IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)

JellouTiistai 10.11.2009 18:01

Mul o ny ajokortti ja kaikkee.

Olen vakaasti harkinnut, että vetäisin kuvat pois täältä. Käyn tääl ehkä kerran kuussa enkä ikinä jaksa lisätä uusii kuvii tai mitää.

OLEN VAPAAMaanantai 21.09.2009 17:52

Tai en oikeastaa oo viel kuukauteen. Viime viikol oli kirjoitukset ja eka ajattelin et jes vapaus koittaa. Aloin miettiä ja totesin et en ole vapaa enneen ku opettajien antamat tulokset on selvillä, enkä ennen ku ytl:n tulokset on selvillä. JA en oikeastaa sillonkaa ku tarvii alkaa kukee sit psykaa ja sit kevääl (eli helmi maaliskuussa) onki jo uudemma kerra. Ja sen jälkeen pääsykokeet. Eli enhä mä mitenkää vapaa ole. Snif.

27.7.09Maanantai 27.07.2009 18:54

Tänään on tuo päivämäärä. Tiedättekö mitä se tarkoittaa? Alan lukea yo-kirjoituksiin! Jos sanoisin et ei vois vähempää kiinnostaa, nii se ei olis totta. Alan pikku hiljaa olemaan kauhusta kankeana, sillä näin viimeyönä painajaista kirjoituksista :D Aloitan siis englannilla ja sit jatkan ruotsilla ja sit sillee vähä sekaisin vaan. Ruotsin kuuntelu pitäis hanskata maanantaina 7.9. ja englannin kuuntelu heti seuraavana päivänä. Kirjallisena englanti tarvis sit vetää keskiviikkona 16.9. ja ruotsi perjantaina 18.9. Ja tietenki siinä välis on se 17. päivä millo olis mun ja konstan 2v päivä -.- ehkä juhlitaan sitä sitten seuraavana viikonloppuna siitä..
Mut lähden koneelta lukemaan et saisin tietysti ne ällät ja pääsisin yliopistoon

Visbyn hervoton meno asunnossa 269Lauantai 13.06.2009 18:02

Jenni: vessa on varattu
Johanna: käytä keittiön lavuaarii
Katja O___O
Johanna: siis se pesee hampaat!

:'DD

HeippaTiistai 09.06.2009 21:13

Lähden huomenna kolmeksi viikoksi Ruotsiin. Tulen takaisin 30.6 tai 1.7 riippuen milloin laiva on perillä.

Hyvää syntymäpäivää
Jaana
Tira
Tiran äiti
Sanni
(Aaro, riippuu olenko tääl jo vai en)
:) <3<3

Kun lähetän jollekkin viestin esim. mitä mulle on apahtunu ym., niin sanaa voi levittää ettei mun tarvi laittaa kaikille sitä samaa viestiä ku se maksaa kuiteski hiukan. Ja hyvää ihanaa juhannusta <3<3

[Ei aihetta]Tiistai 05.05.2009 00:39

Voi himskatti.. elimistöllä taas sekoamisaikansa ja olen niin kyrsiintynyt siihen et mielialat vaihtelee viiden minuutin välein.! se on oikeesti tosi raskasta. Eka olen tosi onnellinen ja sillee jeee elämä on ihanaa <3 toises hetkes koen turvallisuuden hakua ja syliä ja sit onki kaikki ihan surullista. Sit se alkaa taas alusta. Voi vitsi se käy hermoon..
Ja nyt revin peukalostani nahkaa


TOTUUS ISKI KUIN SALAMA

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 02:05


Jos näkisit minut poliisiautossa pidätettynä, minkä rikoksen luulisit minun tehneen? Vastaa kommenttikohtaan ja laita sitten viesti eteenpäin ja katso mitä rikoksia sinä saisit...

ja kaikki sitten vastaa!

Katjan Perjantai-iltaLauantai 28.03.2009 00:53

look into his eyes and you shall see
why everything is quiet and nothing's free
I wonder how he's gonna make her smile
when love is running wild on the diamond sea

Sonic Youth on yksi maailman parhaimmista bändeistä. Tykkään vaan sikana Kimin ja Thurtonin äänistä <3 ja sit se musa. Se on jotenki aivan ainutlaatuista ja nii... täydellistä <3 ja sit vielä biisien sanat. Diamond sea, Becuz ja Little trouble girl ja kumppanit <3 oijjoijoi.

Toisaalt tuntuu tyhmältä kirjottaa tätä perjantai iltana -.- en ny tarkota et PAKKO MEN DOKAA HEIJJ!!!111 kaikki on joko laneissa tai kattoo Maj karmaa.. Kauhee vilu yhtäkkiä.

if you want me to
I will be the one
that is always good
and you'll love me too
but you'll never know
what I feel inside
that I'm really bad
little trouble girl