IRC-Galleria

MerZel_

MerZel_

on Kuningas Pähkinä!

Selaa blogimerkintöjä

Klinikkareissua..Torstai 08.11.2012 20:15

On se sitten joka viikko tapahduttava aina jotain!
Maanantaina kun aamulla tallille pääsin nii puolet tammapihatosta juos pitkin tallin pihoja.. No paikansin rikkoutunen aidan ja sain muutaman hevosen takasin sitä kautta ja loput telkesin tarhoihin odottamaan et sain aidan korjattua.. Sitte tammat takasin sinne minne ne kuuluukin. Paitsi yks tamma ja sen varsa koska kattelin että varsan toinen etujalka oli vuohisen kohdalta edestä aivan veressä. No karsinaan odottamaan et sai ratsuttajan avuks haavan puhdistamista varten.
Ei ollu aivan maailman helpoin homma ku emä huutaa karsinassa seinän toisella puolella ja varsa huutaa pesupaikalla ja saa ittesä solmuun narujen kanssa kun hyppi pystyyn yms.
No saatii se jotenkin puhdistettua ja todettiin ettei oo ihan pieni haava.. Oli repeytyny nahkaa irti ja sitä ei voinu kunnaneläinlääkäri enää ommella kun oli sen verran vanha. No, neljän aikaan iltapäivällä piti sitten lähteä Viikkiin klinikalle tamman ja varsan kans.
Sinne ne sitte jäikin ja takaisin ei enään tallille tule vaan menevät takaisin omistajan luokse.
Sitten yksi ratsutettava hevonen tiistai aamuna ontui ja aristi toista etujalkaa, oli vähän turvoksissa. Keskiviikko aamuna oli järkyttävä halko koko jalka ja kuumetta 40 astetta. Eläinlääkäri kävi pistämässä kipulääkettä ja penisilliiniä. Torstai aamuna jalka oli vieläki isompi mitä keskiviikkona, aattelin jo et kohtaha se nahka poksahtaa jo. Semmoi norsujalka toisesta ryntäästä asti. No, pääsinpä sitte ensimmäistä kertaa elämässä piikittämään penisilliiniä. Vähän hirvitti, mut onnistu se ihan hyvin. Sillekkin tuli klinikkareissu, mut tällä kertaa mun ei tarvinnu lähteä mukaan.
Huomenna sitte saa lisä infoo et mikä siinä oikeen on ja onko se hevoi tullu ees takasin tallille enää.
Joo, et semmoi viikko! Huomenna kengittäjäkin tulee paikalle, katellaa mitä huomenna vielä tapahtuu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.