IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Halloween-juhlien jälkipuinti.Sunnuntai 28.10.2007 13:53

Phuuh.. eilen tosiaan oli ne Halloween-juhlat. Harmi, kun Henna sittenkin lähti kotiinsa viikonlopuksi, joten mä toimin juhlien epävirallisena emäntänä. Onneksi Jossu oli auttamassa.. Ja vieraita oli vain kaksi, Rimani ja -LostSoul-. Söimme ensin, kerroimme kummitusjuttuja ja sitten katsoimme Poliisiopistot I ja II.
Sitten otimme kivoja kuvia asuistamme Jossun kännykällä..
Leffojen jälkeen päätimme lähteä käymään kävelemässä (kyllä, keskustassa ja ne puvut päällä). Oikaisimme meidän kämppää vastapäätä olevan koulun ohi ja tottakai olimme sen verran sokerihumalassa, että keinuimme / roikuimme keinuissa ja kiipeilytelineillä kuin pienet apinat. Ja hiukan ihmiset taisivat tuijottaa meitä.. xD Mua varmaan kaikkien eniten, mä olin melkoinen ilmestys pinkissä peruukissani ja punaisessa noitahatussa.. xD
Kun olimme tulossa takaisinpäin, meidän eteen pysähty pari vähän vanhempaa jätkää, jotka halusivat puhua meille Jumalasta (taisivat luulla, että olimme aineissa ja pahasti x3)
Kuuntelimme kiltisti mitä jätkät puhelivat ja nyökkäilimme sopivissa kohdissa. Tässä vaiheessa toivoin, että olisin voinut vaihtaa Rimanin kanssa asua (Rimanilla oli Uotani Arisan takki ja se naamio), koska olin purskahtaa vähän väliä nauruun, se koko tilanne tuntui niin kornilta..
Lopulta jätkät jatkoivat matkaansa ja me käveltiin ihan hiljaa mun kerrostalon takaiselle leikkikentälle.. Vasta siellä tyrskähdimme naurusta ja totesin, että: "Mä kyllä arvelin, että nää juhlat pysyis kauan muistissa, mutta tota äskeistä en kyllä odottanut.."
Nyt vain toivon, etteivät kyseiset herrat tunnista mua enää tai asu kovin lähellä.. ^^''

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.