IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)

<3<3Tiistai 28.08.2007 20:58

Viikonloppu oli aivan ihana!! Hanoin keikka voivoi!! miken juomapullo oohh!!! <3<3 oon hehkuttanu ihmisil jo ihan liikaa. Iiihihi <3 :D

Kirjoita nimesi ensimmäisellä kirjaimella alkavalla sanalla vastaus.

Olen: Katja
haluan: Kansalaisopistol maalaa (en olis puolvuot sit uskonu et toivon tota joskus)
minulla on: kuppeja yöpöydällä
vihaan: kaikkea (angst:D) no en.
pelkään: koulua :DD
kuuntelen: klämii
pohdin: kaikkee mitä tapahtu vkloppun.
rakastan: kaikkii Hanoin jäsenii
minä aina: k.....kaipaan Hanoita :D
minä en ole: kusipää :D
laulan: Kill cityä (hanoi)
itken: kaikkii surullisii juttui
katson: k...kaikenlaista ;) :D
oli pakko: kähveltää iskältä muutama euro taas :)

Tämän lukeva ihminen olkoon haastettu

ENÄÄ 9 PÄIVÄÄ!!Torstai 16.08.2007 20:47

JESJESJES

Olen kuunnellu taas yllätysyllätys täysin Hulluna Hanoita.

I CAN'T GET IT AT ALL

No sitä just..! olen niin onnesta soikeena ku vaan voi.! Ja tää on erittäin huono hetki tällasel hullulle mielentilalle, ny tarvis kattoo vähä läksyjä :S kello on vast kuus pian! läksyt tehää ain tv ohjelmien jälkeen joskus 23.30-23.45 eikä sen jälkee ajatellakkaa niit. Mul on ollu tollane rytmi kolme vuot (ala-asteel sama mut en iha noi myöhää tehny läksyi) ja ny pitäis tehä lujast töitä (et pääsisin Turkuun ja bongailee Mikee päiväst toiseen! <3) mutku olen tähtimerkiltäni Vaaka mikä on kuuluisa laiskuudestaan. Voi itku oon kusessa jos jätän lukion roikkumaan. Mut läksyjä en varmana tee kyl enne seittemää.
Miksi... rassaa niin saatanasti. Miks tupakoinnista pitää valittaa niin paljon? ja etenki sellanen ihminen ketä ei tiedä tupakasta ja huumeista _mitään_. Oikeesti, sen huomas jo keskustelun alusta.
''Poltaksä niinku vakituisesti?''
''Njoo...''
''askin päiväs vai?'' -.-
''no en todellakaan.''
''kui paljon sit?''
''ehkä yhen päiväs jos sitäkää.''
''no et varmana. eksä sit tänää oo viel ollu?''
''en.'' toi oli pikkuvale, olin polttanu YHEN ku oli refloja ja sain piiitkästä aikaa askin.
''voi Katja ku sä et tiedäkkää mite pahaa toi tekee sulle ja maailmalle..''
''mitennii en tiedä?'' huom. keskustelu pysyi kokoajan rauhallisena ja hiljaisena, ei huutoa.
''no et sä muuten polttais.''
''?''
''oleksä koskaa ajatellu keuhkosypää?''
''njaa, tupakast voi tul syöpä kyl iha mihi vaa eikä välttii ain keuhkoihi.''
''no nii.. tupakoitsijat siirtyy huumeisii helpommi. mä tiedän mitä mielt sä olet kannabiksest'' -.-
''nii mut sä et tiedä kannabiksesta mitään ku et ole vaivautunu lukemaan mitään faktoja ja sit väität vaa jotai mitä olet saanu päähäs.'' huom. en ole koksaan kokeillu huumeita.
*sama jankutus jatkuu mite pahaa teen itelleni ja maailmalle*
''festareillakin poltetaan kokoaikaa.'' Luuli et olen sielt sen oppinu.
''Mm-m.''
''mä yrittäisin saada sut ny lopettamaan ton tupakoinnin, sä olet vast 15..'' huom. täytän 16 kahen kk pääst
''miten?''
''kertomal sulle tupakan vaaroja''
''mä tiedän ne kyl''
''et tiedä, et sä muuten polttais''
''älä väitä etten mä tiedä ku mä tiedän. ja kyl silti tooosi moni polttaa vaik tietää vaarat''
sit se liukuu paikalta sillain keskan keskustelun ku ei tienny enää mitä sanoa. Voi helvetti. Sil on jo yks täydellinen tytär, ei se tarvi toista täydellistä. Kyl ne nyt jo tietää millanen ihminen mä olen, tykkään käydä keikoilla, satun nyt tupakoimaan, aion elää täysillä mutten silti dokaa ku harvoin. Sitä vaan harmittaa et olen ottanu oman elämäni ohjat omiin käsiini. En mä aio jäädä istumaan kolmekskymmeneks vuodeks kotiin jonku painostuksest niinku se teki, ja se on siitä kateellinen. En mä valita sille ikinä jos se tekee jotain sellasta mist mä en tykkää. Ja jos mä teen jotain mist se ei tykkää nii se alkaa valittaa. EIkä sillä ole mitään muita perusteita ku ''sä olet alaikänen''. Sitä se jankkaa ku joku papukaija mikä eiosaa muuta sanoa. Sille ei ole ehkä kerrottu että alaikäsetkin saa tehdä asiaoita! ja olen mä yrittänyt keskustella ja tehdä kompromisseja sen kanssa joistain asioista. Olen koittanu järjestää omii juttujani niin et ne sopis sille paremmin mutku mikään ei kelpaa. Ku mua ei ymmärretä niin kertakaikkiaan nii miksi hemmetis mä sitten enää viittisin mitään lupia edes kysyä. Jos ne ei tue mua missään tai kunnioita mitään mun päätöksiäni niin miks mä viittisin vaivautua. Kyl niille nyt on tullu jo selväks että olen tällanen, jos sanon et aion tehdä jotain, mä myös teen sen. Olen todistanu sen niille. Joten niitten kannalta olis miljoona kertaa hyödyllisempää uskoa se ja tukea mun päätöksissä ja hyväksyä mut ja ratkasuni. Teen juttuni kuitenki anto ne luvan tai ei nii miksei ne voi olla avuksi tai antaa olla. Se puhdistais ilmapiiriäki jos ne hyväksyis vaik tän Hanoin keikoilla käynnin. Jos ne olis mulle joskus mukavia niin voisin jättää jonku keikan menemät tai tekemät jotain muuta ns. ''kiellettyä'' mutku ne ei luota tippaakaan mun arviointi kykyyni. Ja mun on pakko luottaa omaani (en epäile itseäni koskaan) kosk ne on tehny mun kasvatuksessa aivan uskomattomia virheitä joita ne ite ei tajua. Mun pitäis istuu illat kotona ja tyhjentää astiapesukone ja jutella niitten kanssa mukavia. Tekisinki joskus niin mutku en saa siitä takasin ikinä mitään. Mun on sit pakko jättää niitte auttaminen ja mennä sääntöjen läpi. Mulla ei ole juurikaan vaihtoehtoja kosk olen nyt tällanen persoona ku olen. Ja jos olisin sellanen et olisin jokikinen ilta kotona kauniisti nii ehä se olis edes terveellistä 15 vuotiaal tytöl? kai se kuuluu vähä ikään tehä juttuja. Ja miten ikinä mulle kertyy kokemusta jos olisin niinku ne haluis? olisin viel 37 vuotiaanakin kotona ja kysyisin miten bussilla voi mennä turkuun. (niille se et matkaan yksinäni bussil on joku maailman kammottavin asia).
En oikeesti kuulu tähän perheeseen. Siks joudunki aina karkaamaan kaikkialle mikä ottaa toisaalta voimien päälle. Tosi surullista ja ärsyttävää ku niillä ei ole mitään käryä yhtään mistään. Mua vituttaa niin paljon se. Voisimpa olla jo vanhempi nii ei tarvis kuunnella niin vitusti sitä kauheeta paskaa mitä ne suustaan päästää.

Olen maailman onnellisin!!!Torstai 09.08.2007 02:01

otsikko kertoo kaiken <3 räjähdän onnesta ihan kohta !!!!!! IIIIIIHIHIHIH!!!

[Ei aihetta]Tiistai 07.08.2007 17:53

Voi hemmetti tuli yhtäkki sellanen olo et en kestä enää odottaa !!! En millään milllään!! Ja ku se Jenna pääsis ny mukaa sin keikal. Jos ei pääse nii täytyy kysyy jotain muuta. Mu mä menen sinne silti. 18 PÄIVÄÄ ENÄÄ IHIHIHIHIHI!!! <3<3 Ei voi kestää tällast jännitettä mikä kasvaa mun sisällä. Räjähdän. Toivottavast en ennen keikkaa ku sit olis game over. Oiiiii MikeMikeMike ÄndiÄndi ConnyA.CLacu HanoiHanoiHanoi Rakasrakas <3<3 nyt lopetan ton hölmöilyn.


IIIIIIHIHIHIHIII <33 NYT mä todellakin kuulun niihin ''hanoi friikkeihin'' ku leikkimielisesti ajattelin ennen Ruisrockia. Et Hanoi fanit on yleens aika sellasii..hysteerisiä Hanoita kohtaan. Mua vaan huvitti ajatus mut Kuinkas Sitten Kävikään.
Voi +#!!% ku haluanhaluanhaluan hanoi paidaannnhh. (huomatkaa, sensuroin rumat sanat). Mutku maksaa ja tililtä meni just puoltonnii rumpuihin prkl. En kadu kyl :D mainiot, rakastan niitä. Ja nimekseen ne sai Matti <3 Mut siihe paitaan. Haluisin sellasen tietyn laisen ja niit ol vaa siel ruissis mutku en uskaltan ostaa sielt ku rahat oli vähä tiukalla. Sit ku näin lähtö bussis jollai sellasen nii olin et ei wittu, MIKSEMMÄÄ ostanu. Mut se on ny ollu ja menny. Tilaan ehkäehkäEHKÄ sielt yhelt sivustols sellasen paidan. Tai koitan ostaa mun veljen Hanoi paitaa (tai yksinkertaisesti vaan otan sen. ei, se olisi väärin). Ei se myy sitä kuitenkaa. Voi itku. Mut olen käyny ny taas töissä nii rahaa olis tullu pikkasen nii voisin ostaa sen....:) wihii. Olen nyt just ihan sekasin onnesta ku mietin vaan miten IHANA 25.8. tulee olemaan <3 Ja mun horoskooppini sanoo et 29. päivä jotain miellyttävää sattuu mun rakkauselämässäni. Ehkä mä bongaan jonku hanoi jätkän sielt keikalt ja... no en jatka enempää. Saatte arvata sitten tai keksiä loppu tarinan.
Andy on kans vaaka :) mä vietän synttäreitäni 6 päivää ennen sitä. Mehheh. Hitto olen onnellinen! Ja ku tänää saatii kontin seinä maalattuu, työ oli just tullu silt seinän osalt valmiiks nii eiku radiost tulee Fashion! Täydellinen ajoitus! Sit olin taas onnellinen. Aaah.


Nyt ei mietitä koulua.
Eli juttu menee näin:
Valitse yksi ystäväsi, ja täytä noi jutut. :D Tai siis kysymykset. He he. :D

Ennustettavan nimi: Tira Jelina Kivilähde (ny se suuttu mul)
ikä nyt: 16
tyttö/poika? girls, girls, girls....

10 vuoden päästä hän on...
ammatti: eläinlääkäri, lauantai ilta-päivisin pitää lintubongarikerhoa
perhe: joku kiva miäs sil on siel nurkis ja sil o yks poika kersa mil se on antanu jonku tosi kummallisen nimen.
lapset: ks. ed.
mahdollisen miehen ammatti: se vetää vanhainkodin bingo iltoja ja on osa-aika työläinen nakkikioskilla
palkka: oikeen hyvä, se ei vaan oikee tiiä mitä se tekis sil rahalla
luonne: sellane ku nykki. tollanennoin. vähä se o kyl stressaantunu muttei myönnä sitä
koti: pikku kämppä Lontoos. se inhoo sitä kokolattiamatoo siel. se muuttaa pian pieneen omakotitaloon syrjäsemmäl Lontoosee
kaupunki: London
maa: no mitä luulet, Bulgaria varmaan


lempparit:
musiikki: toi japanilainen ku nykki ja sit se on myöski innostunu joistain englantilaisist bändeist mitä se on nähny siel
elokuva: joku pornoleffa :DD no ei, ei se myönnä. joku kauhuleffa
tv-ohjelma: ne kauheet britti huumorisarjat
fanitus: Tony Blair \,,/ :DDD tai Prinssi Harry
väri: musta ja punane ja sit se on löytäny LIILAN uudestaan
radiokanava: joku englantilainen kummatus
nettisaitti: katja.com :'DDDDD no eei, ei se oo sit enää koneel nii paljoo ku se kävi vierotuskuurin.

Hahhah.

Don't follow me I'm lost tooTiistai 31.07.2007 01:00

Kirjoita 2 ensimmäistä nimeäsi. Saat tietää millainen olet.

A: Todella seksikäs
B: Tykkää ihmisistä
C: On villi ja hullu
D: Hänellä on yksi parhaimmista persoonista
E: Hyvä suutelija
F: Sinua palvotaan
J: Pitää tupakasta
G: Toiset eivät määrää sinua
H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
I: Rakastaa kaikkea hauskaa
K: Todella tyhmä
L: Kaikkien rakastama
M: Tekee seurustelusta hauskaa
N: Todella hauska
O: Paras panemaan
P: Tulee toimeen kaikkien kanssa
Q: Tekopyhä
R: Vitun hullu
S: Helposti rakastettavissa
T: Uskollinen rakkailleen
U: Tykkää rentoutua
V: ei tuomitse
W: Erittäin avara katseinen
X: Muut eivät määrää minua
Y: Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla
Z: Aina valmis

K: Todella tyhmä =(
A: Todella seksikäs ;)
T: Uskollinen rakkailleen :)
J: Pitää tupakasta :S
A: Todella seksikäs ;)

J: Pitää tupakasta :S
O: Paras panemaan <-- AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA :'DDDDDDD
H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne ;) noni
A: Todella seksikäs ;)
N: Todella hauska :D
N: Todella hauska :D
A: Todella seksikäs ;)

Neljä kertaa todella seksikäs ;) jehjeh enk oleki siis todella seksikäs. MÖHÖHÖHÖHÖHÖ

No minä täällä taas hei.Maanantai 30.07.2007 01:43

Tosi paska fiilis omal tavallaa. Olen nii bored ja tunnen syyllisyyttä ku en tee mitään. Olen aina ihmetelly niit ihmisii ketkä tuntee syyllisyyttä sitä varten et ne ei hommaa mitää. Ny mul on itellän ekaa kertaa sellane olo et tässä mä istun stetson päässäni ja tuhlaan elämääni. Voisin kirjotella tänne jotain ylipitkiä juttuja. Miksen tekis sitä? noh, mäpä kerron teille. Täs ku skulaan vaan hulluna Hanoita ja luen Hanoi kirjoi ja juttui, voisinki kertoa teille, miten tutustuin bändiin nimeltä Hanoi Rocks.

Mä olin kuullu Tragedyn joskus jostain. Se iski tosi lujaa, mut ei tarpeeks. Tykkäsin siit hulluna jos kuulin sen jostain mut sit se niinku jäi. Välil vaa olin jos joku kysy et joo Hanoi iha jees, en oikee tunne. Sit kuulin ku Tuomas kuunteli Day Late Dollar Shortii huonessaan. Yleens hengailin hiiren hiljaa omas boksissani ja jorasin siin tahdis. Sit jokupäivä rohkenin kysymään et mikäs tää tämmönen biisi on? no se kerto ja olin et ahaa, juupa juu.
Sitte tuli kevät. Olin menossa kouluun mut oli vähän kipee olo. Oltiin seiskalla ja viimäset kässän tunnit käsillä. (Tein sellasta vitun tyhmää paitaa mikä ei ikinä tullu valmiiks.) Sit skulasin et vittu, mulla on tosi paha olo. Meil oli sillon sijainen ja se käski mun mennä terkkarille ja se tajus et mulla on kuumetta (mulla oli sillon äänikin ihan menny, muistan sen koska muistan erinomaisesti Miksi olin tulossa kipeäksi kovaa tahtia haha). Lähin sitte takas kottii, olin ehtin olee koulus ehkä kakskyt minsaa. Menin kotona iskän ja äitin makuuhuoneeseen (mul ei ollu sillo viel telkkuu) ja räpsyttelin kanavia. Huomasin et yheltä kanavalta tulee Hanoi Rocksin Ankkarockin keikkaa edeltävältä kesältä. Se kolahti muhun yhtäkki niin vitusti. Se musa, mut enemmän se Esiintyminen. Mite mä tajusin et vittu, ne oikeesti rakastaa tehä tota. Katoin Mikee ja Ändii huuli pyöreenä. Se Hetki, se Nimenomainen Hetki sai mut siltä seisomalta alkaa säästämään omaan skebaan (minkä ostin vajaan vuoden päästä Siitä Hetkestä). Niin siinä oikeesti kävi. Se ei vaikuttanu mitenkään mullistavasti mun omaan Hanoi historiaan, mut siihen et aloin oikeesti soittamaan skebaa ja näin. Jos en olis sinä samana keväänä tavannut bändiä nimeltä Nirvana olis voinu men homma vähä erilaisest. Mut tää on todella hyvä mitä kävi, Nirvana anto meinaa aikamoista lisäpotkua tähän uuteen katjaan mikä oli kuoriutumassa.
Seuraavan biisin kohtasin hassulla tavalla. Tira oli saanu jostain Suomirockia 9 vai mikä numero onkaan. Katoin et oo, Hanoi Rocks - Don't you never leave me. Hanoita taas. Kuunneltiin yhes koko vitun kesä sitä biisiä. Hanoi eli mussa sillain hiljaiseloa (Mike oli musta niin vitun kova jätkä ja vitun syötävä jätkä ja on vieläkin).
No, sitten meni kesä ja syksy siinä Nirvanaa eläessä. Tuli talvi, olin kasilla. Muistan et oli ihan vitun kylmä, jotai -20 astetta. Menin leffaluolaan ja bongasin Hanoi Rocksin Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks albumin. Näen et hahaa, Tragedy! Ja ostin sen äkkii pois. Levyllä oli myös Don't you ever leave me josta diggailin kovasti. Muistan ku menin kotiin ja avasin sen levyn kotelon, nii se cd oli ihan huurussa (silt puolelt mist voi peilata) ja olin et voi perse eihä tää oo pilalla. Laitoin levyn soimaan ja täydellisestihän se soi. Siis Erittäin Täydellisesti! Rakastuin. Cheyenne ja 11th street kids oli kaks muuta ylivoimasta lempparia Tragedyn ja DYNLM:n kanssa. Muistan ku kuuntelin sitä ku joku sekoboltsi. Mut samaan aikaan aloin kiinnostumaan enemmän grungesta ja riot grrlsistä ja punk tuli kovaa vautia perässä. Nii en ehtiny tutustuu sitten samalkertaa enempää Hanoihin.
Muistaisin, et se oli kasin keväällä ku ostin Twelve shots on the rocksin. Ja siin levyllä oli Niin Loistavia biisejä, People like me, NY city ja vanha tuttu Day late. Olin onnesta soikeena taas. Sitte tuli breikki Hanoi Rocksista.
Kesä 2007. Päivämäärä oli kauan odotettu 7.7.07. Kello oli kakskyt yli kakstoista, joten itseasiassa päivämäärä oli jo 8. päivä, mut Se oltiin merkattu lauantain 7. päivään. No, kuiteki, mä näin ne. Olin odottanu niin vitun kauan ja innoissani et näkisin Hanoi Rocksin mikä oli vaikuttanu mun koko elämääni yllättävän paljon. Sekosin siellä keikalla, sekosin ku Andy McCoy asteli ekana lavalle, ja sit tuli Mike. Voi jumaluta oikeesti mä itkin ja huusin ja olin ku jonku kuolemankohtauksen saanu. Menin niin sekasin et keikan jälkeen halasin ja pussasinkin vierustoveriani jonka kans ollaan nykyään kavereita.

Kuukaus Hanoi Rocksin näkemisestä. Olen havainnut pukeutumisessani glämmäri vivahteita. Olen tilannut liput Hanoin pakkahuoneen keikalle. Ostin eilen Sheriffi McCoy kirjan. Mulla on päässäni stetson jonka ostin pari päivää sitten. Olen tällanen ihminen minä kaverit mut tuntee. Mä oon vaan mä. Olen muuttunut hurjasti. Aloin kirjottamaan tätä juttua mielessäni et kirjotampa jutun missä kerron miten tutustuin Hanoi Rocksiin. Ja kuten huomaatte, siitä tuli samalla kertomus mun koko elämäni vaikuttavimmasta muutoksesta. (oke, ei otet sitä fyysistä muutosta minkä vauvat tekee muutamas vuodes) Mietin sitä tos joku aika sitte, et oikeesti periaattees Hanoi on tän kaiken takana vaikken olekaan ollu aktiivinen fani ku nyt vasta. Se on oikeesti todella kummallista. Voisin kirjottaa samallaisen jutun mitä Nirvana teki mulle. Se on oikeastaa surullisempi tarina, mutta en kadu mitää tai sillain. Hanoi tuli ennen Nirvanaakin vaikuttamaan.

Kirjotin tätä juttuu melkeen tunnin. Kesti oikeesti muistella noit tapahtuma järjestyksiä hirveesti, mutta palaset loksahti lopulta paikalleen ja aika tarkkaa siinä kävi näin loppujen lopuksi. Pitännee mainita, et tuli jossain vaiheessa ostettuu Oriental Beat levy ja Self Destruction löytyy Saijalta joten lainasin sitä.

Hyvä minä, upotin tunnin tähän. Mutta ihan hyvä, tää juttu oli taas hyvä muistaa. Oon funtsinu sitä mielessäni jonki verran mut nyt ekaa kertaa mietin kaiken läpi kunnol aikajärjestykses ja oikeen ajalla noi kaikki hassut tapahtumat. Että sellasta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 23:29

ps. ulkona sataa niin hevetisti, ja kun kattoo mun huoneen ikkunasta voi havaita sateenkaaren suoraa edessä päin. Aurinko paistaa ja on tosi jännä ilma :)

Oh.! ny se sade loppu sit ku seinää!