IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 06.11.2008 12:58

Eka yö meni aika huonoilla unilla.
Wilma oli aika sekasin eikä oikein osannu mennä edes maate kun oli noussu ylös. Illalla se kuitenkin jo kävi nurkalla sen verran että sai tehtyä tarpeensa. Oli pakko ottaa se kauluri pois yöllä kun se jäi vaan jumiin sen kanssa koko ajan. Se nukku ihan kiltisti sitten eikä edes koskenu siihen haavaan. Ainut että kun siihen oli pumpattu aika paljon nesteitä sen leikkauksen aikana, koska ne verenpaineet romahti niin yöllä sille kävi sitten pien vahinko. tai no pieni ja pieni sanotaan että 10litran vahinko ;)mutta eihän se voi sille mitään, raasu.

aamulla se ei päässy pois sängyn alta jonne se oli menny ennenku mä nostin sänkyä. Ruokaa se ei suostunu syömään, enkä mä tiiä onkohan se edes juono nyt ollenkaan koko kotona olo aikana :/ Kinkun kanssa annoin antibiootit ja kipulääkkeet sitten. Ne kipu lääkkeet tekee vaan sen että' kuola valuu aika hulluna tuolta hölmöltä sitten. kaikin puolin se on vähä ressukka nyt kyllä.
Tekee niin pahaa jättää se nyt sitten tänne yksin kun lähen illaksi töihin. Viivikin on illan töissä. Millä mä kestän koko illan ilman että en saa hoivata toista...:((

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.