IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

vanhoista cosseista ja vähän uustistakinSunnuntai 30.01.2011 18:41

Katselin netistä kuvia muiden cosseista samoista hahmoista joita itse olen tehnyt ja sitä kautta tulin taas kerran miettineeksi joidenkin aikasempien cossien parantelua ja sitten uudelleen käyttöä. Koska itse lasken kunnollisiksi cosseiksi Songstress Rikkun, Noel Vermillionin ja Velvetin on pukuja vaan kolme. Jokaisesta löytyy silti enemmän tai vähemmän korjailtavaa.

Songstress Rikku oli ensimmäinen varsinainen cosplayni ja siitä haluaisin korjata paitaa ja tehdä hiukset paremmin. Sekä propin kokonaan uudestaan. Proppiin käytettäviä materiaaleja me ollaan keksitty nyt jo sen verran lisää että uskon että uusi proppi tulisi olemaan edeltäjäänsä huomattavasti parempi. Paita sen sijaan aiheuttaa itselleni hiukan päänvaivaa. Miten saada se pysymään vatsan kohdalta hyvin mielellään ilman teippiä. Kengät tekisin myös uudestaan. Tässä kohtaa tulisi ongelma kankaiden kanssa mikäli haluaisin uudetkin kengät kankaasta tehdä, kankaat kun on ostettu kaksi vuotta sitten eikä niitä ole enää jäljellä. Myös uusi panta tarvittaisiin sillä vanha on jo pistetty paloiksi.

Noel oli omasta mielestäni parhaiten onnistunut cossini sillä se sopi vartalolleni. Siinä korjattavaa olisivat myös kengät sekä ehkä hiukan hattu. Proppiin pitäisi myös naulata ne pienet napit aseen alla kiinni sillä viimeksi liimaukset pettivät useaan otteeseen ja lopuksi päädyin hukkaamaan osan niistä. Muuttaisin myös sen että purkaisin hameeseen sisälle ommellut rintsikat ulos ja ostaisin sellaiset pelkät kupit jotka liiamutuu ihoon. Tällä säästyttäisiin edes osalta ihoteipiltä ja puvusta tulisi paljon käyttö ystävallisempi. Niin ja hihojen yläosaan myös vähän ryhdikkyyttä.

Velvet oli cossina ihan ok. Olin hiukan pettynyt miten huonosti se imarteli omaa vartaloani mutta minkäs tein. Imartelevuudessa suurin ongelma oli alaosan asettuminen liian ylös. Koska olen hyvin lyhyt, katkaisi alaosa muutenkin lyhyet vatsani ja selkäni vielä lyhyemmiksi. Oikeasti muutettavia asioita Velvetissä taitaisi kuitenkin olla vähiten. Paidan röyhelöt tekisin uudestaan, tosin en yhtään edelleenkään tiedä miten. Hiuksia laittaisin hiukan erilailla ja jalkoihin tulevat viivat pitäisi saada siistimmiksi. Viimeksi niiden sotkuisuus johtui yksinkertaisesti kiireestä.

Tälle cosplay vuodelle yritän taas tehdä parempia pukuja ja erityisesti ottaa huomioon kommentit ja kritiikin jota olen vaivalla joistain ihmisistä saanut kaivettua (joistain myös vähän vähemmällä). Kenkiin koitan tänä vuonna panostaa enemmän aikaa ja opetella tekemään niitä paremmin. Piilolinssini koitan valita luonnollisemman näköisiksi. Aion myös hankkia ripsienpidennykset koska olen toivottoman huono laittamaan tekoripsiä. Niin ja tälle vuodelle on paljon tiedossa korkokenkä cosseja tai cosseja joihin voin muokata hiukan korkoa sisältävät kengät. Näin koko vartalo näyttää edustavammalta.

Jos jollekulle tulee vielä jotain mieleen millä voisin joko parantaa aikaisempia cossejani tai miten tuleviin cosseihin voisi valmistautua otan mielellään ehdotuksia vastaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.