IRC-Galleria

Castles In The Sky..Perjantai 30.03.2007 14:36

Örr....taas perjantai. Saakeli että kuluu viikot nopeasti.

Tällä viikolla tuli paiskittua töitä ihan otsa hiessä. Maanantaina olin 3 tuntia töissä ja sitten piti orastavan flunssan takia hiipiä nöyränä kotiin potemaan. Ja tässä sitä podetaan edelleen, tosin pahin terä taudista on lähtenyt pois. Edelleen vaivaa miellyttävä, röhisevän hengityksen tuova limayskä. Olokin on aina välillä vähän kuumeinen, mutta mitattaessa sitä ei kuitenkaan tunnu olevan. Mystistä.

En sitten saanu aikaiseksi hankkia sitä lääkärintodistustakaan. Pomollehan tuo on yksi lysti, mutta työkkärin pirulaiset saattaa tykästyä jos saavat tietää että tässä on heitetty flunssan takia 5 päivää lonkkaa. Tosin jos se pomolle riittää, pitäisi se riittää niillekin. Olo on ollut sen verran paska välillä että olisin ollu ihan iloinen jos olisi voinu olla töissä kotona rötköttämisen sijasta.

Nojaa, kyllähän tämänkin tiesi. Jos siihen oli jotain mahdollisuutta että 2kk aikana voi sairastua, sairastun. Tulee kyllä "lomailtua" nyt ihan urakalla sitten, kun tämä viikko meni tässä ja ensi viikolla ois ma-ti-ke töitä ja sitten 5 päivän pääsiäisvapaat.

Pääsiäisestä tulikin mieleen, että 5 päivässä ehtisi tekemään vaikka mitä, mutta vitun työkkäri kun on säätänyt tuon rahanmaksun päin persettä, seurauksena että rahaa tulee pääsiäisen JÄLKEEN. Jette kiva. Olisi voinu sillon käydä vaikka Karin luona iippolassa, mutta ei, ehei... Saatana.

Taidanpa lähteä heittämään parit Eye of the Stormit tähän väliin. Ja sitten vois mennä tupakille..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.