IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Muru

Muru

kateissa.. oletko nähnyt minua?

[Ei aihetta]Maanantai 08.05.2006 23:57

OMG OMG OMG! Sain sandaalin jalkaan (=tuskaa, verta ja kyyneliä). Vielä pitäis opetella kävelemään. Ehkä ensi viikolla pääsee jo kävelee kilometrinkin lenkkiä :D Sitä odotellessa. Nyt odotan vaan keskiviikkoa, että saa tikit veke.

Mutta päivän uutinen. Mä sain ensimmäisen irtotuutin kahteen vuoteen. <sydän> Rakastuin.

Tänään tuli sitten laajennettua värikokoelmaa kehoon (mun uus harrastus). Vasemman käden kyynärtaive on vihreä. Oikeen käden kämmenselkä on vihreänruskea (kauttaaltaan). Oikea jalka on keltainen ja nyt UUTUUS!!!!!!! Istuin tänään auringossa 3h putkeen. Tissit, nenä ja oikea käsi on punaset! Vähän väriä elämään.. Kuumottaa aika kivasti. Nyt mietin mitenpäin sitä ens yönä oikeen nukkuis, ku joka paikka on hellänä. ;P

Mielikin on ollu tänää parempi. Ei ole koko päivää istunut sisällä tuijottaen seinää. Jaksanut hymyilläkin jonkin verran ja jutella. Ehkä se tästä lähtee.. seura auttaa/auttaisi :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.