IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

ressiä, ressiä..Perjantai 24.08.2012 16:34

Ilmassa hieman ressiä, mutta eiköhän se tästä!
Opinnäytetyön suunnittelua ja työssäoppimispaikan etsintää. Voivooi ku löytyis joku hyvä paikka nii vois jättää senki ressaamisen pois. :P Mut noh, ehkä se tästä!
Viikolla tullu tehtyä muutakin kun vaa koulussa istumista, kalassa tuli käytyä ma ja ti. Oli ihan mukavvee ja kalaaki tuli jonkii verran, ei nyt semmosta mörköä napannu kiinni, mut ei se mitää x)
To ja tänään oliki sit Jokimaalla hieman varsojen kans touhuamista ja ajamista. Tuli ensimmäistä kertaa elämässä ajettua vuotiasta varsaaki, oli ihan jännää vaikka varsa oliki aika laiskan puoleinen :D
Huutokauppaa valmistamista, eli torstaina pestii varsat ihan kunnolla saippualla ja hieman kävelyttämistä ympäriinsä et toimi jarrut ja seiso paikallaan ja lähti ravaamaan silloin kun piti. Ja tänään sitte sitä kävelyttämistä lisää. Kyllä se siitä!
Ens viikon keskiviikkona alkaaki sitte Jokimaan talliviikko :P

LänsiAuton pihasta bongattua (Lahti)

It's the end of the summer..Maanantai 13.08.2012 18:43

..tai ainaki kesäloman loppu, ilmathan näyttää justiisa ku koulu alkaa nii mahtavilta ;D Perus.
Mut nooh, vika viikko meni nopeesti ;o Ja viikonloppu varsinkin kun tuli perjantaina käytyä paikallisraveja kattelemassa ja lauantaina kattelemassa leffassa The Dark Knight Rises.
Oli aika mahti leffa! Ei voi muuta sanoo, huhuh 8D
Mut joo sunnuntaina elomarkkinoilla käytii kans pyörähtää, samaa vanhaa mitä ennenkii oli sielläki tarjolla.
Tänää alko siis koulu. Oli iha hirrrrveen rankka eka koulupäivä, mentii puol yhtee ja päästii puol kaks :DD Mut nooh, eka päivä nyt oli just kesäloma kuulumisien kertomisia ja tulevan vuoden aikataului ja jaksoi katellessa. Huomenna pitäis saada lisäinfoa opinnäytetyöstä ja työssäoppimisista. :)
Saatii kans tietää, et kesäl syntyneelle ratsuvarsalle tullaan järjestämään nimikilpailu, tällä hetkellä se on hippoksen rekisterissä nimetön, mutta tunnistamiseen mennessä pitäis olla nimi valittuna, kuinka jännää! :D Myös tietoomme tuli ettei tänä vuonna koululla oo enää ku keittopäivinä jälkkäreitä ;<<<< Yhhyy, viime vuonna oli melkeinpä joka päivä jotain. Äyy, tyhmät säästökuurit. Plus tänä vuonna alottaneet opiskelijat valitsee suuntautumisensa vaan kahdesta vaihtoehdosta eli siis ravisuuntautuminen tai harrasteohjaaja, joten kasvatus jäi kokonaan pois. Onneks itte alotti jo viime vuonna nii sai valittua kasvatuksen :D Että tällästä Salpauksessa näin alkuun. :P
Eka jakso menee koululla ja tokajakso sitte työssäoppimassa, missä sitten lienenkin.

Päk ty thö sivistys!Perjantai 03.08.2012 23:21

Jepajee!
Takasin sivistyksen parissa viikon mökkireissun jälkeen! Oli mahtikivaa, vaikka yhen päivän hukkasin kärsiessäni jonkinlaisesta darrasta. :')
Mut joo, kalas tuli käytyy jonkii verran, mut ei nyt mitää suurempia kaloja sattunu tulemaa. Muutamat hauet tuli tempastuu ylös uistelemalla ja heittelemällä. Muuten oli aika hilijasta. Sivistin myös itseäni lukemalla Rapala Legendaariset uistimet -kirjaa. Mato-ongella tuli muutamia ahvenia ja särkiä, ei mitää päätä huimaavia vonkaleita. Mut tulipaha taas pitkäst aikaa käytettyy omaa virveliä ja osottautui ihan kelpo vehkeeks!
Itsehän en saanu katkastua siimoja enkä hukannu kuvia minnekkään, vaikka uus siima vaihettii kelaa ja seki siima oli maannu paketis ainaki pari vuotta, kesät talvet ulkovarastossa. Oon vaan niin PRO!
Saunottuaki tuli muutamat kerrat ja uitua, oli kyllä hyvät kelit ei käy kieltäminen siinä asiassa, hyvä tuuri kävi. Yhtenä aamuyönä/aamuna ukkosti hitusen
Nojoo, sit tuli keräiltyy mustikoita joku 3 litraa. Voin kertoo ettei oo mun harrastus se homma, varsinki ku alaseläs on joku paskana ja tietyt asennot tuottaa suurta tuskaa, mutta ei se mittää, silmissä siinsi mustikkapiirakka!
Ja hyttyset on perseestä, jalat on syöty polvee asti nii et terve vaa! Mut ainaki voi sanoo, et on saanu tänä kesänä aikaseks vaikka mitä.
Koulu alkaa 13pvä ja sillee, ois varmaa iha jepa saada selkä siihe mennes kuntoo :') Voi olla hieman tuskallista yrittää mättää taas paskaa jos selkä jumis. Noh, ehkä se siitä! Pitäis olla selvillä lopputyönki aihe. Hmm, ens viikolla pitää muutenki vähä katella kouluhommat kasaa ja kertailla kaikennäköstä, koska tän kesäloman aikana en oo ajatustakaa uhrannu esim. hevosten ruokintaan ja anatomiaan. Hevosten kanssa ollu sen verran tekemisissä, et käyny vähä rapsuttelee muutamia laitumella oleskelleita tuntemattomia suomenhevosia+yhtä lämppäriä. :')
Tänää tuli käytyä Karismassa vähä shoppailee ja vetäsee viimiset hesemätöt johkii sataa vuotee, koska laihdutus alkaa niiku ens viikolla taas jälleen kerran, Aamen.

Viikko lomaa vielä ja sitte alkaa vuoden rutistus!


Ahvenii mää metsästän!

SärkänniemiiiiKeskiviikko 25.07.2012 02:25

Jeeh!
Muista koska viimeks Särkänniemes tullu käytyy, mut kauan sitte!
Aamulla lähettii ABC:n aamupalan kautta ajelee kohti Tamperetta. Ihan ok keli oli, lämmin ja pilvinen sää.
Ja porukkaa oli niin perkeleesti. x) Mut eei se mittää vähä jonoteltii joka paikkaa, mut ei pahasti.
Eka käytii vähä akvaarios kattelee ja sit mentii kattoo delfinaarioo päivän ekaa näytöstä, mikä tuli iha täytee porukkaa. :D Siin vaihees rupes ketuttaa kun omistaa semmosen paskakameran ku HP (you can't) nii sielt mitää hyvii kuvii saanu aikasiks. Kyllä harmittaa! Yhen kuvan sain semmosen siedettävän ja seki MiXun kännykällä.
Lotto voitto mulle kiitos!

Jjoo, sit jatkettii ekaa laitteesee mikä sai luvan olla Troika. Sit kierrettii vähä kaikkii laitteita mm. MotoGee, Trombi mis mentii mahallee vuoristorataa, oli aika ilkeen tuntusta x), Tyrsky, siit tuli iha paras laite heti Tornadon jälkee tietysti! ;P Taikajoes piti käydä vähä rauhottumas. Ja ennen ku mentii syömää nii piti käydä Tornadossa! aaaa, I'm loving it! <3
Syömisen jälkee yritettii heittää hernepusseil palloi alas ja semmosta jännää pientä. Sit viimesimmäks käytii Tukkijoessa, jossa jouduin olee ekana ja kastuin aikalailla lahjakkaasti ja vikana sit käytii viel Koskiseikkailussa ja sit viel piti käydä ostamas särkänniemi t-paita ja jääkaappimagneetti muistoks ;P
Mut joo nyt oon poikki ja väsyny joten painun nukumaan!
Delfinaariooo

Kun ymmärrys ei riitäTorstai 19.07.2012 23:03

Mun auto on jonkiilainen naulamagneetti koska taas takapyörästä löyty naula! Siis mitä tämä on!
Noh, ei voi muutaku kiikuttaa auto huomenna jälleen kerran kumin paikkaukseen. Sit se taas saa seistä pari viikkoa jemmassa.
Spoikan reijät on tukittu ja ruosteläiskät korjattu ja tänää vihdoin pesin ja päälymaalilla maalasin ne ruostekohdat.
Vielä ois vahaus mutta taidan jättää sen kesäloman viimeselle viikolle.
Pippuri-kattia piti kans harjailla ku siitä lähtee ihan mielettömästi karvaa ja kukaa ei sitä ikinä kerkiä harjailemaa. Näytti siltä ku se ois laihtunu kilon ku sitä karvaa läks sen verran paljon. x)
Kaivelin myös hieman pottui omasta maasta, joten niitten ei pitäis hetkee loppua ainakaan :D
Tänään alkaa kantrit, tai on tainnu alkaa jo, mut oottelen Apulannan keikkaa, voi taas kuunnella kivasti parvekkeelta. >:D

Fiksaus päiväTorstai 12.07.2012 23:44

Tällästä tänään!
Aamulla yheksän aikaan kävin äitylin hakemassa autokorjaamolta kun se jätti auton sinne ja sitte metsästin autoon sopivaa pintamaalia, mut eipä täällä pikkukylän robinhoodissa just sitä sävyä ollu -.- Nooh ei se mitään!
Ja talvella mystisesti tyhjentyneen talvirenkaan mysteeri selvisi (Lisää voi lukea tammikuulta Perjantain kirous otsikon alta) siellä oli naula!! Sillee miettii et jee ajelin tammikuusta huhtikuun lopulle naula renkaassa x)
Noh, vihdoin ja viimein nyt vein renkaan paikattavaksi ja liotettavaksi kun se silloin paikattiin vaahdolla tms. Jess.
Sitte hioin parvekkeen kalusteet lähinnä tuolit ja kiristin niistä mutterit.
Operaatio autonfiksaus alko sadekuuron jälkee, pari ruosteläikkää tuli hiottuu ja kitattuu ja taas hiottuu ja pohjamaalii tietty ennen kittiä. Mut joo aivoissa asti on varmaa sitä kittipölyä ja rälläköidessä melkei läks kuulo.
Vielä jäi se päällysmaali ja spoikan reijät tilkitsemättä ja auton pesu ja vahaus. Mut se tapahtuu toivottavasti sunnuntaina jos sää suosii!
Ainii ja eilen tuli nappailtuu jotain kuvia äidin kukista :P

Liljoja


Ainiin viime yönä näin unta missä kahesta arvasta voitin yhteensä 785 000e et jjooo!

I'm in love again!Keskiviikko 27.06.2012 16:16

Joo.o, näin pääs vaa jotenkin tapahtumaan.

Salakavalasti se hiipi silloin vuonna 2000, laimeni hetkellisesti välissä mutta taas se nosti itsensä ylivoimasesti rakkauksien kärkeen!

Yks laulu ei ihan iskeny ja vaaleenpunaset lasit hiemän hämärty, mut muuten aivan loistokkuus levy! Tällä taas jaksan loppu vuoden, vielä ku sais Suomee keikalle nii oisin maxi onnellinen! ;)

AH, Living Things kyllääää! <3

Mike & Chester

Parhainta!Sunnuntai 24.06.2012 19:44

Juhannuksesta hengissä selvitty!
Onneks oli hyvät ilmat torstaina ja perjantaina ja lauantaiki oli ihan ok, mitä nyt vähä tuuli ja oli pilvistä.
Torstaina ja perjantaina käytii hieman kalassa ja perjantaina saunottii varmaa joku vajaa kolme tuntia ainakii, välissä käytii järvessä uimassa, hiton kylmää vettä oli!! Sit grillailtii ja hitusen siemailtiin juomaa. Mahtia <3
Ja sain mä virvelil uistelemal yhen pikkuruisen hauen x) Jee! ei mua hieman masentanu ku MiXu vetelee heti ekana virvelil joku viis haukee putkee ja meitsi ei saa mitää :D No ehkä mä joskus jotain saaaan, on täs kesää viel jälellä >:)
Nii ja sit joskus la-su yöllä oltii et lähetää kotia ku rupee sataa ja on iha kökköö olla mökil sit nii ruvettii pakkaa kamoi kasaa joskus kahen aikaa ja kolmelt lähettii ajelee :D Sit käytii viel aamul viiden aikaa ABC:llä hesessä, oli ehkä hitusen väsynyttä läppää, mut eii se mitää, oli kiva reissu! <3

Haukea mää metsästän!

JuhannusTorstai 21.06.2012 12:44

Ah, pitkästä aikaa pääsee juhannukseks mökkeilemää! <3
Tänää kohta kun saa kaikki kamat pakattua nii nokka kohti Kangasniemeä. :)
Mulle lupailtii jo et saisin sen hauen ku ei tuolt Myllyjärvelt tullu ku yks onneton ahven. Mut nyt oonki jo paree heittelee virvelil, meni hetki ku siihe taas pääs rytmii ku viimeks jollai virvelil kalastanu ties kui monee vuotee :D
Jeee! Hyvää ja turvallista Juhannusta kaikille! Älkää hukkuko, taikka hyppikö kokkoihin!

juhannus07juojarvella.jpg