IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Nukkumista ja hermoilua...Keskiviikko 09.01.2008 19:29

Tänään saikin nukkua ihanan pitkään, kun ei ollut koulua~ Tottakai heräsin siihen, kun Hennan kännykä rupes herätystä soittamaan, mutta nukahdin samantien uudestaan.
Yhdeksän jälkeen nousin sitten ja join aamupalaksi lasillisen vettä.. Mikään muu ei maistunut.
Ruoaksi söin osan jäljellä olevista pinaattilätyistä, sitten tiskasin ja pelasin hetken aikaa Pieni Merenneito-peliä..

Tänään mulla oli klo 14-16 autokoulun kakkosvaiheen arvioiva ajo.. Jänskätin sitä melkein kuset housuissa, kun en ole kesän jälkeen ajanut kuin automaattivaihteista autoa ja autokoulun kulkupelit on manuaalivaihteisia.
Autokoululla piti ekaksi täyttää pari lomaketta ja arvioida omaa ajoaan sekä miettiä onko vaaratilanteita sattunut.. Sitten piti tietokoneella tehdä yksi testi..
Lopulta autokoulun ope sai "myrkkynsä" (kahvin) juotua ja läksimme autolle.. En heti edes muistanut mistä autokoulun auton penkkiä sai säädeltyä.. Ja unohdin kokonaan säätää taustapelin xD
Ajo meni ihmeen hyvin, vaikka hetken piti muistella missä se kytkin oikein olikaan.. Mutta auto ei ihme kyllä sammunut risteyksiin ja vaihteiden vaihtelun oppikin taas nopeasti.. Hiukan auto kyllä hyppi sen takia, kun autokoulun autos on vähän tehokkaammat jarrut kuin omassani.. eli pieni painalluskin riitti..
Mutta loppuarvio ajosta oli hyvä ja open mukaan olin kehittynyt hyvin kuljettajana ^^

Iloisena läksin autokoululta takaisin kämpille ja päätin vähän hemmotella itseäni ostamalla Pepsiä, irtokarkkeja ja sipsejä~
Perseet olalle sokerihumalalla! \o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.