IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Hola from Sunny Beach!Perjantai 29.07.2011 22:35

Heipparallaa! Taalla sita istutaan Mania-internet-kahvilassa, justiin tultiin retkelta
Kolmas paiva jo menossa ja hyvin ollaan viihdytty Tanaan meilla oli retki vanhoilla kommunisti-ajan Trabant-autoilla Tehtiin siis niilla muutaman tunnin reissu Bulgarian maaseudulle ja kaytiin maatalossa katsomassa elamanmenoa. Reissun lopuksi oli tarjolla kevyt lounas yhdessa majatalossa
Muutakin ollaan toki tehty, uitu meressa, kayty Sveti Svlas-kylassa ja Nessebarin Vanhassa kaupungissa (viimeksi mainittu on yksi Unescon maailmanperintokohteista) ja eilen kaytiin Action Aquaparkissa laskemassa vesiliukumakia.
Illasta Timo puhui, etta kaydaan ajelemassa pienilla sahko-pyorilla, joita taalla vuokrataan lahes joka kadunkulmassa ja jos saan houkuteltua, mennaan viela tanaan uimaan

Kuvia ym. tulee nakyviin sitten kun palataan taalta takas Suomeen. Eli viim. keskiviikkona!


Minde kuittaa Sunny Beachilta!

Vain kolme päivää lähtöön...Maanantai 11.07.2011 00:30

Keskiviikkona auto starttaa jo sen verran, että kierrän Kauhajoen kautta porukoille, viimeistellään cossiasut ja muuten vain jänskätetään kimpas matkaa <3
Torstaina sitten ajellaan Parkanoon ja pompataan junaan :)
Ja nyt todella toivon, että VR ei munaa noitten juniensa kanssa, ainakaan kovin pahasti... Onneks on sekä mennes että tulles hyvin varattu aikaa, eikä kenelläkään meistä kovin paha kiirus minnekään :)

Ja conin jälkeen vain kolme (3) KOLME työvuoroa ja sitten... Lomalomalomalomaaaa~
Arvatkaa kahdesti kuka on jo aivan fiiliksissä odottamassa Sunny Beachille lähtöä.. :D Varattiin sinne äkkilähtö Timon kanssa :)

Hmm.. pitäisköhän tuolle peruukille tehdä jotain vai ei.. ainakin tuntuu tosi oudolta pitää sitä päässä, kun omat hiukset on lähes poikamaisen lyhyet.. :D
Tuntuu siis siltä, että hiukset valuu koko ajan selkäpuolelta hartioiden yli ja niitä yksinkertaisesti vain on liikaa... :D Mutta eiköhän sitä pärjää :D

Huomenna työvuoron jälkeen parturiin hankkimaan kesätukkaa <3

Turkuun lähtöön: 11 päivääSunnuntai 03.07.2011 14:31

Jeps, lähdemme kaverini ja pikkusiskon kanssa matkaan jo torstaina. ihan vain siksi, että Rimani halusi välttämättä käydä Turun linnassa (meillä menee siellä varmaan aaaaaaika kauan xD).
Jänskättää jo vähän asiaankuuluvasti, Turku kuitenkin on meitsille suht vieras kaupunki, mut eiköhän siellä pärjää ku muistaa kummal puolel jokkee o. :D

Timon kanssa ollaan myös omaa lomaamme pohdittu, mitään ei olla vielä lyöty lukkoon, mutta äkkilähtö jonnekin etelään kiinnostais molempia :) Vaikkapa Turkin Alanya. Ei vaan ole meitsillä muuta kokemusta paikasta kuin Matkaoppaat-tv-sarja :D
Noh, toinen ja vähän säästävämpi vaihtoehto olis autolla Pohjois-Suomeen ja sieltä Ruotsiin ja ehkä Norjaan.. Vaikka kyllä ne bensatkin maksaa ihan kivasti.. :D

Tuntuu kyl oudolta olla yksin kotona, vaikka molemmilla on periaattees vapaapäivä.. ja periaattees siksi, että mä meen illalla yövuoroon. Timo on Ladakerhon ratapäivillä hurjastelemassa :) Itsekin olin siellä viime vuonna (ja poltin olkapäät ja topin paljastaman kaula-aukon), ihan mukavaa siellä oli, mutta nyt menisi paluu sieltä niin tiukoille, että passasin tällä kertaa :)

tired_animals_01.jpg

Weird dreams..Maanantai 27.06.2011 12:14

Heräsin tuossa aamuyöllä mahtavaan päänsärkyyn, joten piti käydä hakemassa särkylääke kaapista, että pystyi unia jatkamaan..
Ja unista näkyikin mielenkiintoisia :) Se oli kuin jostain teinien tv-sarjasta, missä joukko jonkinsortin leiriläisiä + näiden ohjaajat seikkaili rannikkoa pitkin jollakin mini-risteilijällä. Mukana oli myös sen niminen likka kuin Seven ja oikeastaan koko uni keskittyi häneen.
Seven oli joukon "harmaa hiirulainen", joka oli otettu mukaan vain siksi, että saatiin tarvittava määrä likkoja leirille. Ja likat oli halunneet Sevenin sinne vain siksi, ettei ole pelkoa siitä, että se iskisi jonkun ihastuksen..
Mini-laivalla oli kaikkea kivaa, pelihuone, minigolfrata ja jopa leffateatteri. Jengi sitten käytti niitä hyödykseen parhaan kykynsä mukaan ja ne kaks ohjaaja-naista vain kattoi, ettei kukaan rähinöi..
Jossain vaiheessa laiva meni laituriin jonkin suuren hirsihuvilan luo, ilmeisesti leiriläisten oli tarkoitus olla mökillä pari vuorokautta. Tässä vaiheessa PRÄTKÄHIIRET ilmestyi paikalle lisäeväiden kanssa, eli he olivat myös leirin valvojia (tässä kohtaa meni vähän epäselväksi olivatko leiriläiset hiiriä vai ihmisiä.. loppupuolella alkoivat vaikuttaa enemmän hiiriltä).
Noh, jengi viihtyi mökillä, kalasti, ui ja pelaili lautapelejä.. Paitsi Seven, jota kukaan, edes valvojat eivät tuntuneet huomaavan. Ennen iltapalaa neiti päätti mennä laivalle nukkumaan, kun kukaan ei edes puhunut hänelle mitään..
Yksi valvojista tuli kuitenkin myöhemmin tekemään laivalle tarkastuskierroksen ja löysi tytön sieltä itkemästä.. jonka jälkeen ne puhui vähän aikaa ja Seven kertoi elämästään.
Sevenin vanhemmat olivat eronneet ja tahollaan jo uudestaan naimisissa. Seven asui äitinsä, siskonsa ja äidin uuden miehen kanssa ja hekin olivat niin kiireisiä, etteivät edes huomanneet tyttäriään. Seven olikin aina huolehtinut siskostaan Sarista ja laittanut tälle ruokaa ja nyt neiti oli huolissaan siitä saisiko Sari edes mitään syötävää kun hän oli tällä leirillä.
Ohjaaja vakuutteli, että varmasti Sari pärjäisi ja lupasi että kun laiva huomenna saisi jatkaa matkaa, Seven voisi kirjoittaa siskolleen sähköpostia (kännykät ei toimineet).
Seven sai jäädä laivalle nukkumaan ja ohjaaja palasi rantaan, missä muut piti vieläkin kivaa, kunnes tuli iltapalan aika. Silloin Moto huomasi, että Seven puuttui ja ohjaajan oli pakko kertoa muille missä Seven oli. Se sai nuoret aika hiljaisiksi ja noloiksi.. Erityisesti yhden Luna-nimisen tytön, kun nämä olivat ennen olleet Sevenin kanssa parhaat kamut, mutta sitten hänkin oli vain katsonut Sevenistä läpi...

Noh, laiva jatkoi aamulla matkaansa, Seven oli saanut sen verran sisua yön aikana, että kirjoitti äidilleen sähköpostin, jossa muistutti, että tällä on kaksi tytärtä ja Sarille ei kukaan laittaisi ruokaa ellei äiti sitä tekisi..
Myöhemmin iltapäivällä Luna ryhtyi vähän pelaamaan Sevenin kanssa pöytätennistä ja vähitellen muutkin alkoi huomioida Seveniä paremmin. Leirin lopussa sillä olikin jo muutama hyvä kaveri, joiden kanssa ne suunnitteli kesäloman jatkoa kaupungissa.

Leirin lopussa laiva palasi kotilaituriin, missä perheet olivat odottamassa.. Kaikkien muiden perheet paitsi Sevenin, joten yksi ohjaaja-nainen ja Moto kuskasivat tytön tämän kotiin. Samalla he pitivät melkoisen saarnan likan äidille ja isäpuolelle, mutta ei siitä paljoa apua ollut, äiti meni suoraan tietokoneensa ääreen ja isäpuoli katosi jonnekin..
Sari päätti, että nyt riitti ja he lähtivät Sevenin isän luo, jossa heillä oli oikein mukavaa ja isän uusi vaimo Anja harjasi Sevenin hiukset selviksi, kun kukaan ei ollut sitä aikoihin tehnyt. Jostain syystä se toisen hiusten harjaaminen oli jokin tärkeä läheisyyden merkki.. :)

Noh, heräsin tähän joten en tiedä kuinka Sevenin tarina olisi jatkunut.. Mutta nyt iski kauhea hinku piirtää hänet :D

Cossista..Maanantai 20.06.2011 14:39

Elikkäs.. oma Naruto Shippuuden Hinata-cossi:

[x] kengät... on
[x] peruukki.. jep.
[x] verkkopaita, check!
[x] huppari, check!
[x] caprihousut, jeps!
[x] shurigen-holsteri, paikalla!
[x] Konohan otsasuojus, valmiina ollut jo vuosia ^^

Ja siskon Edward Elric-cossi..

[/] kengät.. muokkausta vaille :D
[x] toppi
[x] musta paita
[x] housut
[ ] takki ompelematta
[/] peruukki.. värjäämättä ja muokkaamatta
[x] kello.. mun hallussa, mutta kuitenkin olemassa :)

Kyllä tää tästä, Animecon, täältä tullaan~ :D

Huh hellettä!Sunnuntai 12.06.2011 13:40

noh, säätiedotuksen mukaan ens yönä pitäis ukkostaa ja sitten ilma jähtyy.. Ainakin toivottavasti. kyllä tämä helle piisais mulle tällä erää (tulkaa takaisin sitte ku lomani alkaa!) :D

Tuli varmaan ensimmäisen kerran kullan kanssa valvottua kunnolla myöhään, käytiin Mallaskoskella iltaa istumassa ja sitten Rengonhovin kanakorin kautta kotia nukkumaan.. Timo nukkuu vielä, vaikka ihmettelen, että miten, kun kämppä tuntuu olevan kuin pätsi.. ja makkari varsinkin.
Noh, ei eiliseltä dramatiikkaakaan puuttunut, kun yksi baarin asiakkaista kaatui aika hurjan näköisesti suoraan pää edellä.. Aivotärähdyksen oireet olivat aika selvät, joten onneksi ambulanssi tuli hakemaan pian.

Kolme yötä pitäis jaksaa valvoa ja sitten onkin luvassa reissu Timon serkun häihin.. :D Kuinkahan siinäkin käy, ku ne ovat tanssihäät ja itsellä vain hatara muistikuva valssin askelista ja Timolla kuulemma kaks vasenta jalkaa.. :D

Sunday, Monday, happy days~Torstai 02.06.2011 23:46

19. Character you’d like to go karaoke with
Takuto4.jpg
Kyllä, hänen kanssaan olisi kiva laulaa!

20. Character you wouldn’t mind having as your butler/maid
zero.jpg
Se olisi erittäin vaikeaa Louisen luonteelle, mutta.. xD Sen arvoista!

21. Character you’d have in your party if you were in a RPG
Tifa_Advent_Children.jpg
Fiksu, pärjää itsekin ja pyörittää baaria (+ saa soitettua Cloudin hätiin jos paha paikka iskee). Kyllä, ottaisin Tifa Lockheartin.

22. Another OTP of yours
3383455823_56d1b3dbf7.jpg
Sora ja Kairi ne yhteen soppiii....~ <3

24. Character with your favorite uniform/outfit
2148108.jpg
Olen irtohiha-holisti. Ne olla niin nättei <3

25. Character who would be your band-mate if you were in a band
haruhi.jpg
No ihan vain sen lauluäänen takia. ^^

26. Character you wouldn’t mind having as your boss
ep9_1210.jpg
Tämän pomon kanssa ei ainakaan kahta samanlaista työpäivää näe. ;D

27. Character you wouldn’t want to run into in a dark alley
1118110378_resAlucard.jpg
Jep, pakoon ja lujaa! :D

28. Character you’d want personified into a dog
D_Greyman_junk___Allen_Walker_by_gemiange.png
Kaikki tahtoo Allen-hauvan! :D

29. Character you’d want personified into a cat
20080520193507!IchigoAnimeEp113.jpg
Se on oranssi. Se on Ichigo~

30. Character you’d want to cosplay as
OrihimeInoue.jpg
Inoue olisi kiva cossi. Siis jos olisi vähän laihempi. Ja valinnan vaikeus.. mikä Inouen asuista.. :D

Whew... tehty!

Life is life (not!) :DMaanantai 30.05.2011 20:19

14. Character you wouldn’t mind being roommates with
kagome_higurashi_from_inu_yasha-13528.jpg
No siis.. Se menee välillä Feodaaliseen aikaan kaivon kautta, eli emme ehdi paljoa kyllästyä toisiimme ja hän voisi kutsua Inuyashankin joskus teelle :D

15. Character you’d want to cook for you
b80e669de112e0194fd7cb2938d8f9871226126585_full.jpg
No se on täysin opetettu maid-palvelija, tottakai se osaa kokata~

16. Character you wouldn’t mind prancing naked for you
Ööh... totanoinniin.. ei tuu ketään mieleen..

17. Your OTP
TakeruHikari.jpg
Tää ei ny selityksiä vaadi! Piste.

18. Character you wouldn’t mind having as a parent
kasumi_tendo_sexy.jpg
Kasumi Tendo. Sehän on muutenkin perheen äiti-hahmo.. :D


19. Character you’d like to go karaoke with
20. Character you wouldn’t mind having as your butler/maid
21. Character you’d have in your party if you were in a RPG
22. Another OTP of yours
24. Character with your favorite uniform/outfit
25. Character who would be your band-mate if you were in a band
26. Character you wouldn’t mind having as your boss
27. Character you wouldn’t want to run into in a dark alley
28. Character you’d want personified into a dog
29. Character you’d want personified into a cat
30. Character you’d want to cosplay as

Tunnustan ja ennustan..Sunnuntai 29.05.2011 23:46

.. ja jatkoa on luvassa!

11. Character you’d become best friends with
ga_ghibli_kiki1.jpg
Hmm, olen aina pitänyt noidista ja tämän noidan kanssa voisi olla todella helppo ystävystyä :D Plus hän on töissä leipomossa~

12. Character with your favorite voice/seiyuu
integra_hellsing_from_hellsing-13401.jpg
Pidän Integra Hellsingin äänestä, matala ja silti naisellinen :)

13. Character you’d go camping with
totoro-tree.jpg
Tarviiko tähän selittää jotain? :D


14. Character you wouldn’t mind being roommates with
15. Character you’d want to cook for you
16. Character you wouldn’t mind prancing naked for you
17. Your OTP
18. Character you wouldn’t mind having as a parent
19. Character you’d like to go karaoke with
20. Character you wouldn’t mind having as your butler/maid
21. Character you’d have in your party if you were in a RPG
22. Another OTP of yours
24. Character with your favorite uniform/outfit
25. Character who would be your band-mate if you were in a band
26. Character you wouldn’t mind having as your boss
27. Character you wouldn’t want to run into in a dark alley
28. Character you’d want personified into a dog
29. Character you’d want personified into a cat
30. Character you’d want to cosplay as

---Perjantai 27.05.2011 21:58

8. Character you look like the most
tumblr_lf3u976wu71qcircgo1_500.jpg
No siis lasit + paksummat kulmakarvat.. Mä oon ilmiselvä Haruki!

9. Character you’d bring home to your parents
5339268-bibu-chan-albums-wolf-s-rain-picture3173-toboe-aint-he-cute-folks.jpg
Kyllä, minä raahaisin meille tämän susipojan! Saisi ainakin ruokaa, kummassa hahmossa tahansa ja lisäksi leikkiä pikkusiskojeni kanssa + hänen kanssaan voisi jopa äitini saada henkevää keskustelua aikaiseksi.. :D

10. Character you’d never bring home to your parents
hellsing_anderson.jpg
Ei. Ei ja vielä kerran EI. Olkoot kuinka kiltti niille orpokodin muksuille, mutta mä en ota sitä riskiä, että se löytää siskoni Twilight-kirjat... Vaikken siitä sarjasta niin paljoa perustakaan.

11. Character you’d become best friends with
12. Character with your favorite voice/seiyuu
13. Character you’d go camping with
14. Character you wouldn’t mind being roommates with
15. Character you’d want to cook for you
16. Character you wouldn’t mind prancing naked for you
17. Your OTP
18. Character you wouldn’t mind having as a parent
19. Character you’d like to go karaoke with
20. Character you wouldn’t mind having as your butler/maid
21. Character you’d have in your party if you were in a RPG
22. Another OTP of yours
24. Character with your favorite uniform/outfit
25. Character who would be your band-mate if you were in a band
26. Character you wouldn’t mind having as your boss
27. Character you wouldn’t want to run into in a dark alley
28. Character you’d want personified into a dog
29. Character you’d want personified into a cat
30. Character you’d want to cosplay as