IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

StressiviikkoKeskiviikko 14.12.2005 18:18

Nimittäin kirjaimellisesti! Tänään oli syöpätautien koe.. meni aika keskinkertaisesti.. vaikka en muistanutkaan ihan kaikkia juttuja..
Ja perjantaina ne f***in lääkelaskut.. ARGH! Vähemmästäkin menee järki!
No, sain sentään tehtyä sen mielenterveystyön tehtävän.. Ja vielä olisi tämä ammattietiikan..

Koehelvetin alkuTiistai 13.12.2005 19:09

Niinpä, nyt se on alkanut.. kolme koetta tällä viikolla ja kaksi palauttamatonta tehtävää.. vähemmästäkin tämä tyttö alkaa repiä hiuksiaan päästä.
Noh, yksi tentti on jo ohitse.. onneksi se oli ryhmätentti ja siinä sai olla muistiinpanot mukana! Mutta tietysti ne muut ovat vaikeammat.. Syöpäsairaudet ja Lääkehoito.. Urgh!

Messeviä uutisia!Tiistai 29.11.2005 19:35

Sain kuulla eilen aika kivoja uutisia, kun äiti soitti mulle tänne koululle. Rakas pikkusiskoni oli voittanut Jalasjärven joulunavauksessa kaks lippua Tahto tehdä hyvää-konserttiin ^_^
Ai miksikö se on näin hyvä juttu?
Koska se on K18-tapahtuma, mä ja kaverini käytetään ne liput hyvään tarkoitukseen.. menemällä sinne itse! :o) Vähän tulee mellevää kun lauantai koittaa..

Pitäisköhän tehdä opinnäytetyötä taas vähän?

Vihaan maanantaita! (ainakin melkein..)Maanantai 28.11.2005 20:07

Aivan varmasti vihaan, vaikka olenkin etusivun testin mukaan niin ihq. Mut sitä ei kuitenkaan kukaan usko, vai mitä?
Aamulla piti taas herätä niin perskutan aikaisin.. kuudelta, argh! Ja sitten juosta täyttä apinanlaukkaa kouluun.. Enkä ollut kuin minuutin myöhässä!

Perjantai, oi perjantai..Perjantai 25.11.2005 11:35

Aika synkeännäköistä tuolla pihalla.. vettä tihuuttaa ja lumesta ei tietoakaan.. Onks tää muka joulunodotusaikaa?! No eipä sitä huomaa muuten kun kaupan joulukarkkivalikoimasta..
Joulusta tulikin mieleeni.. mitä mä ostan pikkusiskoille ja -veljelle joululahjaksi? Äidille ja isälle voi ostaa suklaata.. tai jotain, mutta nuo kolme materialistia kaipaa jotain pysyvämpää..
Mä en oo itsekään ehtinyt miettiä joululahjatoiveita.. mulla on periaatteessa jo kaikkea joilla pysyy hengissä..

Pian pitää kipittää tunnille.. Silmät on ristissä, vaikka koulu alkaa vasta kymmeneltä.. No, omapa oli syyni, kun kömmin puol ysiltä suihkuun...

Mähän osaan!Torstai 24.11.2005 19:24

Ihmeiden aika ei ole ohi.. mä sain tänään aikaiseksi peräti kaksi sivua opinnäytetyötä.. Ehkei mun inspis olekaan niin hukassa kuin luulin..
- Vanhemmat »