IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Mökkeilee!Keskiviikko 19.06.2013 15:16

Huomenna lähtö mökkeilee Kangasniemelle!
Wuhuu, jospa tänä vuonna tulis mulle vähä paremmin kalaa :') Viime kesänä oli vähän onnetonta. Mut eei se mittää nyt oon harjootellu.
Hyvää Juhannusta ja älköö hukkuko!

Juhannus.jpg

Kun tänään lähden!Torstai 06.06.2013 15:11

JEaps!
Se on nyt valmistujaiset juhlittu ja muutto suoritettu.
Aika helposti se itse muuttaminen kävi, vaikka sen jälkeenkin on jokapäivä tullu purettua tavaraa laatikoista ja muutenkin ne vielä ettii paikkaasa täs uudessa kämpässä.
Ei sitä vielä ihan ehkä tajuakkaa et ei tässä nyt olla vaa vierailulla :D tulihan sitä edellisessä kämpässä asuttua 6 vuotta. :') Onneks en asu enää, sinne paahtuis näil keleillä, huhu. Ja onhan se välillä ihan hyvä vaihtaa maisemaa.
Mutta nyt kesä ja töiden ettimistä! En siitä nyt niin suuria stressejä vedä, sen tietää ettei hevostalleilla näin kesäisin tarvita työvoimaa koska hevoset on suurimmaksi osaksi laitumilla ja muille talleille on jo valittu työntekijät joko tallin sisäisellä haulla tai muuten.
Eiii se mittää, tässä on aikaa. Ja kohtapuoliin tulleepi tieto pääseekö jatkamaan keskenjäänyttä puutarhurin tutkintoa.
Wuhuu.

vanhan loppua ja uuden alkuaTorstai 23.05.2013 02:53

Siinä meni se viimenen työssäoppiminen (loppui 18.5.), täytyy kyllä sanoa että tuli opittua todella paljon ainaki maitovarsojen käsittelystä. :D Ei oo helppoa se uuden elämän syntyminen ja opettaminen. Mutta en nyt usko että ainakaan huonoja kokemuksia, ne varsat mitä itse käsitteli, nii ois saanu. Kyllä niistä vielä juoksijoita tulee! ;)

6 viikon aikana -10kg, lisää ois viel tarkotus saada pois, mut katellaa nyt ensin valmistuminen ja sillee : D
Tänää tuli repästyä ja pyöräiltyä rakas konkelini 11km päähän porukoille. Voin kertoo etten oo pyöräilly 2 vuotee. Oli siinä omat jännityksensä, mut hengissä tuli selvittyä! Ja ei oo mikää paska kunto! Perse pysy penkissä nii ylä ku alamäetki, eikä tarvinu talutella missää kohdassa ja aikaa meni reilu puol tuntia. Olin varannu tunnin, mut aliarvioin jälleen kerran kykyni/kuntoni.

Samalla on muuttohässäkät meneillää. Pyykinpesukone haettii eilen, sen joku kiva pariskunta osti multa pois. Vielä ois sänky ja tietokonepöytä myymättä. Jos jotakuta kiinnostaa nii: http://www.tori.fi/paijat-hame/Tietokonepoyta_6687309.htm?ca=12&w=112 ja http://www.tori.fi/paijat-hame/Sanky_6687437.htm?ca=12&w=112
Onneks täs on aikaa pakkailla ja katella kaappeja mitä roinaa sitä löytyykää. Onhan täs kämpäs tullu asuttuaki jo sen 6 vuotta.

Puolentoist viikon päästä se ois hevostenhoitajan paperit käsissä ja maailma ns. avoinna. Tosin suunnitelmissa on käydä puutarhurin tutkintoki loppuun, katellaa pääsenkö sinne. Motivaatio pitää viel ettii siihen sitte jos sattuu käymää niin kivasti, että hyväksymiskirje löytyy postilaatikosta kesäkuussa.

Et semmottist!
Toisenlainen nuori.

Tätä on odotettuTorstai 16.05.2013 15:09

970509_10151576314978563_713349828_n.jpg

YaaaaaaY!Perjantai 05.04.2013 18:05Who we are
Isn't how we live we are more than our bodies
If I fall I will rise back up and relive my glory

Cause it's the end and I'm not afraid

Pilkkireissu ja muuta lomailuaPerjantai 01.03.2013 16:54

Joops. Se olis talviloma sitte pikkuhiljaa paketissa. :P
Koulutehtäviä + opinnäytetyötä tuli enimmäksee tehtyy. Torstaina käytii vähä pilkkimäs. Piti paistaa aurinko mut sato vettä... No ei sii mitää, jaksoin mä ehkä tunnin istuu siel ja mitää ei tullu. x)
SIt ku lähettii nii jäätii sutii ylämäkee autol ja loppujen lopuks oltii nii tukevasti takapää penkassa, et piti hankkia traktorin hinausapua et päästii pois sielt metiköstä :D
Viel ois kuukaus koulua ja sit työssäoppimaan 7 viikoks jonnekki, ei oo vielä paikkaa hankittuna.. Ja sit viikoks koululle ja 31.5.2013 valmistujaiset! WUHUUU! ;) Ennen niitä ois joku miljoona tehtävää ja opinnäytetyön esittäminen ja kaikkeee! ;S Ehkä täs selvitää.

semmottis

rpnPerjantai 15.02.2013 20:05

Voihan tauti..Maanantai 04.02.2013 21:27

Eihän mulla tietysti mitää muutakaa tekemistä ois ku olla nyt sitte flunssassa.. -.-
Perjantai ja lauantai meni sängyn pohjalla pyöriessä ja eilinen ja tää päivä enemmän tai vähemmän pääjumissa/täys räkää..
No ei siin mitää, enhän ois halunnu tietenkää tehä opinnäytetyön kirjallista osaa taikka ommella niitä suitsia.. -.- Noh, jos tää vaik täs ny joskus loppuis! Onneks on keksitty nenäliinat! Vitamiinei on tullu ahdettuu nii ettei ainaka puutostilaa voi olla.
Tänää alko uus jakso, ois ollu ratsastusta mut päätin suosiolla jättää sen väliin, ettei tarvi saada vielä tähän päälle jotain jälkitauteja tai sydänlihastulehduksia..
Ärsyttäääää!!!
Maaliskuun loppuun asti ois aika tehdä opinnäytetyö esityskuntoon eli siis valmiiksi! ohhoijaa, hirvittää että miten tässä kerkiää, mut kunhan tässä tervehdyn nii sitte lähtee taas projekti vauhtiin ja vikkelästi.
Laihdutus operaatioki nyt keskeyty tän nuhan takia, PRKL! Tulee siinäki kiire laihtua valmistujais päivää mennes 20kg... Noh, se on sitte ketoosit otettava käyttöö jossai välissä.

1193744385_flunssa_by_Kuhis.png

8DTiistai 22.01.2013 22:29

Pikku-Opie :DDLauantai 05.01.2013 15:24

Enter link URL

Hahhahha : D