IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Että sellasta...Maanantai 31.05.2010 16:42

Tiedättekö, on erittäin ihanaa, ku lähes joka työvuoros saa hoidettavan osalta kuulla, että olen läski, sairas ihminen ja käsketään painua v*ttuun.. Viime yönä tuli sitten mitta täyteen ja ilmoitin, etten enää jaksa tuollasta käytöstä kattella.. Jos se vielä on tuollasta seuraavat pari työvuoroa ennen lomaa, en kyllä takaisin mene, ellei tuo esimies saa asiaa ja hoidettavaa järjestykseen...
Onneks esimiehenä on ihminen, jolle uskaltaa noissa tilanteissa soittaa ja joka kans ottaa asiat käsittelyyn..

Vietetään nyt sitten "ah niin ihania vapaita". Perkele.

KylpyläreissuLauantai 06.03.2010 22:41

Jepjep, tuli sellainenkin tehtyä täs to-pe aikana :) Ajomatka kesti kyl muutaman tunnin, mut olipa siinä hyvin aikaa jutella puutaheinää ja käydä Ideaparkis nappaamas ruokaa nassuun :)
Hotellilla päästiin huoneeseen jo puoli tuntia aikaisemmin ja melkein kiljaisin ilosta, kun näin, että kylppäris oli ihan oikea kylpyamme :D Sitäkin piti kyl sitten testata uimisen päälle, mut sen ammeen tulppa ei pitänyt vettä sitten yhtään.. Noh, tulipa kuitenkin jollain tasolla testattua, et toimiiko toi mun yks suihkugeeli myös kylpyvaahtona.. :D Hyvin näytti toimivan.

Ruokakin oli hyvää ja hiihtolomien ajan hotellin ravintolassa oli myös buffet-pöytä, josta sai syötävää vähän edullisemmin kuin jos olis listalta tilannut sapuskaa.

Torstaina käytiin sitten heti aamusta uudestaan kylpylässä, kun se aukes muille kuin hotellin asiakkaille vasta 10 jälkeen.. oli paljon rauhallisempi meno siellä. Tuli testattua myös tuo ulko-allas.. siis ihan lämmintä vettä oli altaassa, mutta se oli pihalla.. oli kyl hyytävä kokemus olla siellä, kun vesi oli noin 27-asteista ja ulko-ilma oli jotain -10 astetta.. :D

Takaisin tulles käytiin Tampereella syömässä ja sitten hipsittiin takas Jalasjärvelle, kun itsellä oli jo tänään aamuvuoro..
Hmm.. vielä kaks aamuvuoroa ja yks vapaapäivä niin sitten näkee tuota matkaseuralaista taas <3

W.A.U.Tiistai 02.03.2010 03:37

Eipä sitä oikein voi muuta tuosta viime vkonlopusta ja alkuviikosta todeta.. :D Oli tuo miesehdokas käymäs kylässä ^^ Käytiin laskettelemassa, mun porukoilla saunassa ja torstaina olis tarkotus ottaa suunnaks Hämeenlinna ja lähteä kylpylään.. :D Saan sittenkin vähän pidettyä lomaa täs vapaapäivien aikana.. :)
Dundunduu..vielä 5 ja ½ tuntia, sit pääsee nuggumaan.. miten niin mul on liikaa virtaa yövuorossa? :D

Joulua..Perjantai 25.12.2009 01:38

Juuh, aatosta on selvitty hengissä, pian vois harkita unille menoa..
Joulun saldo tältä vuodelta:
- kaks uutta tarjoilulautasta
- pussilakanasetti+lakana
- vohvelirauta (damn, mul on jo tällainen.. kuka haluaa vohluraudan? :D)
- auto

Jep, luitte sen viimesen aivan oikein. Issee oli hommannu meitsille ajovahinkokeskuksesta uuden menopelin.. Toki se vaatii korjausta yms. laittoa ja mun pitää maksaa sen auton hinta takas isselle + uudet osat, mut silti! Ehkä reilu kaks kuukautta ja saan uuden ratsun alle :)

Hieman kyl jänskättää, kun on kuitenkin tottunut tuohon nykyiseen menopeliin.. mut enköhän mä sil uudellakin ratsulla sit tiellä pysy kun aika koittaa..

Ny vois vielä sosialisoida kavereiden kanssa mesen kautta ja märssätä lisää suklaata ja cocista.. Sit ehkä vois harkita nukkumista.. :D

Se on kuulkaa niin..Maanantai 14.12.2009 13:57

että poistan täältä nuo kuvat, jätän vain yhden profiilia varten. Facebookista löytyvät sitten jos tulee tarve tarkistaa jotain.. :)

----Lauantai 07.11.2009 21:11

KOPIOI TÄMÄ PÄIVÄKIRJAASI ALLE 48 SEKUNNISSA , NIIN JOKA LAUANTAI SINULLE TAPAHTUU JOTAIN TODELLA KIVAA JA JÄNNITTÄVÄÄ !
JOS ET KOPIOI , SAAT 4 KK HUONOA ONNEA , JA ET TULE
EDISTYMÄÄN IHMISSUHTEISSA

Ny menee käämi!Tiistai 06.10.2009 00:58

Stana.. yritin pelata Simssiä, niin kone alko urputtaa, ettei sitä oo asennettukaan.. no ei siinä muuta, pelit pois koneelta ja uudet asennukset.. niin saatana alko se asennushommakin temppuilla.. Kerpele mä poistan taas kaikki ja annan koneen olla.. kokeilen huomenna uusista, jos tää homokin olis vähän suopeammalla tuulella.. *mulkoilee konettaan rumasti*

Kärmeksiä..Maanantai 21.09.2009 21:29

Kävimpä käärmenäyttelys tuol Jalasrannas.. olen kyl kuvas sekä järkevän näköinen, että pelästynyt.. se käärme meni tuosta seuraavaksi mun kaulaa nuuhkimaan ja sihisi.. luulin jo et se puree.. :D mut se taisikin digata mun hajusta.. kai mä haisin saaliille xD

---Sunnuntai 20.09.2009 20:51

Koska näit tämän merkinnän, sinä saat perjantainan suudelman elämäsi rakkaudelta.
ÄLÄ RIKO KETJUA! Ihastuksesi pyytää sinua ulos tai jotain muuta käy. Perjantai tulee olemaan elämäsi
paras päivä . Kuitenkin, jos et kopioi tätä päiväkirjaasi 12.00 mennessä tänä iltana,
sinulla tulee olemaan huono onni rakkaudessa koko loppuelämäsi