IRC-Galleria

"Kohti ääretöntä ja sen yli!"Lauantai 26.07.2008 00:53

Marjo taas sekoili..

"Kuin pitkä tynkä sillä on?"

"Kato ensin se on tälleen *diu* ja sit se on tälleen *kohti ääretöntä ja sen yli!*"

--

"Toi seisoo tollai oudosti ku sen jalat on tollai"

joo, tuota..Perjantai 25.07.2008 16:58

Ei jumaliste oli kivaa yöllä xD Marjo sensuroi mut x'D Ja tonki pilliä juissipurkista.. Jajaja tuota.. en tiiä.

No one? Anyone?Perjantai 25.07.2008 01:16

How to be pure, how to be innocent? How can you, in this evil world? How do you stay clean, how do you avoid corruption? How do you remain true to yourself and others? How could you when the others don´t? How long has it been since the last angel was shot down from the shy? How long ago did the last unicorn pass away? Who remembers the time when butterflies were free, not dead specimen? Who can truly and honestly claim to have committed no sin, to have always cared and always protected the innocent? How can a world like this be? How can it survive? How can there be something so dark, so.. terrifying? Starving children fill the streets, cries of tortured animals echo in the emptiness of people´s hearts. Where can one find peace in a place like this? Where can one be safe, where can one sleep without fear? Is there such a safe haven? Does peace and quiet even exist anymore? Does anyone even miss these things? Is there a single soul who cares, who misses the old times, who would give anything to see an angel flying again, to hear a unicorn galloping in the woods or to know that there are butterflies still enjoying the summer. Is there anyone out there who cares?

Nimenomaa!Tiistai 22.07.2008 03:15

Faktoja

KAVERIT: Eivät koskaan pyydä ruokaa.
TOSIYSTÄVÄT: Ovat syy siihen ettei sinulla ole ruokaa.

KAVERIT: Lainaavat tavaroitasi pariksi päiväksi ja palauttavat sitten.
TOSIYSTÄVÄT: Pitävät tavaroitasi niin kauan että unohtavat niiden olevan sinun.

KAVERIT: Koputtavat oveesi
TOSIYSTÄVÄT: Kävelevät suoraan sisään ja lösähtävät sohvalle

KAVERIT: Kertovat vaatteiden sopivan sinulle
TOSIYSTÄVÄT: Kertovat, että näytät norsulta, joka on kääriytynyt makkarankuoreen

Taas kotonaMaanantai 21.07.2008 13:39

Joo.. Just kotiuduin lomailemasta.. Eka mökillä ja sitten Turussa.. Oli aika.. helmi reissu tai jottain x)

Marjo: "Nää vitun tikat kiusaa mua!"
xD Joo oli ne isoja ne itikat mutta..

Saakelin Mahti-Reipas-vaellusreitti vai mikä se nyt olikaan..
"Kävellään tonne, katotaan mikä toi mahti reipas oikee on.."
"Joo xD"
..
"Kuinkaha pitkästi tätä vielä on?"
"emt.."
..
"Vesi on sit ihan lopussa.."
"No ainaki me kuollaan yhessä :'D"
"Joo ja sit ruvetaan kummitteleen täällä metässä ja eksytetään kaikki.."

Että semmosta. Ja kaikkee muutakin :D Oli ihanaa ja kivaa :D Ihan liikaa vaan ollu hyvästejä juna-asemilla tänä kesänä..
If I wanted it, would you give it to me?
If I begged you to, would you?
If I needed something, would you get it for me?
If I cried, would you comfort me?
If I was drowning, would you hold my head above the surface?
If I hugged you tight, would you squeeze me back?
If I kissed you, would you let me?
If I tried something, would you stop me?
If I would go away, would you come running after me?
If I go hiding, will you find me?
If I get upset, will you make it okay?
If I can´t sleep, will you scratch behind my ear to calm me down?
If I fall, will you pick me up?
If I get tired, will you carry me home?
If I don´t wanna see ya, will you come anyway?
If I am angry, will you apologize?
If I am lonely, will you kiss my loneliness away?
If I ask all these dumb questions, will you just kiss me to shut me up and remind me that none of these really matter? That no matter what, I´m gonna be okay, cause I´ve got you by my side.

Me loveKeskiviikko 09.07.2008 20:54

Ainoa oikea tapa rakastaa on rakastaa toista sellasena ku se on, muuten se ei ole aitoa. Mie olen tällanen, muuta en voi tarjota ku itseni. Ottaa tai jättää, se on hänen asiansa. Kukaan ei ole täydellinen mutta minulle täydellinen voit olla. Olemalla juuri sellainen kuin olet, riisumalla naamiosi ja purkamalla muurit ympäriltäsi, lakkaamalla esittämästä jotain mitä et ole etkä tule koskaan olemaan.

Vittu kun vituttaaKeskiviikko 09.07.2008 19:19

Öhh.. En päässy yliopistoon :P Kökkö. Pääsin vaan Tornioon viestintäpuolelle. Enkä oikestaan tiedä aionko mennä vai en. Ku ei ole kauhean reilua. Joku joka oikeasti haluais sinne ei pääse ku mie vien paikan :P Ja mie olen kuiteski taas keväällä hakemas yliopistoon.. Ja toivottavasti pääsen.. En nyt sitten tiedä yhtään mitä hittoa teen. Kunpa en ois päässy minnekään, olis niin helppoa.

Pitäis kai jättää ottamatta vastaan tuo paikka ja etsiä töitä.. Tai jotain sellasta. Cristian tietty haluais et muuttasin Turkuun.. Ja olishan se kiva tietty muttakun kaikki tukiverkosto on täällä Kemis.. Ja miten mie selviäisin jossai Turus? Toisaalta olis tietty turvallisin vaihtoehto ottaa se opiskelupaikka ja jättää se sit kesken :P Mutta se tuntuu niin pahalta viedä joltain opiskelupaikka..

Toisaalta sit taas vois tän syksyn olla Kemis jos sais töitä ja sit muuttaa Turkuun kun Cristianki täyttää 18.. Tai jotain tai en minä tiedä :( Ei ole hajuakaan omasta elämästään, ei ole mitään.. Tosi ihanaa.. *huokaus* En mie osaa tehdä tämmöisiä päätöksiä, koko saakelin loppuelämä on tästä kiinni (okei, ehkä vähän liioittelen) ja olis ihan kiva tietää mikä on oikea ratkaisu. Vaikka ei sellaista kait ole..

Pitäiskö tässä sit heittää noppaa vai millä tän ratkaisis? Ei aavistustakaan mistään.. Porukat vaan rupes kauheasti heti kyseleen et millä mie kuljen sinne Tornioon ja kaikkea tyhmää siitä alasta. Vaan kun ei kiinnosta. Mutta miten sen sanoo vanhemmille? Että mie haluan vaan olla rauhassa ja unohtaa kaikki päätöksenteon ja vastuun. Haluan olla taas lapsi joka käy peruskoulua ja jonka ei tarvitse miettiä vaikeita asioita. En halua olla erossa rakkaistani, mutta miten sitten kun niitä on useammassa paikassa? En halua Tornioon, haluan Turun yliopistoon..

Entä jos en pääse ens keväänäkään yliopistoon? Mitä sitten? Jatkanko vain yrittämistä ja olen siinä välillä joku masentunut siwan kassa tai puhelinmyyjä, odottelen vähän kuin tauolla että elämä taas jatkuisi.. Koska niinhän se on, mun elämä olis välivuoden tauolla, se olis ylimääräinen, turha vuosi ilman mitään merkitystä. Toinen vuosi perään, jolloin sitä vanhenee ja turhautuu, ilman kunnon koulutusta tai muutakaan..

Mitä ihmettä mie teen? Kertokaa joku se jos osaatte.
Have you ever cried? Have you ever cried so that when you wake up the next morning, your pillow is still wet? If you haven´t, you don´t know a damn thing..

Mitäs minä?Maanantai 07.07.2008 19:37

En juuri mitään. Toinen päivä putkeen menossa koneella, edelleen on maha kipeänä :P Mutta ei se mitään, saan ainakin sählätä kaikkea mitä aina oon halunnu mutten ole kerenny xD Nii.. Vanhat heppakuvat poltin vanhalta koneelta levylle ja siirsin sit tähän uudelle ja latailen nyt photobucketiin.. Olipa kiva yrittää vuosien takaa keksiä mikä minkäkin pollen nimi oli :D Kyllähän ne perustuntipollet muisti ja ne minkä kans oli joskus tekemisissä mutta jotkin yksityiset oli kyllä melkosen hämäriä xD Sain mie ehkä puolet oikein nimettyä, toinen puoli meni varmaan sinnepäin tuurilla :D Iski kauhea hinku päästä näkemään heppoja ja poneja ja haistelemaan tallintuoksua ja ratsastamaan :D Vaikka en mie enää osaa kyllä mitään, putoan alas heti liikkeelle lähdettäessä varmaan :) Apua, siitä on kaks vuotta melko tarkalleen ku olen viimeksi ratsinut :/ Tai edes hevosen läheltä nähnyt.. Laukkamaasto englannissa angloarabilla.. Olihan vaan upeeta :D Vaikka mie olisinki halunnut mennä Renéllä.. xD Piti sinne asti mennä ihastumaan pieneen pörröiseen new forestiin :D