IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

VarsahuutokauppaMaanantai 10.09.2012 20:40

Jeess!
Kaikki varsat käyttäyty hyvinkin fiksusti ja mallikkaasti koko päivän!
Aamulla hevoskyyti oli n. puol tuntia myöhässä joten matkaan päästiin lähtee Jokimaalta n. klo 9.45. Varsat meni aika nätisti rekkaan vaikka lastaussilta olikin hitusen jyrkkä.
joskus 12 aikaan oltiin Ypäjällä ja saatiin purettua varsat karsinoihin ja käytyä syömässä parissa porukassa. Osa jäi talliin päivystämään jos asiakkaita ilmestyis ja haluis katella varsoja pihalla.
Joskus klo 15.30-17.30 välillä oli se ruuhkasin aika. Hyvä että sai varsan karsinaa takasin nii jo sitä piti taas olla roudaamassa pihalle. Onneks ne ei hermostunu ja muutaman kerran jälkee ne oli hieman tylsistyneen olosia, sillee "ohhoijaa, no seistää nyt täs sit pällisteltävänä, ei jaksais kyl yhtään kiinnostaa toi juokseminen ton akan vieres"
klo 18.00 aikaa alko huutokauppa ja ensimmäinen "meijän" varsa oli 4. esitettävänä. Seuraavat oli 20. 36. 53. 70. ja 86.
Itellä oli hoidettavana 20. ja 86. parin muun tytsyn kans tietysti. :P Eli viimenen varsa meni esittelyyn joskus yhdeksän aikaan tai jotain?
Mut joo, oli pitkä päivä mut kaikki varsat saatiin myytyä! :) Olen hyvin ylpeä omista hoidokeista, varsinkin kun edellisenä päivänä tammaa taluttaessa se käyttäytyi aivan veemäisesti. Siinä tuli jo aateltua että mistähän sitä löytäis ittesä sen kanssa. Mutta kaikki hyvin loppu hyvin :)
Kotona olin siinä puol yhden aikaan yöllä, ai miten niin hieman ramas? :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.