IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

SärkänniemiiiiKeskiviikko 25.07.2012 02:25

Jeeh!
Muista koska viimeks Särkänniemes tullu käytyy, mut kauan sitte!
Aamulla lähettii ABC:n aamupalan kautta ajelee kohti Tamperetta. Ihan ok keli oli, lämmin ja pilvinen sää.
Ja porukkaa oli niin perkeleesti. x) Mut eei se mittää vähä jonoteltii joka paikkaa, mut ei pahasti.
Eka käytii vähä akvaarios kattelee ja sit mentii kattoo delfinaarioo päivän ekaa näytöstä, mikä tuli iha täytee porukkaa. :D Siin vaihees rupes ketuttaa kun omistaa semmosen paskakameran ku HP (you can't) nii sielt mitää hyvii kuvii saanu aikasiks. Kyllä harmittaa! Yhen kuvan sain semmosen siedettävän ja seki MiXun kännykällä.
Lotto voitto mulle kiitos!

Jjoo, sit jatkettii ekaa laitteesee mikä sai luvan olla Troika. Sit kierrettii vähä kaikkii laitteita mm. MotoGee, Trombi mis mentii mahallee vuoristorataa, oli aika ilkeen tuntusta x), Tyrsky, siit tuli iha paras laite heti Tornadon jälkee tietysti! ;P Taikajoes piti käydä vähä rauhottumas. Ja ennen ku mentii syömää nii piti käydä Tornadossa! aaaa, I'm loving it! <3
Syömisen jälkee yritettii heittää hernepusseil palloi alas ja semmosta jännää pientä. Sit viimesimmäks käytii Tukkijoessa, jossa jouduin olee ekana ja kastuin aikalailla lahjakkaasti ja vikana sit käytii viel Koskiseikkailussa ja sit viel piti käydä ostamas särkänniemi t-paita ja jääkaappimagneetti muistoks ;P
Mut joo nyt oon poikki ja väsyny joten painun nukumaan!
Delfinaariooo

Kun ymmärrys ei riitäTorstai 19.07.2012 23:03

Mun auto on jonkiilainen naulamagneetti koska taas takapyörästä löyty naula! Siis mitä tämä on!
Noh, ei voi muutaku kiikuttaa auto huomenna jälleen kerran kumin paikkaukseen. Sit se taas saa seistä pari viikkoa jemmassa.
Spoikan reijät on tukittu ja ruosteläiskät korjattu ja tänää vihdoin pesin ja päälymaalilla maalasin ne ruostekohdat.
Vielä ois vahaus mutta taidan jättää sen kesäloman viimeselle viikolle.
Pippuri-kattia piti kans harjailla ku siitä lähtee ihan mielettömästi karvaa ja kukaa ei sitä ikinä kerkiä harjailemaa. Näytti siltä ku se ois laihtunu kilon ku sitä karvaa läks sen verran paljon. x)
Kaivelin myös hieman pottui omasta maasta, joten niitten ei pitäis hetkee loppua ainakaan :D
Tänään alkaa kantrit, tai on tainnu alkaa jo, mut oottelen Apulannan keikkaa, voi taas kuunnella kivasti parvekkeelta. >:D

Fiksaus päiväTorstai 12.07.2012 23:44

Tällästä tänään!
Aamulla yheksän aikaan kävin äitylin hakemassa autokorjaamolta kun se jätti auton sinne ja sitte metsästin autoon sopivaa pintamaalia, mut eipä täällä pikkukylän robinhoodissa just sitä sävyä ollu -.- Nooh ei se mitään!
Ja talvella mystisesti tyhjentyneen talvirenkaan mysteeri selvisi (Lisää voi lukea tammikuulta Perjantain kirous otsikon alta) siellä oli naula!! Sillee miettii et jee ajelin tammikuusta huhtikuun lopulle naula renkaassa x)
Noh, vihdoin ja viimein nyt vein renkaan paikattavaksi ja liotettavaksi kun se silloin paikattiin vaahdolla tms. Jess.
Sitte hioin parvekkeen kalusteet lähinnä tuolit ja kiristin niistä mutterit.
Operaatio autonfiksaus alko sadekuuron jälkee, pari ruosteläikkää tuli hiottuu ja kitattuu ja taas hiottuu ja pohjamaalii tietty ennen kittiä. Mut joo aivoissa asti on varmaa sitä kittipölyä ja rälläköidessä melkei läks kuulo.
Vielä jäi se päällysmaali ja spoikan reijät tilkitsemättä ja auton pesu ja vahaus. Mut se tapahtuu toivottavasti sunnuntaina jos sää suosii!
Ainii ja eilen tuli nappailtuu jotain kuvia äidin kukista :P

Liljoja


Ainiin viime yönä näin unta missä kahesta arvasta voitin yhteensä 785 000e et jjooo!

I'm in love again!Keskiviikko 27.06.2012 16:16

Joo.o, näin pääs vaa jotenkin tapahtumaan.

Salakavalasti se hiipi silloin vuonna 2000, laimeni hetkellisesti välissä mutta taas se nosti itsensä ylivoimasesti rakkauksien kärkeen!

Yks laulu ei ihan iskeny ja vaaleenpunaset lasit hiemän hämärty, mut muuten aivan loistokkuus levy! Tällä taas jaksan loppu vuoden, vielä ku sais Suomee keikalle nii oisin maxi onnellinen! ;)

AH, Living Things kyllääää! <3

Mike & Chester

Parhainta!Sunnuntai 24.06.2012 19:44

Juhannuksesta hengissä selvitty!
Onneks oli hyvät ilmat torstaina ja perjantaina ja lauantaiki oli ihan ok, mitä nyt vähä tuuli ja oli pilvistä.
Torstaina ja perjantaina käytii hieman kalassa ja perjantaina saunottii varmaa joku vajaa kolme tuntia ainakii, välissä käytii järvessä uimassa, hiton kylmää vettä oli!! Sit grillailtii ja hitusen siemailtiin juomaa. Mahtia <3
Ja sain mä virvelil uistelemal yhen pikkuruisen hauen x) Jee! ei mua hieman masentanu ku MiXu vetelee heti ekana virvelil joku viis haukee putkee ja meitsi ei saa mitää :D No ehkä mä joskus jotain saaaan, on täs kesää viel jälellä >:)
Nii ja sit joskus la-su yöllä oltii et lähetää kotia ku rupee sataa ja on iha kökköö olla mökil sit nii ruvettii pakkaa kamoi kasaa joskus kahen aikaa ja kolmelt lähettii ajelee :D Sit käytii viel aamul viiden aikaa ABC:llä hesessä, oli ehkä hitusen väsynyttä läppää, mut eii se mitää, oli kiva reissu! <3

Haukea mää metsästän!

JuhannusTorstai 21.06.2012 12:44

Ah, pitkästä aikaa pääsee juhannukseks mökkeilemää! <3
Tänää kohta kun saa kaikki kamat pakattua nii nokka kohti Kangasniemeä. :)
Mulle lupailtii jo et saisin sen hauen ku ei tuolt Myllyjärvelt tullu ku yks onneton ahven. Mut nyt oonki jo paree heittelee virvelil, meni hetki ku siihe taas pääs rytmii ku viimeks jollai virvelil kalastanu ties kui monee vuotee :D
Jeee! Hyvää ja turvallista Juhannusta kaikille! Älkää hukkuko, taikka hyppikö kokkoihin!

juhannus07juojarvella.jpg

RoadtripMaanantai 18.06.2012 19:11

Puol kuuden maissa aamulla lähdettii vähä kiertämää puolta Suomeeee. No ei ihan mut kuitenkii.
Eka ajeltii Virttaalle, Alastaroo käymää yhdellä haudalla ja sieltä sitte Perniöö, missä käytii syömäs Suomen parhaassa kebab mestassa mikä valittii 2008 radio Novan äänestyksessä. Noommnomm oli kyl hyvää! Suosittelen kaikille ketkä siellä ei oo käyny ;P Ja sit sielt ajeltii sitte takas O:laa. Ja nyt väsyttää ihan hitusen!

http://www.pernionkebab.fi/perninkebab/

Virttaan kirkko

;DPerjantai 15.06.2012 17:58

LOMA! Ja kesäjaksosta arvosanaks tuli kiitettävä, tänksit ja pliitsit, nyt chillaan lopun kesää ;P

Ikii väsytti. RIP </3


KesäjaksoTiistai 12.06.2012 21:42

Kesäjakso päättyy perjantaina :P Sit alkaa LOMAAA!
Mut joo, viel ois traktorin käsittelyä huomenna + tamman valvomista ke-to yö ja sen pitäis varsoo täs iha justiisa, plus vielä hevosten liikutus ja perjantaina tallihommia/hevosten liikutusta ja arvioinnit!
Tosin torstaina tuskin hirveesti hevosia liikutellaa mihkää ku eläinlääkärin pitäis tulla kaikkien hevosten hampaat raspaamaa, siinähä sitte taas roikutaa kiinni hevosen kielissä ja ties missä. Mutta no problemo, johan sitä talvella tuli harjoteltua..
Huomenna eli siis keskiviikkona tosiaa ois taas traktoril kruisailua, ja ois näyttö siitäki, luultavasti niitto näyttö. :P Jehuu, viime viikol ensimmäistä kertaa tuli sitä testattua x) Luulin kyl et ois joku kärryn kiinnitys, mut ei oo kuulunu semmosta.. Joten ihan turhaan viime viikolla harjottelin sitä! Jopa neljä kertaa ja joka kerralla se meni nappii, on se hankalaa olla pro. :')
Nojoo, nyt vaikka toivois et se tamma jakaantuis tos ens yön aikana nii ei tartteis jäädä vahtaamaa sitä, pitäis keretä tekee kaikkee muutaki ennen viikonloppua, esim. sulattaa jääkaapin pakastin. Mut joo, jos se ei oo pullauttanu sitä ens yönä nii se vois sitte tehä sen vaikka seuraavana yönä nii ois jotain äksöniiki. :P

Niittohommia.