IRC-Galleria

TISSITTiistai 17.11.2009 23:48

Hinkit eli munkit eli melonit, tai kotoisasti vaan tissit. Ruumiinosa jonka omistaa noin 49,5% maapallon ihmiseläimistä. Jälkeläisen ruokintaan tarkoitettu. Länsimaissa voimakkaasti erotisoitu. Täällä Suomenmaassa nämä pallukat on parempi pitää piilossa julkisila paikoilla ellei halua hankaluuksia virkavallan tahi kanssaihmisten kanssa. Minkä ihmeen takia?

On ihan totta että rinnat ovat sekundaarinen eroottinen signaali. Tämä on täysin luonnollista ja ymmärrettävää ihan evoluutiobiologian valossa: täyteläiset rinnat kielivät hyvästä maidontuotantokyvystä ja näinollen poikasten suuremmasta todennäköisyydestä selviytyä vauvavaiheesta. Pelkästään biologialla ei kuitenkaan voi perustella kulttuurin käytäntöä pitää rintarauhaset visusti vaatteiden alla.
"Siitä miten asiat ovat, ei voida päätellä miten niiden tulisi olla"
-David Hume

Suomessakin on kesällä toisinaan tuskallisen kuumia päiviä. Miespuoliset ihmiseläimet saavat tällöin vapautuneesti paljastaa ylävartalonsa esimerkiksi puistoissa, eikä suurin osa kanssaeläjistä kiinnitä tähän minkään valtakunnan huomiota. Kuitenkin jos ihmisnaaraas päättää vastaavalla tavalla helpottaa oloaan, hän saa pahimmillaan poliisin ohjeistamaan siveellistä pukeutumista. Tämäkö on tasa-arvoa?

Ruotsin Sundvallissa feministit onnistuivat hankkimaan naisille oikeuden uida yläosattomana samoin kuin miehet, ja jotkut ovat tämän toiminnan voimakkaasti tuominneet jopa tasa-arvon vastaisena. Älynväläyksiä voi lukea vaikka täältä: http://ylex.yle.fi/node/14103
Ihmettelen vain, miten voi olla tasa-arvoisempaa pakottaa toinen sukupuoli käärimään kroppansa peitoksi enemmän kangasta kuin toisen on pakko tehdä. Eihän kukaan ole vaatinut pakkoa jättää yläosa kotiin! Onkohan kyseessä vanha kunnon "kun minä en halua niin kukaan ei saa"-asenne?

Toiset vetoavat siihen että miehet kiihottuisivat aina nähdessään paljasryntäisen naisen. Samaan perusteluun vetoavat muslimit jotka vaativat naisia peittämään hiuksensa. Pistää myös miettimään, miten vaikkapa keski-Afrikan heimojen miehet pystyvät elämään jokapäiväistä elämäänsä ilman jatkuvaa stondista, kun naaraat kulkevat tissit valtoimenaan? Ettei vain kyseessä olisi asianlaitaan tottuminen, jonka vaikutuksesta kukaan ei osaa pitää paidattomuutta millään tavoin kummallisena? Likakaivojenkin tyhjentävät tottuvat hajuun niin etteivät voi pahoin työskennellessään - miksi suomalaiset urokset eivät vastaavasti tottuisi tisseihin ympärillään?

Ensi kesäksi on suunnitteilla yläosaton mielenosoitus tissien vapauttamisen puolesta. Tervetulleita ovat molemmat sukupuolet mutta naisten läsnäolo on ymmärrettävästä syystä välttämätöntä. Informaatiota suunnitelmien kehittymisestä saa muun muassa allekirjoittaneelta.

Sinä joka kannatat rintarauhasten näkymisen laillistamista, tule kanavalle !tissikampanja @ IRCnet
Tervetuloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.