IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Haasteita..Torstai 16.02.2006 20:49

"Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat,eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

1) Silmälasit

2) Rannekello

3) Rautalääkkeet

4) Kännykkä

5) Kengät

Rikanen
biitti-chan
Naru-chan
Neko-chan

Mission inpossible:Lauantai 11.02.2006 21:58

TEHTÄVÄNANTO:
paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Katson vkonloppuisin piirrettyjä (joko yksin tai yhdessä sisarusteni kanssa)

2) Rakastan sitä kun saan herätä aikaisin!

3) Kun katson jotain teeveestä, haluan pitää aina kaukosäädintä kädessäni

4) Kun luen huoneessani jotain en istu pöytäni ääressä vaan sohvani käsinojalla

5) Revin kynsiäni ja pistän silput siististi roskikseen (syömisestä olen päässyt eroon, ehkä joskus tästäkin..)


seuraavat haasteeseen vastaajat ovat:
Rikanen
biitti-chan
Naru-chan
Trinity84
Neko-chan

Tiistaita..Tiistai 31.01.2006 13:40

Jep, koulua on enää viikko ja sitten alkaa työharjoittelu.. pitäis varmaan ottaa itteä niskasta kiinni ja soittaa sinne harjoittelupaikkaan.. tai siis mun ohjaajalle. Mikähän ihmeen laiskuustauti muhun on taas (vaihteeksi) iskenyt..

No taidan olla vielä aika pahasti FMA-huuruissa.. siitä saa kyllä syyttää Rikaa, mitäs lähettelee niitä dvd:eitä mulle lainaan! Eilen kyllä pistin ykkös-dvd:n Ryzzille.. saa sekin kuolata Roy Mustangia ^^
Eli.. nukuin siihen asti, kun kämppikseni puhelin soi.. kun puhelin alkoi soida, hyppäsin melkein kiinni kattolamppuun ja roikuin siellä.. onneksi pudotus alas oli pehmeä..

Pitäisi syödä ne jääkaapissa olevat ananakset ennen kuin painun kotiapäin.. Damn, pitää odottaa neljään asti, kun porukat ovat hautajaisissa.. Tää koko päivä on mun kohdalta pelkkää odottamista..

Ja koulu jatkuu taas..Tiistai 10.01.2006 20:07

Voi pyhä yrjö.. etten sanoisi.. Loma oli tietenkin liian lyhyt (kuinkas muutenkaan). Ja yks rästitentti ja kaks tehtävää.. very nice, indeed.

Mun tekee mieli pizzaa! (vaikka just eilen kävin shoppingilla Kotipizzan suunnassa). Pitäisköhän tehdä uusintakeikka?

Mitäs muuta mun tekis mieli.. *miettii* noh, päätelkää ite! *wirnu*

StressiviikkoKeskiviikko 14.12.2005 18:18

Nimittäin kirjaimellisesti! Tänään oli syöpätautien koe.. meni aika keskinkertaisesti.. vaikka en muistanutkaan ihan kaikkia juttuja..
Ja perjantaina ne f***in lääkelaskut.. ARGH! Vähemmästäkin menee järki!
No, sain sentään tehtyä sen mielenterveystyön tehtävän.. Ja vielä olisi tämä ammattietiikan..

Koehelvetin alkuTiistai 13.12.2005 19:09

Niinpä, nyt se on alkanut.. kolme koetta tällä viikolla ja kaksi palauttamatonta tehtävää.. vähemmästäkin tämä tyttö alkaa repiä hiuksiaan päästä.
Noh, yksi tentti on jo ohitse.. onneksi se oli ryhmätentti ja siinä sai olla muistiinpanot mukana! Mutta tietysti ne muut ovat vaikeammat.. Syöpäsairaudet ja Lääkehoito.. Urgh!

Messeviä uutisia!Tiistai 29.11.2005 19:35

Sain kuulla eilen aika kivoja uutisia, kun äiti soitti mulle tänne koululle. Rakas pikkusiskoni oli voittanut Jalasjärven joulunavauksessa kaks lippua Tahto tehdä hyvää-konserttiin ^_^
Ai miksikö se on näin hyvä juttu?
Koska se on K18-tapahtuma, mä ja kaverini käytetään ne liput hyvään tarkoitukseen.. menemällä sinne itse! :o) Vähän tulee mellevää kun lauantai koittaa..

Pitäisköhän tehdä opinnäytetyötä taas vähän?

Vihaan maanantaita! (ainakin melkein..)Maanantai 28.11.2005 20:07

Aivan varmasti vihaan, vaikka olenkin etusivun testin mukaan niin ihq. Mut sitä ei kuitenkaan kukaan usko, vai mitä?
Aamulla piti taas herätä niin perskutan aikaisin.. kuudelta, argh! Ja sitten juosta täyttä apinanlaukkaa kouluun.. Enkä ollut kuin minuutin myöhässä!

Perjantai, oi perjantai..Perjantai 25.11.2005 11:35

Aika synkeännäköistä tuolla pihalla.. vettä tihuuttaa ja lumesta ei tietoakaan.. Onks tää muka joulunodotusaikaa?! No eipä sitä huomaa muuten kun kaupan joulukarkkivalikoimasta..
Joulusta tulikin mieleeni.. mitä mä ostan pikkusiskoille ja -veljelle joululahjaksi? Äidille ja isälle voi ostaa suklaata.. tai jotain, mutta nuo kolme materialistia kaipaa jotain pysyvämpää..
Mä en oo itsekään ehtinyt miettiä joululahjatoiveita.. mulla on periaatteessa jo kaikkea joilla pysyy hengissä..

Pian pitää kipittää tunnille.. Silmät on ristissä, vaikka koulu alkaa vasta kymmeneltä.. No, omapa oli syyni, kun kömmin puol ysiltä suihkuun...