IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

80 000 rikki, jee!Tiistai 19.03.2013 21:03

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192

Pakko tän on joskus mennä läpi.

EDIT 20:50
Alkaa vaikuttaa siltä, että 100 000 menee rikki vielä tämän päivän aikana. Ihanaa kun ihmiset ovat aktiivisina!

EDIT 22:24
Hnng, 100 000 täynnä. Aika pirun hyvin siihen nähden, että 50 000 oli alkuperäinen tavoite yhden viikon saldoksi.

AuttakaaaaaaääääääääSunnuntai 10.03.2013 19:01Onko kukaan nähnyt näitä missään myynnissä? Tarvitsisin kipeästi, sillä olisivat aika ebin taidekujalla. Kuulema noita on nähty vaan Hong Kongeissa (niitähän ei täällä ole), mahdollisesti Citymarketeissakin. Toivoisin jotain Eurooppaankin tuotteitaan lähettävää nettikauppaa, sillä en usko että pahaiselta ruikkupaikkakunnaltani mitään löytyy. Noita saisi parhaimmillaan kympillä.

Niistä saisi rakennettua tällaisen ;__; En kestä enää sitä samaa kaaosta kuin viime vuonna. Haluan tänä vuonna panostaa, nyyh.

TISSISUKATTiistai 08.01.2013 23:38

OSTAN HETI

Hyvä blogi kuitenkin.

Vielä vähänMaanantai 19.11.2012 05:07

Lolleroo, aattelin vielä toistakin hahmoa näyttää. Hirveän paljon derppausframeja ja varmasti näyttää hyvin hauskalta jollain nopealla selaimella, jossa tuo heiluu vikkelämpään kuin oikeasti. (Eli siis taasen ainakin Chromella näkyy niin kuin kuuluukin.)
jumalatar.gif

Muutenkin liikkuu hieman vikkelään, toisaalta sille on syynsä. Hurr, ehkä tämä tästä vielä valmistuu.

Ilmiantaako vai...Lauantai 17.11.2012 21:04

Vilkaiskaapa tämän immeisen galleriaa. Olenko ainoa, jonka mielestä nuo hahmot näyttävät hieman LIIAN nuorilta?

Bongasin tuon tyypin alunperin tumblrin kautta, enkä ole hämmennykseltäni oikein toipunut vieläkään. Tuon tyypin favourites-kansio on täynnä kuvia pikkutytöistä ja nuorten naisten alapäistä. DA kieltää alaikäisen hahmon/henkilön seksualisoinnin. Merkit ovat mielestäni selvät, mutten siltikään ole varma kannattaako minun puuttua asiaan ja olisiko siitä edes mitään hyötyä. DA:n suhtautuminen jos mihinkin vaihtelee suuresti. Mielestäni pedofiliaa ei tulisi tukea missään muodossa. Eri asia on tulkitseeko kukaan muu tuota pedofiliaksi. Hahmot ovat täysin satunnaisia, joten tuo tyyppihän voi vain väittää että "juu, ovat ne aikuisia, vähän lautoja vain".

Jos tätä kukaan lukee, mitä tuumaatte? Ilmiantaisitteko vai ylireagoinko minä vain?

Hän vain nauroiLauantai 17.11.2012 17:10

Spämmään animaatioitaMaanantai 05.11.2012 01:59

Nää gifit toimii parhaiten Google Chromella, Firefoxista en tiedä ja Explorer näyttää liian hitaasti.

Ensimmäinen periaatteessa valmis otos hrhskjfhs. Gif-versiosta luonnollisesti puuttuu tausta, en tyggää siidä rageisuudesta niin jädin pois gogonaan :(

olrorlorrorl.gif

Tässä tuo aiempi viimeistelyä vaille valmiina.
laa.gif

Ja tässä yksi kaunis frame, koska tähän aikaan yöstä kaikki on hauskaa. Tosin derppaa pari framea itse animaatioissakin, tämähän on keskeneräisestä framesta. Joo.

MITÄPÄ JOS POSTAAN KOKO ANIMAATION GIFEINÄ AHAHAHAHHAHA!? (ei)

Edistyn, hahaa!Perjantai 02.11.2012 21:51

... Opinnäytteessä, todella vähän mutta kuitenkin.

Alunperin piti tehdä osaksi photarilla ja osaksi flashilla, mutta päädyin sittenkin kokonaan flashiin koska photarissa animointi oli kamalampaa kuin luulin. En todellakaan muistanut että se oli toteutettu niin kömpelösti, aina kun piirsi jotain uutta se näkyi joka ikisellä framella. Että ei sitten. Tämän verran jaksoin tapella photarissa.


rumaaa.gif Ihan kuin sillä olisi hikka.

Länttään tähän pienen pätkän tänään aikaiseksi saatua animaatiota, olisi tarkoitus työskennellä vielä pari tuntia lisää. Niin juu, nää animaatiot näkyy normaalisti ainakin Chromella, Explorer näyttää aivan liian hitaasti, Firefoxista en tiedä, jos näyttää menevän liian nopeasti tai hitaasti niin syy on selaimessa. :>

testiii.gif
Tämon oikeastaan vielä kesken, loppuun tulee vielä pätkä, jossa se kallistaa päätään hieman. Itse lopputulos näyttää tuolta tuossa alla, en voinut laittaa tuota taustaa animoituun versioon kun gifinä se näyttää aika hemmetin rumalta. Tein tuohon perusbrushiin tekstuurin niin se näyttää vähän enemmän lyijykynänjäljeltä. Oksettavan söpöhän tästä koko animaatiosta taitaa tulla. D':

Pärkeleen päättötyöPerjantai 26.10.2012 20:09

Hahmonsuunnittelu alkaa viimein olla valmista, nyt pitäisi vain tehdä kuvakässäri ja animatic. Tulee kiireeeeee.

KärsikääSunnuntai 19.08.2012 20:55

tumblr_lya442M2Hx1qigxf4o1_500.gif