IRC-Galleria

Hell...Tiistai 16.10.2007 22:06

Olen nähnyt helvetin portit. Ne sijaitsevat kunnan byrokratia-helvetissä.

Päivät kys. paikassa kuluvat rattoisasti mm. osoitetarroja kirjekuoriin liimatessa, arkiston tyhjänpäiväisten kansioiden poistotyössä, kopioinnissa(papereita, jotka ovat kooltaan joskus satojakin sivuja ja jotka luetaan korkeintaan kerran ennen pois heittämistä) sekä paperisten laskujen skannaamisesta tietokoneelle.

Kaiken taustalla soi Radio Nova. Päivästä toiseen samoja, banaaleja kappaleita ja Eppu Normaalin väsyneimpiä tuotoksia, joissa voi kuulla kuinka Martti Syrjä polkee monotonisella honotuksellaan kappaleen läpi rahankiilto kiihkon sijasta silmsisään. Väliin sotketaan mainoksia, joiden suunniteluryhmä on varmasti ollut 3 promillen humalassa yhteisessä sauna-illassa mainosta tehdessään. Tämän päälle väliin heitetään ohjelma-inserttejä, joissa naispuolinen juontaja nauraa kaiuttimet helisten ja mummot ja ukot Itä-Suomen perukoilta soittelevat kertoakseen sairaskertomuksiaan tahi varoittaakseen että kannattaa laittaa pipa päähän, sillä talvella voi olla kylmä. Ainakin heidän nuoruudessaan oli.

Keitosta voi halutessaan maustaa vittuilevilla esimiehillä ja naispuoleisilla kanssatyöntekijöillä, joiden huumorintaju ylettyy lähinnä pöhköille sattumuksille kuten muiden työntekijöiden "hauskoille kommelluksille" tahi kuntotestin tuloksille.

Tämän päälle yleinen ja väsymyksestä aivoihin leviävä perisuomalainen vitutus, turhautuminen ja tieto siitä, että tekemäsi työ on HARJOITTELUA, josta maksetaan vain nimellinen korvaus. Tämä ei kuitenkaan estä sitä, että ei voitaisi riidellä 10 euron kilometrikorvauksesta, joka kertyy kun vie kotimatkallaan postia. Eikä töistäkään voi lähteä ennen työajan loppumista jos työt on lopussa, vaikka se sitten tarkoittaisi että istutaan hiljaa 15 minuuttia penkissä tai vaihtoehtoisesti seulotaan arkiston loppumattomia kansioita logiikalla, jonka vain Einsteinin kaltainen nero tai rantojen spurgu ymmärtää. Tai nainen.

Kun tulee puhetta jatko-ajasta, voinen olla varma mitä vastata..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.