IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

söpöyskarkkimössöhienootsikkoTorstai 01.08.2013 01:38

Tietty mulla on hirveä hinku pelata Katamari Foreveriä just sillon, kun se Pleikka ei toimi. Joten kompensoin pelaamalla vanhempaa osaa (jopa sitä helvetillistä miljoonan ruusun haastetta), kuuntelemalla Katamari-musiikkia ja lukemalla Katamari-sarjakuvaa. Miksei noita serkuksia myydä avaimenperinä, en kestäää.

Mietin vaikka kuinka kauan että minkä takia tässä on päädytty noihin Pac Man ääniin ja kuinka turhaa hakea lupia niitä varten ennen kun välähti... Miten hidas voi olla :'D Ehkä mun pitäisi mennä nukkumaan.


KT064_Accidental-Additions.png
KT082_Stars-In-The-Sky.png
Ainii, tää sarjakuva selittää myös maailman synnyn täysin loogisesti.

Uusi yritysTiistai 30.07.2013 15:39

Pakko saada edes tän vuoden coneihin joku enemmän tai vähemmän eeppinen taistelukohtauspiirros valmiiksi. Tässä hieman jo luonnostelmaa 8) EDIT 31.7. Joo, laitetaanpa prosessia tännekin.

Luonnostelua


Lisää luonnostelua ja yksityiskohtien hamuamista.


Joo, musta tuntuu, että nää hahmot ei mee ollenkaan perspektiiviin 8'D Kunhan saa nyt jotain. Yhyy, miten muka ehdin saada valmiiksi...

Perspektiivissä auttoi omat simppelit 3D-mallinnukset jostain vuoden takaa... ne on tosi käteviä tässä puuhassa kun perspektiivi vaatii vielä totuttelua :E Gridikin olisi riittänyt, en vain jaksa tehdä niitä, ahahah...

Viime vuonna aloitettu piirros jäi työpöydälle... ja saakin jäädä. Aivan hirveä, motivaatio loppui kesken ihan syystä 8'D

Hihii, kokeilin jotain uutta.Lauantai 29.06.2013 01:12


Kesken vielä. 8)


Ja sitten vielä...


:D

Yöllinen piirto-obsessioLauantai 20.04.2013 03:24

Jee jee, saan viimeinkin purkaa piirtohimoa johonkin omaan!

Pikainen vilautus tuoreimmasta lapsosesta, jota olen suunnitellut noin neljä vuotta ja josta tulen julkaisemaan piirroksen ensimmäistä kertaa. Olen ollut niin laiska tämän projektin kanssa, aluksi piti olla supersankaritoimintahärpäke, mutta tämä Miiru pääseekin seikkailemaan lyhykäiseen kauhukomediaan, tsihii!...Kyllä lopullisessa versiossa Miirulla tulee housutkin olemaan...

Liikaa kaikkea kivaa eikä yhtään rahaaPerjantai 19.04.2013 02:11

Voii, tulisipa tää olemaan hyväkin peli, näyttää niin hauskalta.
Sitten on tämä.

Helkkari Nintendo, vielä se MM remake niin voin oikeasti kaivaa itselleni hautakuopan, tää on aivan liian hienoa.

Kolme enemmän tai vähemmän uutta tulevaa Zeldaa julkistettu vuoden sisällä, plus kaikki muut pelit mitä tulen kuolaamaan jonkin aikaa ennen kuin on varaa ostaa. En kestä tätä innostusta.

80 000 rikki, jee!Tiistai 19.03.2013 21:03

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192

Pakko tän on joskus mennä läpi.

EDIT 20:50
Alkaa vaikuttaa siltä, että 100 000 menee rikki vielä tämän päivän aikana. Ihanaa kun ihmiset ovat aktiivisina!

EDIT 22:24
Hnng, 100 000 täynnä. Aika pirun hyvin siihen nähden, että 50 000 oli alkuperäinen tavoite yhden viikon saldoksi.

AuttakaaaaaaääääääääSunnuntai 10.03.2013 19:01Onko kukaan nähnyt näitä missään myynnissä? Tarvitsisin kipeästi, sillä olisivat aika ebin taidekujalla. Kuulema noita on nähty vaan Hong Kongeissa (niitähän ei täällä ole), mahdollisesti Citymarketeissakin. Toivoisin jotain Eurooppaankin tuotteitaan lähettävää nettikauppaa, sillä en usko että pahaiselta ruikkupaikkakunnaltani mitään löytyy. Noita saisi parhaimmillaan kympillä.

Niistä saisi rakennettua tällaisen ;__; En kestä enää sitä samaa kaaosta kuin viime vuonna. Haluan tänä vuonna panostaa, nyyh.

TISSISUKATTiistai 08.01.2013 23:38

OSTAN HETI

Hyvä blogi kuitenkin.

Vielä vähänMaanantai 19.11.2012 05:07

Lolleroo, aattelin vielä toistakin hahmoa näyttää. Hirveän paljon derppausframeja ja varmasti näyttää hyvin hauskalta jollain nopealla selaimella, jossa tuo heiluu vikkelämpään kuin oikeasti. (Eli siis taasen ainakin Chromella näkyy niin kuin kuuluukin.)
jumalatar.gif

Muutenkin liikkuu hieman vikkelään, toisaalta sille on syynsä. Hurr, ehkä tämä tästä vielä valmistuu.