IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 25.08.2008 00:54

Siinä se meni taas se viikonloppu.

Eilen töissä 7.45-18.15 tai veny kyllä 18.40 jälleen kerran kun sakkii oli niin pirusti että hyvä kun eivät ikkunoistakin tulleet sisälle. sitten kotiin ja suihkuun ja sit yritin taas vähän siivoilla mutta ei vaan ollut motivaatiota. Sitten Taru tuli kylään kun apina oli menny viettää varpajaisii poikien kanssa ja me saatiin idea tehdä jotain kivaa. Anna ja Laura ei lämmenny Koivuklubille niin päätettiin sitten tehdä jotain muuta. Mentiin mun luolta Korsoon päin ja kelattiin että lähdetään Porvoon Onnelaan seikkailee mutta sitten päätettiikin että Taru käy vaihtaa kuteet ja sitten mentiin!!

Oltiin Tuusula-Kerava-Järvenpää-Jokela-Hyvinkää :D tai jotenkin noin jossain järkässä, Jokelassa ei ollut kovin hyvät baarit tai ei ne siltä näyttäny niin ei uskallettu melkein mennä sisälle. Sitten suunnattiin Hyvinkäälle ja siellä näky aika monta hyvän näköstä miestä :D <333 päädyttiin Hemppariin :P ikinä ei ole mansikkasiideri maistunu NIIIIIIIIIIIIIIIIN HYVÄLLE!!!!!

KIITOS ILLASTA TATTI <3

Niin ja tänään sitten aamulla joskus 9 hereillä, sain vietyy vihdoin roskat pois ja sitten vähän siivoilin hyllyä kun siihen kerääntyny kaikkee krääsää. Sitten töihin 9h ja taas veny pikkasen yli mutta ei tuntunu niin pitkästyttävältä kun eilen ja nyt sitten ajattelin tehdä mozzarellasalaattia vaikka oisin tahtonu mennä jonnekkin vaikka sidulle ja sitten bilistä tai jotain ihan mitä vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.