IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

Daft Punk acapellaaaaaTorstai 20.02.2014 22:54

Too sweet ಥ‿ಥ

Nää on niin söpöjäTorstai 13.02.2014 22:31

:D
KT145_Front-And-Center_(V2).png

LundundunMaanantai 03.02.2014 22:08

Ihanaa kun perfektionismi iskee jo luonnostellessa, eli pakko tehä päällekkäinkin menevät kohteet eri värein jotta linetys olisi mahdollisimman helppoa. Eikä sekään takaa täydellistä lopputulosta... ;__;

EDIT.
Tulkoon koko prosessi taas tänne kun videonkin siitä teen, hurrr.


No ainakin on jotain dynamiikkaa.


Piti hieman säätää pituutta kun tajusin vasta yön yli nukuttuani että tämähän on liian pitkä Luniksi 8'D Nyt kyllä tuo asento toimiikin paremmin.


Käsien pituuttakin piti erikseen vielä muuttaa kun pitäähän niiden uusiin jalkoihin passata. Olin sitten onnistunut vahingossa pienentämään koko projektin niin että linet olivat pelkkää pikselimössöä, joten sain piirtää suurimman osan linestä jossain määrin uudestaan. D'8


Lun kävi perseleikkauksessa ja sai viikatteen ja vähän yksityiskohtia :3


Miltei valmis, tarvitsee vain loput varjot ja jossain määrin hienosäätöä. Jostain syystä valkoista on hirveän vaikea varjostaa ;__;


Päätin että tämä saa nyt olla valmis. Raa.

Ref. sheettiä olisi viimein tarkoitus värkätä taas hahmoisista, Lun saa olla ekana kun tarviin tästä muutenkin mallikuvaa immeisille.

BländööörKeskiviikko 30.10.2013 22:57

Mun hirviökani edistyy.


En aiemmin edes tajunnut että tuo mirrori tekee tollasen rajan, toivottavasti kekkaan miten siitä pääsee eroon... :''D

Edit. Kekkasin jo, siinä olikin puolet vain hitusen päällekkäin... 8'D
Nyt hänen naamansa on viivaton.

Haluaisin vain...Torstai 19.09.2013 22:17

...naisten mallin ;___;

klonoa.jpg

http://www.welovefine.com/6584-klonoa.html#.UjsgYMa-30s

Tämä paita on täydellinen.

EnkelipoekaaaTorstai 05.09.2013 02:14

Pit, tämän prosessin ansiosta vihaan sinua nyt sydämeni pohjasta, mutta saat luvan olla valmis perkele :D
His hands though...

Mutta jeejee, nyt naamassa pitäisi olla tarpeeksi karismaa jotta sen voisi erottaa pikkuisenakin!

Edit. pikkukuva havainnollistamaan mikä aiemmassa naamassa mätti 8-D

En osaaaaääääTiistai 03.09.2013 02:31

Mikä perhana siinä on että yhden vähä-älyisen enkelön hymyn piirtäminen ei meinaa onnistua, väänsin pelkkää ilmettä varmaan tunnin. Pitistä tuli nyt hieman maaninen.(Musta tuntuu että anatomian kuseminen on tässä se pääongelma, mutta olen jo kuvan flippailusta huolimatta tullut virheille niin sokeaksi ettei tästä tule mitääääääään)
Ja junnaan ihan liian kauan aikaa yksityiskohtien kanssa kun tää kuitenkin tulee vain maskotiksi :'E

Ai niin, ja...

Ainakin sain jotain valmiiksi ;___;
Joo, en kyllä mitenkään ehi tehä sitä PSG-kuvaa valmiiksi coniin mennessä, mulla ei mitenkään riitä energia kaikkeen, yhyy.

KUJAAATorstai 29.08.2013 23:15

Traconin kujapaikka selvisi kyllä aikoja sitten, mutta mainostan vasta nyt.


Eli jaan kaksi pöytää kahden muun ihmisen kanssa! Meitin puolesta myyntiin tulee tänä vuonna magneetteja, maskotteja(uusiakin mukana), sekä kortteja ja A4-printtejä *w*
Lisävero lapsettomille naisille

"Lisäveron toisena tarkoituksena on parantaa miesten ja naisten välistä tasa-arvoa, jolloin syntyy kannustin kummallekin sukupuolelle sellaiseen toimintaan, joka on Suomen kansan kokonaisuudelle parhaaksi. Eli nuorilla miehillä on kannustin käydä armeija, nuorilla naisilla on kannustin hankkia lapsia. Perheiden perustaminen lisääntyy ja tapahtuu nykyistä nuorempana, jolloin Suomen kansa kokonaisuudessaan tulee nuorentumaan, jolla on myönteisiä vaikutuksia kansantaloudellisessa mielessä."

Koska kaikkien pitää hankkia lapsia, varsinkin nuorina.

Tasa-arvoinen aborttilaki


"Ehdotetaan muuttamaan lakia "Laki raskauden keskeyttämisestä" siten, että lakiin lisätään lapsen tulevan isän kuulemisvelvollisuus liittyen mahdolliseen aborttiin tai lapsen pitämiseen. Mikäli lapsen isä ei halua pitää lasta, vapautetaan lapsen isä elatusvelvollisuudesta.

Lisätään lakiin myös lapsen isälle oikeus saada vahingonkorvauksia lapsen äidiltä, mikäli lapsen tuleva äiti teettää abortin lapsen tulevan isän tahtoa vastaan."


Sehän oliskin hauskaa kun mies saisi päättää, synnyttääkö muija vai ei. Hitot sen kehosta, mä haluun nulikan. Varsinkin riitatilanteissa tämä laki olisi varsin kaunis.

Aborttikielto

"Suurimmassa osassa abortteja surmataan parhaassa iässään ja vakaissa parisuhteissa olevien äitien täysin terveitä lapsia. 1960-luvulla valmistellussa aborttilaissa ja siitä annetuissa viranomaisohjeissa taka-ajatuksena on mm. eugenistinen huono-osaisten naisten jälkeläisten eliminointi. HS:n taannoin julkaiseman tutkimuksen mukaan Suomi on vuonna 2013 äideille paras maa koko planeetalla. Muutoinkin hyvinvointivaltion sosiaaliturvan, koulutuksen ja terveydenhuollon seurauksena nk. "sosiaaliset syyt" ovat poistuneet. Kyseessä ovat lääketeellisesti tarpeetomat mukavuusabortit.

Todellisia mukavuusaborttien syitä ovat työelämän paineet ja elämäntyylin vaatimukset, parisuhdesotkut tai pelkät oikut. Näitä tulee hyvinvointivaltiossa käsitellä sivistyneellä tavalla, ei syntymättömiä lapsia mukavuusaborteissa surmaamalla ja naisia kyykyttämällä. "


Jep jep, muut tietävät paremmin milloin kukin on valmis saamaan lapsia niin henkisesti kuin fyysisestikin.

E-pillereiden kielto alle 18-vuotiailta tytöiltä

"E-pillereiden kiellolla lähetettäisiin myös viesti nuorille tytöille, että seksi kuuluu aikuisuuteen ja mikäli ei ole valmis tulemaan raskaaksi ja tämän jälkeen hoitamaan syntyvää lasta, niin ei ole valmis myöskään aloittamaan seksuaalielämää.

Vastuuttoman seksuaalikäyttäytymisen seurauksia ovat myös monenlaiset mielenterveysongelmat, jotka ovat yleistyneet nuorilla tytöillä sitä mukaa, kun moraaliset rajoitukset alaikäisten tyttöjen seksisuhteisiin liittyen ovat poistuneet ja hormonaalinen ehkäisy tullut yhä laajemmin saavutettavaksi.

Lähettämällä selkeä viesti siitä, että seksi kuuluu vakituiseen parisuhteeseen ja seksin seurauksena voi tulla raskaaksi, joka on seksin luonnollinen seuraus, saadaan nuorten naisten yleistä niin fyysistä kuin psyykkistäkin terveydentilaa kohennettua."


:-D Ja mä kun luulin olevani naiivi.


On kuitenkin ilo huomata, että tyhmiä ihmisiä on ilmeisen vähän, kun katsoo allekirjoitusten määriä.

söpöyskarkkimössöhienootsikkoTorstai 01.08.2013 01:38

Tietty mulla on hirveä hinku pelata Katamari Foreveriä just sillon, kun se Pleikka ei toimi. Joten kompensoin pelaamalla vanhempaa osaa (jopa sitä helvetillistä miljoonan ruusun haastetta), kuuntelemalla Katamari-musiikkia ja lukemalla Katamari-sarjakuvaa. Miksei noita serkuksia myydä avaimenperinä, en kestäää.

Mietin vaikka kuinka kauan että minkä takia tässä on päädytty noihin Pac Man ääniin ja kuinka turhaa hakea lupia niitä varten ennen kun välähti... Miten hidas voi olla :'D Ehkä mun pitäisi mennä nukkumaan.


KT064_Accidental-Additions.png
KT082_Stars-In-The-Sky.png
Ainii, tää sarjakuva selittää myös maailman synnyn täysin loogisesti.