IRC-Galleria

"Kun maahan sitten viimeinkin tuli lumi, niin Herra Hevonen joutui oikeasti työskentelemäänkin, ihan kevyesti vaan tosin.
Kovin mielellään se lähti hommiin ja liikkui täysin puhtaasti. Muutaman alkuhypyn jälkeen se tokeni aika nopeasti aloilleen ja alkoi taas näyttämään ja tuntumaan enemmän ratsulta. Tokihan muutaman kuukauden loman jälkeen saakin vähän pörhistelläkin =)
Oli kiva nähdä se pitkästä aikaa ratsuna ja oli kiva itsekin käydä ratsastamassa.
Helmikuun puolessa välissä se keksi uuden huvituksen, se alkoi hyppimään "esteitä". Näitä esteitä tosin ei nähnyt muut kun herra hevonen ja niiden paikka olikin siten aina yllätys. Hops vaan kun se loikkasi ilman halki ja ratsastaja yritti mukautua hyppyyn =) Onneksi muutaman ekan kerran jälkeen mielikuvitus-esteiden koko madaltui ja hypyissä ei ollut enää niin paljoa tehoa. Ja onneksi sen kunnolla näitä hyppyjä ei voinut tehdä kuin muutaman aluksi, loppuratsastuksen se toimi ihan nätisti. Jos kaviot nyt kuntoutuisivat, niin sitten kesällä voisi alkaa taas kuntoa nostamaan ja ratsastamaan lihaksia takaisin. Nyt poika on hiukan epämääräisen näköinen massiivisella etuosallaan ja pienellä takapuolella =)"

(Ja tuo ratsastajahan olen siis minä, Lucky tosiaan näki aika hauskoja "esteitä" pari kertaa :D)

On se Lucky vaan hassu :D <3<3

http://www.mimay.net/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.