä häirii nii voidaa selvittää. Olen hieman hölmö välillä. Mutta onhan se itsestäänselvyys.

Hei tulispa pia juhannus <3 voisin liittää tänne yhden hauskan kuvankin, mikä tapahtui Juhannus06. Vai olik se 05??? Tira auta. Kyl se tais ol 06. Tai mistä helvetistä minä tiedän.
Tämän kuvan tarina on kuitenkin aika jännittävä. Oltiin Tiran takapihan mörskässä yötä juhannuksena kaks yötä (yöuinti pärskällä; mun pikkarit on ihan märät!! :D) ja sitten toisena yönä mentiin pihan takana olevaan rakkaaseen metsään. Leikittiin lukemattomat leikit siellä pienenä. Niih, sitten otettii kamerat ja vitsillä otettii hauskoja kuvia (liikkuvakivi <3). Sit mentiin sen kanavan viereen ottaa kuvaa pimeestä vedestä mikä on aina kiehtonu/pelottanu mua. Sysimustaa vettä, mistä kukaan ei tiiä mitä siellä on. Kuvassa oon just siirtämässä oksia pois ja just kuvan ottamisen aikana/sekunin murto-osan jälkeen vastarannalta kuuluu PLUMPS!! Ja jumalauta me kiljuttiin ja lähettii juoksemaan nii saatanan lujaa takasi pihalle mörskään. Sit se meni tietysti siihen et ei uskallettu nukkuu siellä ja kömmittii kolme neljä aikaa sisälle :D Oi että nyt naurattaa. Se oli varmaa vaa joku kivi ku putos tai hyppäävä kala. oi aikoja <3
(ps. olin tuohon aikaan vielä 53kg et älkää välittäkö pikku kummusta mahan kohdalla :>)

Kiitoksia.Keskiviikko 30.01.2008 23:15

Olen ollu jo pitkän aikaa hieman sairas, mut nyt tein jotain viel sairaampaa. Mut voi olla et pian en olekaa sairas.
Asioitten pakeneminen ja pelkääminen on turhaa. Kyl niit saa ja pitääki pelätä pikkase jos ne on pahoja asioita mutta pelko ei saa lamauttaa ja jos ikinä vaan omistat niin ihanan rakkaita ihmisiä kuin minä, niistä sairauksista ja peloista niitä kohtaan on uskallettava puhua.
Sitä voi luulla et pystyy elämää sillain että piilottaa haavat kilven taakse eikä sano niistä kenellekkään, mut ei niin pidä tehdä. Niin voi onnistua yllättävän pitkään, mun kohdallani monta vuotta, mut ei sitä voi paeta. Sitten kun muut ihmiset huomauttelee ja yrittää auttaa nii sillon pitäis ymmärtää. Mut ku ei. Sit ku huomaa satuttavansa kaikista rakkainta ihmistä koko maailmassa nii on tehtävä jotain. Ja nii mä teenki.

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.01.2008 00:22

mua alko just oksettaa iha saatanasti.


olen tullut taas nörtiksi :s en halua nyyh. mut sit ku jakso alkaa nii lopetan nörddäämise

nyt on pakko men oksentaa

RÄYH!Maanantai 28.01.2008 18:48

juhlat

ja joka yö soitan satumaan tangon, ja joskus tuntuu kuin joku huutais apua merellä päin, mä panen stereot lujempaa.

Kirjotan tänne tänään kaikkii yksittäisii juttuja jotka vaan syystä tai toisesta pulpahtaa mieleen.

Questions in a world of blue.
ei pysty ei kestä ei kykene. I hate myself and I want to die.

Päivän piriste et löysin vanhan vanhoja ja legendaarisia kuvia koneelta <3 kiitos ihanasta kesästä <3 yöllinen pärskä uinti ja PLUMPS ja IIIIIK ja karkuuuunnn!!!!!!

En oo kyl yhtään onnellinen. ei pysty ei kestä ei kykene. Olen huono paska idiootti ääliö ja on typerää väittää mitää muuta ellei sitten keksi jotain vielä kamalampia sanoja.
Rikas tyttörukka, mitä hän voi kurjuudesta tietää.
Kyl vaa voi

PS. EN EDES OLE RIKAS!!

Konsta (=Lauantai 29.12.2007 00:08

Tämä on tarkoitettu kaikille seurusteleville, kuinka hyvin tunnetkaan tyttö-/poikaystäväsi?

ALKUUN...
Kuinka kauan olette seurustelleet?: päälle 3kk.
Miten hyvin luulet tuntevasi hänet?: kyyyl mä luulen tuntevani... välil hämmästyn kyl jostain :D

TYTTÖ-/POIKAYSTÄVÄNI...
Syntymäaika: 12.12.-90
Missä asuu: tos 200m mun talost
Sisarukset: pikkusisko
Opiskelupaikka/ammatti: Rauman Lukio
Unelma: Olla mun kanssa aina <3<3 eeeeeii nyt voi äkkiseltää muistaa. Oikeest se haluu ol kyl runoilija mut se ei myönnä sitä.
Suosikkituoksu: minä <3 no ei. kukkaset? kaikkihan niistä tykkää. LACOSTE!! :D
Suosikkikirja: mmm... ei se kauheest lueskele.. Aku Ankka :)
Suosikkileffa: niit on aika mont mut ainaki V niinkuin Verikosto
Suosikkibändi: Guns'n'Roses ja Helloween
Idoli: (Londroosha on sen jumala :D) se kenen nännit näkyy ja jos kyllästyy niihi ei diggaa enää black metallii tai jotain tollast.. niit idolei on nii paljon! Slash ym. kaverit
Harrastukset: mun kans hengaus ja kaiken sortin pelit
Kengänkoko: mmm. nyt tuli paha. 41?
Pituus: n. 170cm

YLEISTÄ...
Hänen pisin suhteensa?: se yks. tais ol 5kk
Hän sai ensisuudelmansa?: joskus tarhassa silt tytölt varmaa mikä muutti Thaimaaha :D
Millaiset suhteet hänellä on vanhempiinsa?: aika hyvät mun mielest
Entä serkkuihin?: hyvät välit kaikkiin sukulaisiin :)
Onko hänellä jokin sairaus?: päässä vikaa ku hengaa mun kans.

Muistatko hänen osoitteensa?: tot kai
Millainen hänen huoneensa/asuntonsa on?: karseet tapetit. Kivat verhot, sit se kasarilt peräsin oleva sohva... aika sekanen mut on se siistimp ku mun huone eli ei hätiä mitiä
Hän vihaa...: mua sillon ku sanon et tapan itteni
Hän rakastaa...: mua ainakin näköjään toivottavasti ja sit sitä musaa ku se kuuntelee ja sellast
Miten juo kahvinsa?: ei laita sin mitää
ONKO HÄN...
Fiksu: oonha se :D
Hyvä ruotsissa: AHAHAH. on se paremp ku mä. Alla tittar på mig..
Entäpä englannissa: juu on erittäin hyvä.
Avulias: joo
Ystävällinen: ei sannil ainakaa :D on se muute
Hetero: toivotaan :D
Surullinen: ei nii usein ku mä mikä on erinomaista
Masentunut: eeei se enää oo.
Turhautunut: joaaoskus
Siisti: siis puhdas/siisti vai cool-siisti :'D ? molempii
Hoppari: HAAHA ei
Punkkari: nei
Räppäri: :D ei
Pissis: joo niitte vihreitte sukkahousujen kans. ei.
Gootti: mehä ollaa goottipari :D ei oo
Tylsä: ei!
Itsetuhoinen: ei oo ainakaa ikin mun nähde
Hauska: onse
Yksinäinen: kaikki on välil yksinäisii

KUMMAN HÄN VALITSISI...
Kahvi - tee: kahvi
Koira - kissa: koira
Farkut - muut housut: muut housut
Kesä - talvi: Kesä
Syksy - kevät: en osaa sanoo..
Musta - punainen: punane

Toivottavast ei menny iha päi persettä :'D sun vuoro tehä must moinen.

OSTIN ERNU KENGÄT :DDDPerjantai 28.12.2007 23:43

Ku mun mielest must ei saa tekemälläkään ernua. Ku mun mielest olen vaa sellanen mikä pukeutuu tosi nuhjusesti niihi raitapaitoihi (ja halipaitaan). Tosiaan ku olin shopping tänää Tampereel nii eka olin et en viitti shopata ku säästän rahaa niihi sähkörumpuihi enkä edes tarvi mitää vaatteita (nudisti:D). Sit ku mul työnnettii rahaa kouraan nii huomasin et meinsain ostaa kokoajan raitapaitoja lisää. En sit ostanu niit ku ajattelin ain ensi. Ja äiti puoliks pakotti mut ostamaan ne ernukengät ja ajattelin iteki vähä vastahakosest ostaa ne.. Ernu on kyl tyhmä sana, samoin kuin pissis ym. Mut kuitenki. Ne on sellaset pitkävartiset mustat tennarit ja vaihdoin niihin punaset nauhat :D Mutkurutku mulle valitetaa siit et ei oo talvikenkiä, haha. Ja tosiaan, varpaat onki välil aika jäässä VAIKKA käytän villasukkia säännöllisesti jokapäivä melkeen 24 tuntia vuorokaudessa.

Hömelöhemuli plää

Mitä helvettiäTiistai 25.12.2007 01:30

Edellisessä päiväkirjamerkinnässä kirjoitin kauniin/ei kauniin (kumman valitsit lopuksi, a:n vai b:n) tarinan oravista, Töötistä ja Moonasta. Viimeyönä näin unta, että KOULUTIN ORAVIA!!! Mitä hemmettiä, onk tää joku yhteensattuma vaan vai taikaa vai mitä?? Pitännee tarkkaille noita oravia vähä sillä silmällä nyt. Mitä ne musta haluaa... mä haluun niistä vaan kaveruutta :) en mä siin unes kouluttanu mitenkää sotaisiks (niinku ERÄS heti ajatteli, hömelö ;>) vaa annoin niille sellast mössörukaa (mitä maistoin iteki siin unes ja s eoli älyn hyvää, pinkkii, sinist ja vihreet sai valit) ja hellin niitä. Oravat on ihania eläimiä <3 niin kaikki muutki eläimet kyl. Mist tulikin mieleeni, että luinpa juuri lahjaksi saamani novelin. Tai siis, sain noveli kokoelman lahjaks. Edgar Allan Poeta. Luin nvellin Musta Kissa, se oli ihan järkyttävä. Rakastan kissoja niin älyttömästi ja siinä novelissa se ensi repi kissaltaan toisen silmän ja sitten se hirtti sen puuhun. Enempää en kerrokaan. Melkee itkin ku luin, nii järkytti moinen kohtelu.

Hommataan kissoja joskus mut ethä sä sit ikinä ikinä tee niille sellasta, et vaik ne seurais sua kokoaikaa ja olis suhu kiintyneitä?

PS. HAUSKAA JOULUA <3<3 :)

Oravan tarinaLauantai 22.12.2007 14:57

Olipa kerran orava. Hänen nimensä oli Tööt. Eräänä päivänä Tööt kiipesi puuhun ja otti kävyn suuhunsa. Käpy oli tarkotus antaa Töötin rakastetulle, Moonalle. Kavutessaan alas hän liukastui jäätyneeseen pihkaan puun rungolla ja putosi nenälleen käpy edellä maahan. Käpy jäi Töötin naaman alle, jonka seurauksena Töötin kuono murtui. Se kaartui lievästi vasemmalle ja oli pahoilla ruhjeilla. Tööt kulki vaivalloisin ja haparoivin askelin Moonan pesälle. Kuono murskana ja käpy ruhjottuna hän ojensi lahjan rakkaalleen.
Mitä sitten tapahtui?
a) Moona viskasi kävyn helvettiin ja paiskasi oven Töötin nenän edestä vai
b) Moona otti onnellisena kävyn vastaan, keitti glögiä (terästi sitä) ja anto mukillisen Töötille. Sen jälkeen hän sitoi Töötin kuonon ja antoi aspiriinia. Takassa oli tuli ja heillä oli kaunis pikku kuusen oksa missä oli kauniita pikku lasipalloja. He katselivat ulos ikkunasta pimeälle taivaalle missä tähdet tuikkivat ja kuu loi kaunista kalpeaa valoaan. Moona ja Tööt nukahtivat sylikkäin keinustuoliin viltin alle.

Mummielest b) on parempi <3

Olen koneella jjeejjjje!!Tiistai 18.12.2007 18:31

Mut nyt pian just lähden. Ei oo edes oma kone. Oon varmaan allergine omal läppäril ku ei tuu käytyy enää..