IRC-Galleria

Moonis

Moonis

Hyperaktiivinen Paskapingviini

Selaa blogimerkintöjä

KUJAAATorstai 29.08.2013 23:15

Traconin kujapaikka selvisi kyllä aikoja sitten, mutta mainostan vasta nyt.


Eli jaan kaksi pöytää kahden muun ihmisen kanssa! Meitin puolesta myyntiin tulee tänä vuonna magneetteja, maskotteja(uusiakin mukana), sekä kortteja ja A4-printtejä *w*
Lisävero lapsettomille naisille

"Lisäveron toisena tarkoituksena on parantaa miesten ja naisten välistä tasa-arvoa, jolloin syntyy kannustin kummallekin sukupuolelle sellaiseen toimintaan, joka on Suomen kansan kokonaisuudelle parhaaksi. Eli nuorilla miehillä on kannustin käydä armeija, nuorilla naisilla on kannustin hankkia lapsia. Perheiden perustaminen lisääntyy ja tapahtuu nykyistä nuorempana, jolloin Suomen kansa kokonaisuudessaan tulee nuorentumaan, jolla on myönteisiä vaikutuksia kansantaloudellisessa mielessä."

Koska kaikkien pitää hankkia lapsia, varsinkin nuorina.

Tasa-arvoinen aborttilaki


"Ehdotetaan muuttamaan lakia "Laki raskauden keskeyttämisestä" siten, että lakiin lisätään lapsen tulevan isän kuulemisvelvollisuus liittyen mahdolliseen aborttiin tai lapsen pitämiseen. Mikäli lapsen isä ei halua pitää lasta, vapautetaan lapsen isä elatusvelvollisuudesta.

Lisätään lakiin myös lapsen isälle oikeus saada vahingonkorvauksia lapsen äidiltä, mikäli lapsen tuleva äiti teettää abortin lapsen tulevan isän tahtoa vastaan."


Sehän oliskin hauskaa kun mies saisi päättää, synnyttääkö muija vai ei. Hitot sen kehosta, mä haluun nulikan. Varsinkin riitatilanteissa tämä laki olisi varsin kaunis.

Aborttikielto

"Suurimmassa osassa abortteja surmataan parhaassa iässään ja vakaissa parisuhteissa olevien äitien täysin terveitä lapsia. 1960-luvulla valmistellussa aborttilaissa ja siitä annetuissa viranomaisohjeissa taka-ajatuksena on mm. eugenistinen huono-osaisten naisten jälkeläisten eliminointi. HS:n taannoin julkaiseman tutkimuksen mukaan Suomi on vuonna 2013 äideille paras maa koko planeetalla. Muutoinkin hyvinvointivaltion sosiaaliturvan, koulutuksen ja terveydenhuollon seurauksena nk. "sosiaaliset syyt" ovat poistuneet. Kyseessä ovat lääketeellisesti tarpeetomat mukavuusabortit.

Todellisia mukavuusaborttien syitä ovat työelämän paineet ja elämäntyylin vaatimukset, parisuhdesotkut tai pelkät oikut. Näitä tulee hyvinvointivaltiossa käsitellä sivistyneellä tavalla, ei syntymättömiä lapsia mukavuusaborteissa surmaamalla ja naisia kyykyttämällä. "


Jep jep, muut tietävät paremmin milloin kukin on valmis saamaan lapsia niin henkisesti kuin fyysisestikin.

E-pillereiden kielto alle 18-vuotiailta tytöiltä

"E-pillereiden kiellolla lähetettäisiin myös viesti nuorille tytöille, että seksi kuuluu aikuisuuteen ja mikäli ei ole valmis tulemaan raskaaksi ja tämän jälkeen hoitamaan syntyvää lasta, niin ei ole valmis myöskään aloittamaan seksuaalielämää.

Vastuuttoman seksuaalikäyttäytymisen seurauksia ovat myös monenlaiset mielenterveysongelmat, jotka ovat yleistyneet nuorilla tytöillä sitä mukaa, kun moraaliset rajoitukset alaikäisten tyttöjen seksisuhteisiin liittyen ovat poistuneet ja hormonaalinen ehkäisy tullut yhä laajemmin saavutettavaksi.

Lähettämällä selkeä viesti siitä, että seksi kuuluu vakituiseen parisuhteeseen ja seksin seurauksena voi tulla raskaaksi, joka on seksin luonnollinen seuraus, saadaan nuorten naisten yleistä niin fyysistä kuin psyykkistäkin terveydentilaa kohennettua."


:-D Ja mä kun luulin olevani naiivi.


On kuitenkin ilo huomata, että tyhmiä ihmisiä on ilmeisen vähän, kun katsoo allekirjoitusten määriä.

söpöyskarkkimössöhienootsikkoTorstai 01.08.2013 01:38

Tietty mulla on hirveä hinku pelata Katamari Foreveriä just sillon, kun se Pleikka ei toimi. Joten kompensoin pelaamalla vanhempaa osaa (jopa sitä helvetillistä miljoonan ruusun haastetta), kuuntelemalla Katamari-musiikkia ja lukemalla Katamari-sarjakuvaa. Miksei noita serkuksia myydä avaimenperinä, en kestäää.

Mietin vaikka kuinka kauan että minkä takia tässä on päädytty noihin Pac Man ääniin ja kuinka turhaa hakea lupia niitä varten ennen kun välähti... Miten hidas voi olla :'D Ehkä mun pitäisi mennä nukkumaan.


KT064_Accidental-Additions.png
KT082_Stars-In-The-Sky.png
Ainii, tää sarjakuva selittää myös maailman synnyn täysin loogisesti.

Uusi yritysTiistai 30.07.2013 15:39

Pakko saada edes tän vuoden coneihin joku enemmän tai vähemmän eeppinen taistelukohtauspiirros valmiiksi. Tässä hieman jo luonnostelmaa 8) EDIT 31.7. Joo, laitetaanpa prosessia tännekin.

Luonnostelua


Lisää luonnostelua ja yksityiskohtien hamuamista.


Joo, musta tuntuu, että nää hahmot ei mee ollenkaan perspektiiviin 8'D Kunhan saa nyt jotain. Yhyy, miten muka ehdin saada valmiiksi...

Perspektiivissä auttoi omat simppelit 3D-mallinnukset jostain vuoden takaa... ne on tosi käteviä tässä puuhassa kun perspektiivi vaatii vielä totuttelua :E Gridikin olisi riittänyt, en vain jaksa tehdä niitä, ahahah...

Viime vuonna aloitettu piirros jäi työpöydälle... ja saakin jäädä. Aivan hirveä, motivaatio loppui kesken ihan syystä 8'D

Hihii, kokeilin jotain uutta.Lauantai 29.06.2013 01:12


Kesken vielä. 8)


Ja sitten vielä...


:D

Yöllinen piirto-obsessioLauantai 20.04.2013 03:24

Jee jee, saan viimeinkin purkaa piirtohimoa johonkin omaan!

Pikainen vilautus tuoreimmasta lapsosesta, jota olen suunnitellut noin neljä vuotta ja josta tulen julkaisemaan piirroksen ensimmäistä kertaa. Olen ollut niin laiska tämän projektin kanssa, aluksi piti olla supersankaritoimintahärpäke, mutta tämä Miiru pääseekin seikkailemaan lyhykäiseen kauhukomediaan, tsihii!...Kyllä lopullisessa versiossa Miirulla tulee housutkin olemaan...

Liikaa kaikkea kivaa eikä yhtään rahaaPerjantai 19.04.2013 02:11

Voii, tulisipa tää olemaan hyväkin peli, näyttää niin hauskalta.
Sitten on tämä.

Helkkari Nintendo, vielä se MM remake niin voin oikeasti kaivaa itselleni hautakuopan, tää on aivan liian hienoa.

Kolme enemmän tai vähemmän uutta tulevaa Zeldaa julkistettu vuoden sisällä, plus kaikki muut pelit mitä tulen kuolaamaan jonkin aikaa ennen kuin on varaa ostaa. En kestä tätä innostusta.

80 000 rikki, jee!Tiistai 19.03.2013 21:03

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/192

Pakko tän on joskus mennä läpi.

EDIT 20:50
Alkaa vaikuttaa siltä, että 100 000 menee rikki vielä tämän päivän aikana. Ihanaa kun ihmiset ovat aktiivisina!

EDIT 22:24
Hnng, 100 000 täynnä. Aika pirun hyvin siihen nähden, että 50 000 oli alkuperäinen tavoite yhden viikon saldoksi.

AuttakaaaaaaääääääääSunnuntai 10.03.2013 19:01Onko kukaan nähnyt näitä missään myynnissä? Tarvitsisin kipeästi, sillä olisivat aika ebin taidekujalla. Kuulema noita on nähty vaan Hong Kongeissa (niitähän ei täällä ole), mahdollisesti Citymarketeissakin. Toivoisin jotain Eurooppaankin tuotteitaan lähettävää nettikauppaa, sillä en usko että pahaiselta ruikkupaikkakunnaltani mitään löytyy. Noita saisi parhaimmillaan kympillä.

Niistä saisi rakennettua tällaisen ;__; En kestä enää sitä samaa kaaosta kuin viime vuonna. Haluan tänä vuonna panostaa, nyyh.