IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.11.2008 21:59

Olipas päivä....
Eläinlääkäri aika oli klo 10.00. No Peppiä ei voitu leikata kun se on valeraskaana ja kaikenlisäksi se olis peruttu kuitenkin koska eläintenhoitaja oli kipeänä. Mentii sitten Wilman ja Bennyn kanssa sinne.
Benny oli taas koko torpan lellikki ja kaikki ihasteli, ihan kun nyt ei eläinlääkärit pentuja näkis työnssänsä ikinä! ^^Kaikki oli ihan ok, poju painaa 4,2kg. Toinen kassi oli vähä kateissa, mutta kyllä se siel on kuiteskin ;) ja purenta oli nyt sitten vielä ei niin täydellinen mutta hampaita vaihtaa niin syy siinä ilmeisesti.

No Wimmu jäi sitten sinne, sterilisaatioon. Sovittii että klo 17.00 saadaan hakea. Mä soitin puoli viisi ja ne siirsi sitten sitä haku aikaa klo 18.00. Mentii hakemaan sitten sitä niin sain kuulla että:
1)Wilman verenpaineet oli romahtana nukutuksen aikana, samoin lämpö. Siellä se oli nyt sitten lämpö patjalla, lämpö lämpun ha huovan alla.

2)Munuaisarvot oli hieman poikkeavat.

3)Maksa arvot oli koholla. normaali arvot on siin 24-136 niin Wilmalla ne oli sitten 246.... nyt sit joudutaan niitä mennä tutkituttamaan uudestaan, onko joku maksasairaus tj....

4)Sydämen sivuääni, läppä vika kai.

Se oli niin säälittävä kun se hoiperteli sieltä huoneesta, kauluri päässä ja silmät ihan selasin. Reppana. En oo ikinä aikasemmin nähny wimmua niin rauhallisena. Jouduin kantamaan sitä (ei muuten oo kovin köykänen neito!!)
Nyt sitten se on tossa maannu jo 2h, vinkuu ja nukkuu. ei oo noussu yhtään. Kaameeta kattoa kun toinen on ihan pihalla. Onneksi sillä on tosi vahvat kipulääkkeet nyt. ja antibiootit. 12pv kaulurin kanssa pitäs mennä, saas nähä kuin käy.

nyt hoivaamaan pientä vauvaa. <3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.