IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

It's the end of the summer..Maanantai 13.08.2012 18:43

..tai ainaki kesäloman loppu, ilmathan näyttää justiisa ku koulu alkaa nii mahtavilta ;D Perus.
Mut nooh, vika viikko meni nopeesti ;o Ja viikonloppu varsinkin kun tuli perjantaina käytyä paikallisraveja kattelemassa ja lauantaina kattelemassa leffassa The Dark Knight Rises.
Oli aika mahti leffa! Ei voi muuta sanoo, huhuh 8D
Mut joo sunnuntaina elomarkkinoilla käytii kans pyörähtää, samaa vanhaa mitä ennenkii oli sielläki tarjolla.
Tänää alko siis koulu. Oli iha hirrrrveen rankka eka koulupäivä, mentii puol yhtee ja päästii puol kaks :DD Mut nooh, eka päivä nyt oli just kesäloma kuulumisien kertomisia ja tulevan vuoden aikataului ja jaksoi katellessa. Huomenna pitäis saada lisäinfoa opinnäytetyöstä ja työssäoppimisista. :)
Saatii kans tietää, et kesäl syntyneelle ratsuvarsalle tullaan järjestämään nimikilpailu, tällä hetkellä se on hippoksen rekisterissä nimetön, mutta tunnistamiseen mennessä pitäis olla nimi valittuna, kuinka jännää! :D Myös tietoomme tuli ettei tänä vuonna koululla oo enää ku keittopäivinä jälkkäreitä ;<<<< Yhhyy, viime vuonna oli melkeinpä joka päivä jotain. Äyy, tyhmät säästökuurit. Plus tänä vuonna alottaneet opiskelijat valitsee suuntautumisensa vaan kahdesta vaihtoehdosta eli siis ravisuuntautuminen tai harrasteohjaaja, joten kasvatus jäi kokonaan pois. Onneks itte alotti jo viime vuonna nii sai valittua kasvatuksen :D Että tällästä Salpauksessa näin alkuun. :P
Eka jakso menee koululla ja tokajakso sitte työssäoppimassa, missä sitten lienenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.