IRC-Galleria

Luminescence

Luminescence

Freedom is just another word for nothing left to lose

Selaa blogimerkintöjä

Tifa (updated)Maanantai 11.10.2010 15:36

28.9
Peruukki koht. valmis ja hameen kaavat leikattu. Kenkiin löysin kirpparilta mahdolliset muokattavat mut olis pari numeroo liian isot. Toisaalta jos aikoisin uusina ostaa niin maksais suunilleen 70 e. Että ei ehkä huvita niin paljoo maksaa.

29.9
Tänään sain kengännauhat ostettua ja maalasin kengät ja hanskat. Tällä hetkellä ne on kuivumassa ja kun ne on kuivunu levitän niihin vaseliinia. Tosin toi maali ei kyllä näyttäis lohkeilevan eikä pitäiskään mut varmuuden vuoksi.

3.10.
Tämän cosplayn loppuhinta 151.40 euroa.
Kenkien maali on nyt kuivunut eikä lohkeile. Laitoin kengännauhat paikoilleen ja hyvät niistä tulee vielä kun saan kengän ''metalli'' osan tehtyä. Tosin nythän mulla ei muuta enää olekkaan kun aikaa joten pitäis ihan hyvin ruveta edistymään.

5.10
Toppi valmis. Tajusin eilen etten olekaan ostanut vielä kaikkea tarvittavaa.

7.10
Uusi lopullinen hinta 155.80.
Tänään tein ''metalli'' osia joista tulee toivottavasti ihan hienot. Kyynärpää suojaa täytyy vielä muokata kunhan se vähän kovettuu mutta kengän osan ja pikkunapit hanskoihin sain kokonaan muotoiltua. Nyt parin päivän kuivuminen ja sitten maalaus ja liimaus.

11.10
Ja tuleehan sitä hintaa vieläkin lisää, hopeamaali nimittäin oli kuivunut purkkiinsa. Tänään kokeilin peruukkia ja se alkaa olemaan valmis jos ei lasketa sitten Lontoossa tapahtuma aamuna tehtävää pientä viimeistelyä. Sen ponnarin osan tein ja maalasin äsken. Siitä tuli aika yksinkertainen mutta niinhän se onkin joten.. Nyt tehtävä alkaa olemaan jo aika vähissä joten kohta on käytävä hameenkin kimppuun. En vaan ole ennen ommellut nahkaa joten tuo vähän jännittää. Lisäksi mietin pitäisikö henkselien ompelu tehdä käsin sillä en millään saa niin kapeita ja pitkiä paloja käännettyä. ''Metalli'' osat sain myös tänään maalausta vaille nyt kokonaan valmiiksi. Aikaisemmin puuttui vielä kyynärpää suojasta ne nystyrät. Nyt taas vaan odotellaan kuivumista ja toivotaan ettei ne nystyrät tipu kuivuessaan. Maalaus onkin sitten taas näissä viimeinen kotona tehtävä vaihe sillä en usko että lentokentällä tykätään jos esim. kengissä on semmonen ihme kärki tyyppinen juttu. Joten liimaus jää myös ainakin osittain Lontooseen.

12.10
Maalailin kenkien pohjat mustaksi. Tänään saapui ensivuoden cossiin tuleva peruukki joten aika paljon aikaa meni senkin ihmettelemiseen. Huomenna toivottavasti saan hopeamaalin ja sitten pääsen maalailemaan ''metalli'' osat loppuun.

13.10
Tänään sain ostettua hopeamaalin ja samalla ostin myös pensselin ja kuumaliimaa. kaikkien yhteishinta oli 10 e eli cossilla tällä hetkellä hintaa 165.80 e. Maalailin sitten ''metalli'' osia ja vielä viimeistelin kenkien maalauksia maalamalla hiukan sisäosaa mustaksi ja pohjan ja kengän välisen osan uudella pienemmällä pensselillä jottei kauheestio tulisi sotkua. Nyt alkavat kengät jo näyttää hyvältä, enää puuttuu ''metalli' osan liimaus. Pohjien maalaaminen teki yllätättävän suuren eron kenkien ulkonäköön.

16.10
Kengät ja hanskat valmiit. Kyynärsuoja valmis, nyt pitäisi saada hame ja muut nahka osat valmiiksi jotta saisi lopusta nahasta tehtyä tuolle kyynärsuojalle sen osan millä se pysyy kiinni. Sehän on sitten hyvin yksinkertanen mutta vaatii maalauksen joten kuivuminen vie pari päivää.

24.10
Hametta sain jonkun verran tehtyä mutta jumittui siihen ettei meidän vanhaan ompelukoneeseen löytynyt vetoketjujalkaa. Jatkan sitä sitten huomenna Jirillä. Paljoa ei ole enää tehtävää mutta kuitenkin jotenkin stressaa kun on kaikkea muutakin meneillään. Nyt onkin mennyt pitkä aika kun pukua on tullut viimeksi tehtyä mutta ei tässä kiirettä tule :) täytyy vaan tehdä nyt reippaasti. Ainut on että kyynäsuojan paikallaan pitävä osa täytyisi maalata ja kun öljyväri kestää kuivua niin saatan sen joutua jossain pussissa pakkaamaan ettei sotke muita matkatavaroita.

25.10
Hame valmis!

26.10
Henkselit valmiit! Kyllä oli ärsyttävää käntää niitä ohuita nahan suikaleita kun niitä oli tosiaan aika paljon käännettävänä. Nahka loppui kesken joen huomenna joudun menemään ostamaan noin 10cm lisää vyötä varten. Typerää mutta kun ei ole niin on pakko ostaa.

28.10
Valmista!

Ostettavat:
-

Tehtävää:
-

[Ei aihetta]Lauantai 25.09.2010 03:35

Eilen uutisissa kerrottiin Lontooseen avatusta kenkä kaupasta jossa keskiverto nainen viettäisi muistaakseni kolme päivää. Oma visiitti siellä varmaan pääsis venyyn koko sen viikon mittaseks mitä Lontoossa tänä vuonna taas ollaan jos tohon olis uskominen. Nyt jo on aikataulu sen verran täynnä ettei matka kohta enää mikään loma ole :D Mutta kyllä tuossa kaupassa täytyy ainakin käymään päästä ja koska Lontoosta aion useampi kenkäpari mukanani lähteä niin eiköhän tuoltakin jotain mukaan tartu. Täydellinen ajankohta muutenkin tuolle meidän reissulle. Ollaan perillä päivänä jona London MCM Expo alkaa ja ajateltiin käydä ainakin tapahtuman toisena päivänä siellä. Tänä vuonna ollaan Lontoossa taas suunilleen samaan aikaan kuin viime vuonna jolloin oli alennusmyyntejä joten eiköhän tänäkin vuonna ole. Ja vielä ihan kun ne olisi tiennyt että olen tulossa ne avaa sinne maailman suurimman kenkä kaupan. Ja tämä tyttö on onnellinen että on säästänyt palkastaan hyvät rahat ihan pelkästään shoppailua varten :D

[Ei aihetta]Torstai 16.09.2010 01:09

Perjantaina saan uuden passin (vihdoin!) ja aion pitkästä pitkästä aikaa lähteä tyttöjeni kanssa pihalle. Tampereen yö, täältä tullaan.

[Ei aihetta]Maanantai 30.08.2010 02:21

Tahtoo ulos tuulettumaan kavereiden kanssa. Ja ei, en tarkota ulos ulos vaan Tampereen yöhön. Viimeks juhannuksena ja nyt olis taas tyttöjen illalle tilausta mun osalta. Kuka lähtee heti kun saan uuden henkilöllisyystodistuksen?

[Ei aihetta]Lauantai 28.08.2010 22:24

Tänään kun olin töissä joku ohi kulkija osotti mua ja sano ''kato Lady Gaga''. Oli jo kolmas kerta kun joku sanoo mua Lady Gagaks. Mun on myös sanottu näyttävän Anna Paquinilta ja viime viikonloppuna kuvaaja sano että näytän Christina Aquileralta. Mietin tässä vaan että joko ihmisillä on jotain pahasti vialla näkökyvyssä tai sitten ne ei ole oikeesti nähnyt noita ihmisiä joilta sanoo mun näyttäcän. En meinaan näytä yhtään keneltäkään niistä :D Ainoo yhdistävä on vaaleet hiukset ja Lady Gagaan ja Christinaan yhdistää se että kummallakin joskus ollut suora otsatukka ja vaaleat hiukset.

[Ei aihetta]Maanantai 02.08.2010 02:12

Tajusin just kun kattelin vanhoja kuvia että mun pitäis oikeesti olla tosi tyytyväinen itteeni mutta enpähän vaan oo. Tää on oikeesti joku kirous naisilla kun aina on joku asia omassa itessä huonosti. Niin ja tajusin myös että yks tyyppi on kommentoinu mulle itse asiassa aika kauan täällä galleriassa ja pidin sitä vaan jonain randomina ja sit nykyään ihan juttelen sen kaa aina välillä :D

Tifa taasMaanantai 02.08.2010 00:47

Tänään leikkelin hihoja ja hanskoja suunilleen siitä kohtaa mistä ne sit käännetään ja ommellaan, tietysti saumavarojen kanssa. Nyt mietin vaan tuota mun toppia. Kun en oikein oo siihen tyytyväinen. Muuten se olis hyvä mutta kaula-aukko vetää jotenkin tyhmästi sisäänpäin niin että olkaimet ei pysy ihan suorassa. Voisin tietysti tehdä toisen mut sit kun se vika tossa on oikeesti niin pieni niin en edes usko että kukaan muu sitä huomaa. En tiä. Suurin ongelmani tossa on kuitenkin kengät. Kun Tifan kengät on oikeesti tosi rumat. Tai vähintäänkin ne tehdään tosi rumista kengistä. Ja sit semmoset kengät joihin ne olis helpoin rakentaa on vielä aika kalliitkin. Jotenkin vaikee antaa periks ja ostaa rumat kengät ja vielä maksaa niistä paljon. Muutenkin tää cossi jännittää tosi paljon, kun on niin yksinkertanen. Kaverini sano että kunhan teen sen hyvin niin ei oo mitään ongelmaa vaikka on yksinkertanen ja niinhän se on mut kuitenkin... Baah, tarttisin ihmisiltä kunnon mielipiteitä asioista mutta kun tolta yheltäkin mieheltä saa aina vaan saman mielipiteen ''näyttää hyvältä'' -.- .. Minkäs teet, varmaan sanoo mitä aattelee mutta haluisin muitakin mielipiteitä esim. onko hame oikeen mittanen tai asettuuko oikeelle kohdalle vyötäröllä yms. ja noita sit taas on vaikee saada keneltäkään muutenkun vasta kun on tehnyt koska kukaan muu ei oikeen seuraa mun teko prosessia.

miehistä ja kengistäLauantai 24.07.2010 22:29

Kävin meinaan eilen mielenkiintosen ''keskustelun'' saksalaisen emo(?)miehen kanssa. Kyseinen mies omistaa kolme paria kenkiä (KOLME! ja kun luulin että emot omistaa VÄHINTÄÄN viidet Converset ja samanverran Vansseja). Kun sanoin että itse omistan tennareitakin enemmän kun hän kenkiä yleensä, pyöritteli tyyppi silmiään. Kuvittelepa sitten saman tyypin ilme kun samaan hengen vetoon kerroin omistavani 10+ paria korkokenkiä, ainakin 5 ballerinat, lenkkarit yms. Ja vakavasti harkitsen ainakin viisien uusien korkokenkien ostoa. Rupesin sitten tässä tänään kenkä kaappiani siivotessani miettimään mikä siinä on että naiset pitää kengistä mutta miehet ei erityisemmin (näin ainakin yleensä). Itselläni kenkä rakkaus on alkanut viimeisen vuoden aikana ja voisinkin sanoa että liittyy nimenomaan tuohon naiseuteen. Ennen kuljin aina yhdet kerrallaan rikki. Tällä hetkellä kuluneimmat kenkäni ovat Conversen mustavalkoiset All Star tennarit jotka ovat uskollisimmat työkenkäni. Nämäkin ovat menossa vaihtoon, juuri kuluneisuuden takia. Sinäänsä varmasti eroan kuitenkin monista naisistakin että haluan omistaa esim. jokaiseen mekkoon sopivat korkokengät. Jos mekko on kirkkaanpunainen ei sen kanssa voi käyttää tummanpunaisia korkokenkiä jne. Omistan myös yhteen sopivat kengät ja bikinit :D Kun itselle on niin tärkeää että kengät sopivat asuun ja korostavat juuri oikeaa asiaa (tyyliä, ryhtiä, hoikentavat, mitä sitten ikinä) niin miten voi olla että monille miehille kengät ovat vain asiat jotka laitetaan jalkaan jotta sukat eivät likaantuisi ulkona.

Sitten voisin tietysti haluta kuulla näkemyksiä asiasta jos joku mieheksi itsensä tunnustava tämän sattuu lukemaan.

TifaKeskiviikko 21.07.2010 23:15

Vielä hankittava:
Kengät
Sukat

Lista lyhenee :)

Tähän mennessä mennyt rahaa:
8,20
2,10
2,70
30,00
18,65
18,00
12,00
9,00

yht. 100,65

Ja Tifan kengät tullaan tekemään rumimmista kengistä joita tulen ikinä omistamaan...

Cosplay, cosplayKeskiviikko 14.07.2010 01:20

Nyt näyttäis siltä että ens vuodelle on tulossa ainakin tuo Alicia koska siitä on ryhmäcossikin jo sovittu. Se nyt oli muutenkin tulossa. Sitten mietin mitä muita tekisin. Mielipiteitä oon saanut tosi vähän keneltäkään mikä vaikeuttaa mun päätöksen tekoa, ite kun en oikeen osaa mitään päättää. Haluaisin nyt vaan jo kovasti jotain tehdä mutta Alicia pon liian monimutkanen nyt alotettavaks, vähän taukoa kun kaipaan cossien aiheuttamasta stressistä. Joten ehkä alotan tekemään Tifaa. Siinä ongelmaa aiheuttaa lähinnä hiukset, kun peruukeista en tiedä mitään (tähän saakka kun olen aina omia hiuksia käyttänyt). Joten olisi tietysti ihanaa jos joku peruukeista tietävä sattumalta sattuisi tämän lukemaan ja viitsisi vaivautua neuvomaan. Eihän tuossa kai muuten mitään vaikeeta oo kun ei tule mitään piikkejä tai ponnareita, mutta lähinnä sen suhteen että mistä kannattaisi ostaa. Tai kyllähän tuohonkin jo vastauksen tiedän, ebaysta. MUTTA, jos joku kuitenkin sattuisi tietämään jonkun ihan täältä kotimaan kamaralta löytyvän liikkeen tai myyjän jolta kannattaisi ensin yrittää. Sitten on vielä se kysymys, että teenkö London MCM Expoon cossia. Haluaisin tehdä, tai olisihan se hienompaa mennä paikalla cossissa kuin tavallisina noobina itsenään mutta kun ei viitsisi lähteä mitään isoa raahaamaan laukussa kun kuitenkin pääasiassa shoppailu matkalle menossa. Joten jos joku tietää jonkun cossin jonka: vaatteet eivät veisi paljon tilaa (ei armoreita, helposti viikattavat muutenkin), jolla olisi pieni proppi tai ei proppia lainkaan ja jolla sattuisi vielä olemaan tälläiset vaaleat hiukset niin saa toki suositella. Vaikka olisihan se kivempi jos etukäteen hahmon tietäisi, kerkiäähän siihen vielä tässä sitten useamman kuukauden ajan tutustumaan. Huhhuh, tulipahan ainakin taas kirjoteltua ajatuksia ylös