IRC-Galleria

WHITE TRASH


Meitsi elää Suomessa amerikkalaista unelmaansa läpi. Miten kaikki asiat ovatkin loksahtaneet niin hyvin omille paikoilleen. Hampaat valkaistiin toissa viikolla, operaatio maksoi 450 euroa. Siinä on kova tuntipalkka. Lasse antoi rahat. Lasse on kiinteistövälittäjä. Meillä on Volkswagen Golf. Viisi ovea, kolme lasta ja pankkiasiat tietysti Osuuspankissa. Otimme molemmat eläkevakuutukset. Sitten kun lapset ovat lentäneet pesästä, me muutamme Lanzarotelle. Talvikausiksi.

Olen white, olen trash. Valkoinen roska. Vähän niin kuin tyhjä maitopurkki.

Olen ammatiltani kosmetologi. Aloin seurustella 19-vuotiaana Lassen kanssa. Häitäni vietettiin Tuurissa vuonna 2004 Keskisen kyläkaupan karavaanarialueella. Kaikki vieraat majoittuivat vaunuihin, aamulla menimme kyläkaupalle kun siellä oli ilmaiskahvit. Lasse on karavaanari kuten minäkin. Lasse ja minä leikkasimme siellä häissä HK:n sinistä yhdessä. Siitä on kuva ja se on jääkaapin ovessa. Muistimerkkinä siitä, että kaapissa täytyy aina olla makkaraa. Häissämme esiintyi Kari Tapio. Lopuksi tappelimme. Ihana Pohjanmaa! Lassen suku on Seinäjoelta.

Mottojani ovat: Antaa palaa, kerran täällä eletään ja fiftififti. Asumme Lassen, Leenan ja Leon kanssa rivitalossa ja meillä on pihakeinu, pallogrilli, tikkataulu ja puutarhatonttuja ja kaksikymmentäkaksi mariskoolia. Tykkään Liza Marklundin romaaneista. Lassen hellittelynimi on Lazze. Silleen pehmeesti lausuttuna. Lazze sanoi, etten saisi kirjoittaa sitä tähän mutta mottojeni mukaan annetaan palaa. Mitäs vielä. Lompakostani löytyy monet bonuskortit; Hese, Ykkösboonus, S-etu, Plussa, Lindeksi, Kapp Ahli, Makuuni ja Tapola. Keskitän mieluiten ostokseni Prismaan. Naapurin Taina sanoi viime viikolla minulle että olen huono ihminen kun suosin piraatteja. Kilinvitut! Se oli nähnyt kun painelin kauppaan Luis Vuittonin käsilaukussa. Sisareni Eija toi sen Phuketista. Syyttäkää Eijaa! Me harrastamme Lassen kanssa sauvakävelyä ja keilausta. Kesät kierrämme leirintäalueilla.

Olen innokas blogin pitäjä, blogini on nimeltään: Meitsi virkkaa. Kampaajani on kertonut siitä asiakkailleen ja minä olen ihan tärinöissäni siitä kun jotkut kommentoivat töitäni. Olen onnellinen nainen. Lassen mielestä olen maailman paras kesäkeiton tekijä. Parasta mitä arjessa voi olla, on se, että vietämme ensin koko päivän Ikeassa, syömme hyvin ja illalla lämmitämme saunan. Lapset katsovat disnin elokuvia ja sitten laitamme heidät nukkumaan ja meillä on aikaa toisillemme. Silloin Lasse hieroo hartioitani ja kertoilee asuntokaupoistaan. Hän on niin ihana, tilasi minulle Annan loppuvuodeksi! Jouluna sain häneltä muffinssivuokia. Lazze! Ai lav juu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.