IRC-Galleria

Lithium^

Lithium^

Katja (kissajoo)
Eli juttu menee näin:
Valitse yksi ystäväsi, ja täytä noi jutut. :D Tai siis kysymykset. He he. :D

Ennustettavan nimi: Tira Jelina Kivilähde (ny se suuttu mul)
ikä nyt: 16
tyttö/poika? girls, girls, girls....

10 vuoden päästä hän on...
ammatti: eläinlääkäri, lauantai ilta-päivisin pitää lintubongarikerhoa
perhe: joku kiva miäs sil on siel nurkis ja sil o yks poika kersa mil se on antanu jonku tosi kummallisen nimen.
lapset: ks. ed.
mahdollisen miehen ammatti: se vetää vanhainkodin bingo iltoja ja on osa-aika työläinen nakkikioskilla
palkka: oikeen hyvä, se ei vaan oikee tiiä mitä se tekis sil rahalla
luonne: sellane ku nykki. tollanennoin. vähä se o kyl stressaantunu muttei myönnä sitä
koti: pikku kämppä Lontoos. se inhoo sitä kokolattiamatoo siel. se muuttaa pian pieneen omakotitaloon syrjäsemmäl Lontoosee
kaupunki: London
maa: no mitä luulet, Bulgaria varmaan


lempparit:
musiikki: toi japanilainen ku nykki ja sit se on myöski innostunu joistain englantilaisist bändeist mitä se on nähny siel
elokuva: joku pornoleffa :DD no ei, ei se myönnä. joku kauhuleffa
tv-ohjelma: ne kauheet britti huumorisarjat
fanitus: Tony Blair \,,/ :DDD tai Prinssi Harry
väri: musta ja punane ja sit se on löytäny LIILAN uudestaan
radiokanava: joku englantilainen kummatus
nettisaitti: katja.com :'DDDDD no eei, ei se oo sit enää koneel nii paljoo ku se kävi vierotuskuurin.

Hahhah.

Don't follow me I'm lost tooTiistai 31.07.2007 01:00

Kirjoita 2 ensimmäistä nimeäsi. Saat tietää millainen olet.

A: Todella seksikäs
B: Tykkää ihmisistä
C: On villi ja hullu
D: Hänellä on yksi parhaimmista persoonista
E: Hyvä suutelija
F: Sinua palvotaan
J: Pitää tupakasta
G: Toiset eivät määrää sinua
H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne
I: Rakastaa kaikkea hauskaa
K: Todella tyhmä
L: Kaikkien rakastama
M: Tekee seurustelusta hauskaa
N: Todella hauska
O: Paras panemaan
P: Tulee toimeen kaikkien kanssa
Q: Tekopyhä
R: Vitun hullu
S: Helposti rakastettavissa
T: Uskollinen rakkailleen
U: Tykkää rentoutua
V: ei tuomitse
W: Erittäin avara katseinen
X: Muut eivät määrää minua
Y: Yksi parhaimmista Tyttö/poika ystävistä, mitä voi olla
Z: Aina valmis

K: Todella tyhmä =(
A: Todella seksikäs ;)
T: Uskollinen rakkailleen :)
J: Pitää tupakasta :S
A: Todella seksikäs ;)

J: Pitää tupakasta :S
O: Paras panemaan <-- AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA :'DDDDDDD
H: Hyvä persoona ja vielä paremman näköne ;) noni
A: Todella seksikäs ;)
N: Todella hauska :D
N: Todella hauska :D
A: Todella seksikäs ;)

Neljä kertaa todella seksikäs ;) jehjeh enk oleki siis todella seksikäs. MÖHÖHÖHÖHÖHÖ

No minä täällä taas hei.Maanantai 30.07.2007 01:43

Tosi paska fiilis omal tavallaa. Olen nii bored ja tunnen syyllisyyttä ku en tee mitään. Olen aina ihmetelly niit ihmisii ketkä tuntee syyllisyyttä sitä varten et ne ei hommaa mitää. Ny mul on itellän ekaa kertaa sellane olo et tässä mä istun stetson päässäni ja tuhlaan elämääni. Voisin kirjotella tänne jotain ylipitkiä juttuja. Miksen tekis sitä? noh, mäpä kerron teille. Täs ku skulaan vaan hulluna Hanoita ja luen Hanoi kirjoi ja juttui, voisinki kertoa teille, miten tutustuin bändiin nimeltä Hanoi Rocks.

Mä olin kuullu Tragedyn joskus jostain. Se iski tosi lujaa, mut ei tarpeeks. Tykkäsin siit hulluna jos kuulin sen jostain mut sit se niinku jäi. Välil vaa olin jos joku kysy et joo Hanoi iha jees, en oikee tunne. Sit kuulin ku Tuomas kuunteli Day Late Dollar Shortii huonessaan. Yleens hengailin hiiren hiljaa omas boksissani ja jorasin siin tahdis. Sit jokupäivä rohkenin kysymään et mikäs tää tämmönen biisi on? no se kerto ja olin et ahaa, juupa juu.
Sitte tuli kevät. Olin menossa kouluun mut oli vähän kipee olo. Oltiin seiskalla ja viimäset kässän tunnit käsillä. (Tein sellasta vitun tyhmää paitaa mikä ei ikinä tullu valmiiks.) Sit skulasin et vittu, mulla on tosi paha olo. Meil oli sillon sijainen ja se käski mun mennä terkkarille ja se tajus et mulla on kuumetta (mulla oli sillon äänikin ihan menny, muistan sen koska muistan erinomaisesti Miksi olin tulossa kipeäksi kovaa tahtia haha). Lähin sitte takas kottii, olin ehtin olee koulus ehkä kakskyt minsaa. Menin kotona iskän ja äitin makuuhuoneeseen (mul ei ollu sillo viel telkkuu) ja räpsyttelin kanavia. Huomasin et yheltä kanavalta tulee Hanoi Rocksin Ankkarockin keikkaa edeltävältä kesältä. Se kolahti muhun yhtäkki niin vitusti. Se musa, mut enemmän se Esiintyminen. Mite mä tajusin et vittu, ne oikeesti rakastaa tehä tota. Katoin Mikee ja Ändii huuli pyöreenä. Se Hetki, se Nimenomainen Hetki sai mut siltä seisomalta alkaa säästämään omaan skebaan (minkä ostin vajaan vuoden päästä Siitä Hetkestä). Niin siinä oikeesti kävi. Se ei vaikuttanu mitenkään mullistavasti mun omaan Hanoi historiaan, mut siihen et aloin oikeesti soittamaan skebaa ja näin. Jos en olis sinä samana keväänä tavannut bändiä nimeltä Nirvana olis voinu men homma vähä erilaisest. Mut tää on todella hyvä mitä kävi, Nirvana anto meinaa aikamoista lisäpotkua tähän uuteen katjaan mikä oli kuoriutumassa.
Seuraavan biisin kohtasin hassulla tavalla. Tira oli saanu jostain Suomirockia 9 vai mikä numero onkaan. Katoin et oo, Hanoi Rocks - Don't you never leave me. Hanoita taas. Kuunneltiin yhes koko vitun kesä sitä biisiä. Hanoi eli mussa sillain hiljaiseloa (Mike oli musta niin vitun kova jätkä ja vitun syötävä jätkä ja on vieläkin).
No, sitten meni kesä ja syksy siinä Nirvanaa eläessä. Tuli talvi, olin kasilla. Muistan et oli ihan vitun kylmä, jotai -20 astetta. Menin leffaluolaan ja bongasin Hanoi Rocksin Bangkok Shocks, Saigon Shakes, Hanoi Rocks albumin. Näen et hahaa, Tragedy! Ja ostin sen äkkii pois. Levyllä oli myös Don't you ever leave me josta diggailin kovasti. Muistan ku menin kotiin ja avasin sen levyn kotelon, nii se cd oli ihan huurussa (silt puolelt mist voi peilata) ja olin et voi perse eihä tää oo pilalla. Laitoin levyn soimaan ja täydellisestihän se soi. Siis Erittäin Täydellisesti! Rakastuin. Cheyenne ja 11th street kids oli kaks muuta ylivoimasta lempparia Tragedyn ja DYNLM:n kanssa. Muistan ku kuuntelin sitä ku joku sekoboltsi. Mut samaan aikaan aloin kiinnostumaan enemmän grungesta ja riot grrlsistä ja punk tuli kovaa vautia perässä. Nii en ehtiny tutustuu sitten samalkertaa enempää Hanoihin.
Muistaisin, et se oli kasin keväällä ku ostin Twelve shots on the rocksin. Ja siin levyllä oli Niin Loistavia biisejä, People like me, NY city ja vanha tuttu Day late. Olin onnesta soikeena taas. Sitte tuli breikki Hanoi Rocksista.
Kesä 2007. Päivämäärä oli kauan odotettu 7.7.07. Kello oli kakskyt yli kakstoista, joten itseasiassa päivämäärä oli jo 8. päivä, mut Se oltiin merkattu lauantain 7. päivään. No, kuiteki, mä näin ne. Olin odottanu niin vitun kauan ja innoissani et näkisin Hanoi Rocksin mikä oli vaikuttanu mun koko elämääni yllättävän paljon. Sekosin siellä keikalla, sekosin ku Andy McCoy asteli ekana lavalle, ja sit tuli Mike. Voi jumaluta oikeesti mä itkin ja huusin ja olin ku jonku kuolemankohtauksen saanu. Menin niin sekasin et keikan jälkeen halasin ja pussasinkin vierustoveriani jonka kans ollaan nykyään kavereita.

Kuukaus Hanoi Rocksin näkemisestä. Olen havainnut pukeutumisessani glämmäri vivahteita. Olen tilannut liput Hanoin pakkahuoneen keikalle. Ostin eilen Sheriffi McCoy kirjan. Mulla on päässäni stetson jonka ostin pari päivää sitten. Olen tällanen ihminen minä kaverit mut tuntee. Mä oon vaan mä. Olen muuttunut hurjasti. Aloin kirjottamaan tätä juttua mielessäni et kirjotampa jutun missä kerron miten tutustuin Hanoi Rocksiin. Ja kuten huomaatte, siitä tuli samalla kertomus mun koko elämäni vaikuttavimmasta muutoksesta. (oke, ei otet sitä fyysistä muutosta minkä vauvat tekee muutamas vuodes) Mietin sitä tos joku aika sitte, et oikeesti periaattees Hanoi on tän kaiken takana vaikken olekaan ollu aktiivinen fani ku nyt vasta. Se on oikeesti todella kummallista. Voisin kirjottaa samallaisen jutun mitä Nirvana teki mulle. Se on oikeastaa surullisempi tarina, mutta en kadu mitää tai sillain. Hanoi tuli ennen Nirvanaakin vaikuttamaan.

Kirjotin tätä juttuu melkeen tunnin. Kesti oikeesti muistella noit tapahtuma järjestyksiä hirveesti, mutta palaset loksahti lopulta paikalleen ja aika tarkkaa siinä kävi näin loppujen lopuksi. Pitännee mainita, et tuli jossain vaiheessa ostettuu Oriental Beat levy ja Self Destruction löytyy Saijalta joten lainasin sitä.

Hyvä minä, upotin tunnin tähän. Mutta ihan hyvä, tää juttu oli taas hyvä muistaa. Oon funtsinu sitä mielessäni jonki verran mut nyt ekaa kertaa mietin kaiken läpi kunnol aikajärjestykses ja oikeen ajalla noi kaikki hassut tapahtumat. Että sellasta.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.07.2007 23:29

ps. ulkona sataa niin hevetisti, ja kun kattoo mun huoneen ikkunasta voi havaita sateenkaaren suoraa edessä päin. Aurinko paistaa ja on tosi jännä ilma :)

Oh.! ny se sade loppu sit ku seinää!

BalabalabalaSunnuntai 29.07.2007 23:26

Möö.

Olen tylsistynyt. Jos olisin vihannes, olisin ryppyinen mädäntynyt kurpitsa. Jotenki sellane fiilis et EI JAKS VITTI TEHÄ MITÄÄ ja silti tää koneel tönöttämine ei oikee nappaa. Tää keskisormiki on kipee ku jäi oven väliin. (en oo oppinu näköjään mitään, näin kävi myös ollassani muutaman vuoden(?) ikäinen) Jote kirjottaminen käy vähä hitaammin ku yks sormi on pois pelistä.
Selkä sattuuhuhuhu ku kökötän tässä. Ostin mustanpitsin yöstä tällasen tosi makeen stetsonin. Tää on tämmöne musta, sidoin siihe ympäril tollasen punasen pilkku huivin. Pidän tätä kokoajan päässä :>

''Siel oli niin kuuma, mä ja Sami kelattii, et vittu pannaa jalat vetee, nii tulee vähä viileempi fiilis.
Pantii jalat vetee ni jo alko huuto: ''Jalat ylös! jalat ylös!'' Jalat ylös? Miks? Me kelattii, et onks tää taas joku uskonnollinen juttu, yks niistä näköjään tuhansista sketseistä? Et pidä turpas kiinni! Please! Anna meijän ny pidää edes klabbeja vodas, tääl on niin vitun kuuma. Ne sano et ei, ei tää ole uskonnollinen juttu, kattokaa, kattokaa. Sillon me nähtiin tää hai, shark, hainevä. Kolme, neljä haita oli sellain viiden metrin päässä meistä. Vittu meijän jalat tuli ylös sieltä vedestä alle neljäsosa sekunnin, näytti varmaan nopeutetulta filmiltä.''

Sheriffi McCoy, s. 47 Oi hemmetti että repesin! Haluatteko et kirjotan lisää? Oke, oon niin nolife tälhetkellä ja niin innostunu täst kirjasta et kirjotan mielelläni lisää.

''No mä meen alakertaan ja Sami kans ja siel on Richard, Seppo ja promoottori kahvilassa.
''Missä helvetissä ootte ollu?''
Mä oon et mitennii? Me goisattiin yön yli, otettiin iisist. Ne sano:
''Vittu ootte ollu kolme päivää kateissa...''
Musta se oli kyl aika trippi, ku mä kuulin et oltiin goisattu kolme päivää.''
S. 52

''Mä ja Mike kelattiin, et mitä me tehään täl pilvelle. Me ei oltu ikinä kannettu itse mitään tullien läpi, ja me päätettiin meidän nuoren kundin logiikalla, että syödään tää kaikki! Ja jumalauta, se alko kolahtaa lentokoneessa!'' :DD
S.56

Noi jutut tuli ny ekan mieleen ettii. Ahahah :D hulvattomia juttuja.

Ziisus.Sunnuntai 15.07.2007 23:19

Vain pelkkää sattumaa...?

Lue huolellisesti läpi, tämä on tosi outo juttu!

1) Nimessä New York City on 11 kirjainta

2) Nimessä Afghanistan on 11 kirjainta

3) Ramsin Yuseb:in nimessä (Terroristi joka suunnitteli Twin Towers:in tuhoamisen 1993) on 11 kirjainta

4) George W Bush:in nimessä on 11 kirjainta

Tämä voisi tähän saakka olla pelkkä sattuma, mutta lue eteenpäin,
juttu muuttuu kiinnostavammaksi:

1. New York on 11. osavaltio

2. Lentokoneessa numero 11 oli 92 matkustajaa
( 9 + 2 = 11 )

3. Lentokoneessa numero 77, joka myös törmäsi Twin Towers:iin, oli 65 matkustajaa
( 6 + 5 = 11 )

4. Tragedia tapahtui 11 syyskuuta, myöskin tunnettuna 9/11
( 9 + 1 + 1 = 11 )

5. Niin kun varmaan myöskin tiedät, "US emergency services:in" puhelinnumero on 911
( 9 + 1 + 1 = 11 )

Edelleen vain pelkkiä sattumia? Jatka lukemista!

1) Yhteenlaskettu uhrimäärä molemmista lentokoneista jotka törmäsivät Twin Towers:iin oli 254
( 2 + 5 + 4 = 11 )

2) 11 Syyskuu on 254:s päivä vuodessa
( 2 + 5 + 4 = 11 )

3) Pommitus Madridissa tapahtui 3.11.2004
( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11 )

4) Tragedia Madridissa tapahtui 911 päivää Twin Towers tragedian jälkeen.
( 9 + 1 + 1 = 11 )

Nyt tulee jotain vielä oudompaa:

USA:n eniten tunnettu symboli, Stars & Stripes:in jälkeen, on kotka.

Seuraava säkeistö on otettu Islamin pyhästä kirjasta, Koraanista:


For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle.
The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah
and while some of the people trembled in despair still more rejoiced:
For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace.

Tämä oli siis säkeistö numero 9.11 Koraanissa.

Luuletko edelleen että kaikki tämä on pelkkä yhteensattuma? Kokeile tätä:

Avaa Microsoft Word ja tee seuraava:

1. Kirjoita isoilla kirjaimilla: Q33 NY. Tämä on ensimmäisen lentokoneen numero joka törmäsi Twin Towers:iin.
2. "Tummenna" Q33 NY
3. Vaihda fontin koko numeroon 48
4. Vaihda fontti WINDINGS:iin
Pelottavaa! Eikö ?

Vainko sattumaa..?

You'll the one that I'll never leave <3Sunnuntai 15.07.2007 23:01

Aika super ihqqq toi otsikko. Joo mut siis kyse ei ole varsinaisesti kenestäkään henkilöstä. Tai no on.! viidestä sellaisesta! Ok, joko arvaatte? Hanoi Rocks kuume ei laske. Enkä TODELLAKAAN VOI USKOA että ruissista on jo VIIKKO!! tulin vast eilen sieltä. Näin ne viikko sitten!! Ei ole todellista. Ei ole myöskään todellista et MUL ON LIPUT PAKKAHUONEELLE!! <3 voi jösses kuolen. Näen ne taas! enää 40 päivää! Olen kuunnellu vaan ja ainoastaan Hanoita iha kokoaikaa. Cafe avenue <3 Norhing new <3 11th street kids <3 tragedy <3 don't you ever leave me<3 hei! en ole kuunnellu FASHIONII tänää lainkaan.! ooh. Uus levy (Street poetry oliks sen nimi?) tulee 5. syyskuuta, tasa kuukaus ennen mun synttäreitä. Äiti kysy et jaksaks odottaa kuukauden nii saat sen lahjaks. NO EN TODELLAKAAN ODOTA.! Juoksen varmaan koulupäivän aikana hakemaan omani kaupasta pois. Oih tää Cheyennen alku on niiiinnhh..!! Olen sitä mieltä että... sekosin varmaan just lopullisesti. Mul on sellanen hurja kestohymy päällä ku kuvittelen et näen Miken, Ändin, Lacun, A.C:n ja Connyn taas soittamas niit täydellisiä biisejä! Sweet sweet rock'n'roll.

Harmi et Mike on naimisissa.

Ja hei. Turkuuunn on päästävä ku siel on se yks kauppakauppa kun on pakkopakko päästä. Mihihih. Käyttäydyn tosi lapsellisesti. (nyt KETÄÄN ei sanois mua 21 vuotiaaks ahahah)

It's still burning.

Hanoi kuumettaPerjantai 13.07.2007 01:57

Kirjotin jo yhteen blogiin sepustuksen Ruissista. En jaksa jauhaa siit enää. Tai no siis, totta mooses jaksan mut en jaks kirjottaa. Kirjotin tänää mielettömän mailin Briannallekki siit mite koskin Mikee ja olen hulluna Hanoihin, se ei varmaa tiiä edes koko bändiä. Don't you ever leave me baby....If you leave me you will kill me now... Kuuntelen just. No ny loppu tietty. Mut oi ettää....!! Mikeee <3<3<3 mä tykkään siit niin kauheesti (= jaa..... 43 päivää enää nii näen sen uudestaan <3 tampereen pakkahuoneel. Meen jokatapauksessa kävi mitä tahansa. Pakkopakkopakko ihan pakko.! Ja hei. Turkuun, joku Pirjo Boozie vai mikä hemmetti olikaa, siel myydää Miken vanhoi vaatteita!! Sinnesinnesinne!! Ja oijoi. Syyskuun alussa tulee Hanoilta uus levy <3 Fashion!! Tykkään kammottavan paljon siit biisistä! I'm into fashion cause of you.. aaaahhh. Hanoi Rocks on kyllä aivan liian mahtava.
Olen ollu kipeenä ruissin jälkeen. Telttailu ei sovi mulle ilmesesti mehheh. Tai sitte mulla on vaan Hanoi kuumetta.

tuli syyskuu.Torstai 28.06.2007 02:54

Ens viikolla alkaa lokakuu! eiku.... heinäkuu! anteeksi erehdys, satuin vain katsomaan ikkunasta ja päättelin säästä ja lämpötilasta kuukauden.
Mut voi perä kumpa ruissis olis sit edes vähä lämpempääääähähäh. Noh, en murehdi siitä nyt. Mut kaikesta huolimatta tarvin sinne mukaan sadeviitan. Sellasen läpinäkyvän you know eikä mitää keltasii ku mummoilla on.
Suomen kohdalla on selvästi matalapaineinen sykloni tai jotain sinne päin. Muistan ku sillon joskus kauan sitte ysin keväällä opin aika hyvinki nää sää vaihtelu tsydeemit mut en muista enää yhtään. Muistan vaan matala ja korkee paineen eron. Eli musta ei tuu säänaista.

Tyhmää ku on iha syysfiilis. Nyt on kauan odotettu kesä eikä pidä miettiä mitää syksyjä prkl! Olin kaupungilla tänään ja mulla oli villapaita ja siin päällä takki! ja lapaset! ja paksut sukat! ja nukuin viimeyönä paksut sukat jalassa! tää on kans niin perseestä. Kesä petti meijät. Ku ei oo sit kuvaa jos tulee elokuussa joku helle ku alkaa koulu ja (menee uuteen oppilaitoksee muutenki) sit keikistelee jossai pienis vaatteis siellä. En kyl oikeastaa oo ikin keikistelly missää pienis vaatteis vaik onki kuuma.. ku olen auringol vähä allerginen, iho ei tykkää ja pää menee helpost kipeeks nii olen tottun siihe ettei tarvi ol missää mini topeis ja mekois.

Muttamutta. Huomen ei tarvi herät aikasin <3 työnantaja pyysit tulee puol viideks poimii mansikoi kosk....en muista. Mut pointti oli se et saa nukkua. Mut huomiseks on luvattu sadetta :/ eikä mulla ole viel edes sitä sadeviittaakaan.

Pöllin Jaanalta. Hauskaa kesää!!Sunnuntai 03.06.2007 19:27

Ota puhelimesi ja laita JOKU kyseisellä kirjaimella löytyvä nimi listaan, ja kerro heistä jokin asia (esim. minkälaisia he ovat).

A: A-luokan Paparazzi - yks niist tärkeist
B: -
C: -
D: -
E: Eemeli - sellane
F: FmD Jenna - yks niist tärkeist
G: -
H: Helena - no se on mun täti...tätimäinen tyyppi
I: Iskä - kokoomus
J: Juliaa! - yks niist tärkeist
K: Kaisa - entinen luokkatoveri
L: Leena - oijoijoi ihana ihana ent. keramiikka ohjaaja <3 paras ope ku mul o ikin ollu
M: Mamma - ahdasmielinen mut ehkä vähän jotenki kummallinen. aika ärsy.
N: Naana - oikee ihana ihminen mil on tosi hassut jutut mitä ei voi olla nauramatta
O: -
P: Peltsi - tää on oikeesti tosi mukava ihminen minkä verran tunnen mut silti en ikin puhu sil tai mitää
Q: -
R: Rakas kotini... - kotinumero
S: Sipe - oi niin mukava ja hassut jutu omaava entinen luokkatoveri
T: Tanja - ihana tyyppi mil ain kertoo kaikkii juttuja haha. säteilee positiivist energiaa.
U: -
V: Veljeni... - tosi hyvä tyyppi, tajunnu tän maailman pelastamis idean kans ;) fiksu jätkä.
W: -
X: -
Y: -
Z: -
Å: -
Ä: -
Ö: -