IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 07.09.2009 12:26

Viikonloppu vierähti vikkelään.

Lauantaina vietettiin siis ensimmäistä hääpäiväämme. Luka lähti hoitoon ja oli niin tyhjää ja hiljasta asunnossa kun siellä oli vaan steve ja wimmu.
Mentiin siis Helsinkiin ja hotelliin majotuttiin. Hääpäivä ateria oli kuinkans muutenkaan kuin mäkkärin sapuskat, mukaan hotellille tietty ;D
Itseasiassa se tuntu ihan luksukselta koska ei me kyllä ollu syöty mäkkäri ruokaa aikoihin! oli ihanaa kun ei tarvinnu ite kokkailla mitään.

Siinä alku ilta menikin nopsaan ja sitten suunnattiin piiiiiiiitkästä aikaa kohta DTM. Oli oikein mukavaa:)
Sitten hotelliin yöksi ja muutaman tunnin unien jälkeen aamiaiselle ja sitten kotiin kiireellä, koska oli pojua niiiiiin ikävä!
Onneksi oli ollut nätisti ja sellaisessa paikassa hoidossakin ettei tarvinnu miettiä ja huolehtia pärjäämisistä. Joten kiitoksia hoitopaikkaan vaan ;)

Oikei mukavaa siis oli, mutta pakko myöntää että mä kyllä rakastan kotia, täällä oloa Lukan ja Viivin kanssa. On nyt juhlimiset juhlittu tässä elämäsä, toki sitä nyt silloin tällöin voi hieman mutta suuremmat bileet on päättynyt kyllä, eikä haittaa lainkaan!

Iloinen kotiäiti lähtee tästä laittamaan pyykkejä pyörimään, Luka torkkuu soffalla ja vaimo tuhisee untenmailla tuolla sängyssä. Ootte mun koko elämä <3 Pus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.