IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Until it's gonePerjantai 21.07.2017 19:21

Broken


.:Who cares when someone's time runs out:.

PersoonallisuustestiKeskiviikko 21.10.2015 15:58

"Persoonallisuustyyppisi on asianajaja"
(INFJ-A)

-Mieli-
Introvertti 25%

-Energia-
Intuitiivinen 20%

-Luonto-
Periaatekeskeinen 55%

-Taktiikat-
Suunnitteleva 22%

-Identiteetti-
Määrätietoinen 13%


INFJ-persoonallisuustyyppi on hyvin harvinainen ja muodostaa vain alle prosentin väestöstä. Silti he jättävät varmasti jälkensä maailmaan. Koska he ovat Diplomaatteja (NF), heillä on sisäsyntyinen idealismin ja moraalin tuntuma, mikä erottaa heidät heitä seuraavasta Suunnittelevasta (J) piirteestä – INFJ:t eivät ole haaveilijoita vaan ihmisiä, jotka pystyvät ottamaan konkreettisia askeleita tavoitteidensa saavuttamiseksi ja pysyvien muutosten tekemiseksi.

INFJ:t pitävät usein elämäntarkoituksena muiden auttamista, mutta vaikka tämän persoonallisuustyypin ihmiset usein toimivat pelastajina ja hyväntekijöinä, heidän todellinen intohimonsa on löytää asioiden syvällinen olemus, jotta ihmisiä ei tarvitsisi pelastaa ollenkaan.

Auta minua auttamaan sinua

INFJ:illä on erittäin omalaatuinen piirteiden yhdistelmä: vaikka he ovat pehmeäpuheisia, heillä on hyvin vahvat mielipiteet ja he puolustavat ajatuksia, joihin uskovat. He ovat päättäväisiä ja voimakastahtoisia, mutta he harvoin käyttävät energiaa omaksi hyväkseen – INFJ:t käyttävät luovuutta, mielikuvitusta, vaikutuskykyä ja herkkyyttä tasapainon, ei etujen luomiseen. Egalitarismi ja karma ovat hyvin houkuttelevia käsitteitä INFJ:ille, ja he uskovat että paras keino tyrannien sydänten pehmittämiseen olisi rakkaus ja myötätunto.

“Jokaisen on päätettävä käveleekö luovan epäitsekkyyden valossa vai tuhoavan itsekkyyden pimeydessä.”
Martin Luther King

INFJ:iden on helppo luoda yhteys muihin ja he ovat lahjakkaita puhumaan lämpimästi ja herkästi ja ihmisiä puhuttelevasti ilman nojautumista puhtaaseen järkeen ja faktaan. Heidän ystävänsä ja kollegansa pitävät heitä hiljaisina Ekstrovertteinä tyyppeinä, mutta pitää muistaa, että INFJ:t tarvitsevat omaa aikaa latautumiseen, eikä ole syytä huolestua jos he vetäytyvät yhtäkkiä. INFJ:t pitävät huolta muiden tunteista ja odottavat samaa myös toisinpäin – joskus tämä tarkoittaa vain tilan antamista heille muutamaksi päiväksi.

Elä kamppaillaksesi seuraavasta päivästä

INFJ:iden on kaikista tärkeintä muistaa huolehtia itsestään, vaikka se onkin vaikeaa. Intohimo omaan vakaumukseen kääntyy helposti heitä itseään vastaan, sillä jos he kulkevat liian pitkälle, he uupuvat ja stressaantuvat helposti. Tämä toteutuu etenkin silloin, kun INFJ:t joutuvat konfliktiin tai kritiikin kohteeksi – heidän herkkyytensä pakottaa heidät tekemään kaikkensa tällaisten henkilökohtaisten tilanteiden välttämiseksi, mutta kun välttely on mahdotonta, he saattavat päätyä puolustautumaan täysin järjettömillä ja avuttomilla keinoilla.

INFJ:iden näkökulmasta maailma on täynnä epätasa-arvoa – mutta näin ei ole pakko olla. Mikään muu persoonallisuustyyppi ei ole INFJ:tä parempi luomaan liikettä epäkohtien korjaamiseksi, oli kyse isosta tai pienestä asiasta. INFJ:iden täytyy vain muistaa, että huolehtiessaan maailmasta heidän pitää huolehtia myös itsestään.

Kuulusia INFJ-henkilöitä:
Martin Luther King
Nelson Mandela
Madre Teresa
Nicole Kidman
Jimmy Carter
Mel Gibson
Goethe
“James Wilson” Housesta


testin voi käydä tekemässä osoitteessa:
http://www.16personalities.com/fi/persoonallisuustesti

Rupiinin MuistoTorstai 08.10.2015 18:17

Hei hei, elämäni hevonen ja hyvää matkaa vihreämmille laitumille.
Mahtavimmat muistot ja opit vain jäivät, kiitos, tapaamme siellä jossain kun aika on <3

1.6.1997 - 7.10.2015

Elämäni Mies <3
Kiitos ja Kumarrus ;P Ja Hymy huulessa xD

SOA <3Lauantai 18.07.2015 05:03So now I curse that raven's fire

The Vengeful OneLauantai 11.07.2015 21:38It's as if the entire world's fallen in love with their insanity

10 vuoden jälkeen!Torstai 25.06.2015 20:16<3<3

LomalomalomaaaaaPerjantai 12.06.2015 12:02Se ois 3 viikon loma! 8D

Mä oon vaa KuningatarSunnuntai 31.05.2015 05:08


Uni vaan

Damn, who knewLauantai 11.04.2015 02:52"And now you gon' be with me for the last ride"

Paul Walker <3