IRC-Galleria

Lördagen tai jotain.Sunnuntai 31.08.2008 02:53

Öö.. Tyhmää ja kaikkee ja ihan yksin :D Tai siis ööh, mulla on vähän niinku ikävä erästä ja tuota, haluaisin kauheesti nähä sen ^.^ Mutta kun jotkut asuu täällä korvessa ja toiset ei. Et ihan epistä ja silleen. Ja mie en ole ihan järjissäni tähän aikaan lauantaina. Ja ööh, oltiin marjon ja hannun kans kattomas venetsialaisia xD Se ilotulitus oli niin nolo et marjo meinas hypätä parvekkeelta häpiästä x'D (lainattiin aakoon parveketta ku käytiin samal ruokkiin kisut) Ja sit öö ajeltiin vähän kaupungilla ja laulettiin jotai Apulantaa xD Ja öö.. marjo karju jotai ihan täysilä ja meitä hävetti ku kaikki varmaasn kuuli ku fiesta on ihan pahvia ja siitä kuuluu läpi x'D Sit jotku näytti meile keskaria tai ainaki noi sano niin ja marjo kuulemma huiskutti niile tyypeille että niin. Sitte se näytti VAHINGOSSA joilleki keskaria (älkää kysykö miten voi näyttää vahingossa keskaria, se on mulle ihan täys mysteeri x'D) Ja ööh, sit me nähtiin joku tyyppi se oli kai noiden joku ope, ja se tais olla aika hyvässä kunnossa, meinas kävellä suunnilleen auton alle x'D Ja mun piti ajaa takas etiin sitä muttei me enää nähty sitä.. :D Ja tuota kaikkea muuta mukavaa. Sain marjon syömään pitsaa dimares, se tosin söi vaan älyvähän ja valitti kokoajan :D Mutta juuh, mie taidan lopettaa ja poistan tän aamulla jos muistan kirjoittaneeni x'D Että öitä ja sillai <3

Pikkukissat on söpöi ^.^Lauantai 30.08.2008 00:17

Juuh.. Tuota.. Väsynyt ja raukea olo.. Pää on raskas ja ihan oudon tuntunen, jomottaa :D Pientä flunssaa ollu jo pari viikkoa -.- Ja öö ei oo koneelle päässy hiton pitkään aikaan :D Ja tuota.. kävin aakoon kissoja ruokkimas ja leikittämäs, pikkuinen meinas tappaa mun varpaat :D Peto x) Ja ku laitoin ruokaa kuppiin ni se tuli ihan käden alle syömään ni sain vähän silittääkin ku se ei huomannu edes ku nassutti ruokaa ^.^ Söpöwä. Ja sitten se oli ihan mangusti :D Nousi sillai hassusti pystyyn istumaan etutassut ilmassa ja katteli mun heiluvia varpaita ku istuin lattialla :D Ja sitten se yritti murhata ne ^.^ Marjo sai kai videonki tapauksesta :D Oli aika hauskaa :D (Marjo käski lisätä välikommentin että sori aakoo ku olin mukana ilman lupaa x) Hassu lapsukainen seiso eteisessä eikä uskaltanu ottaa kenkiäkään pois ku pelkäs et mussukat syö sen varpaat :D "Heli, apua, mitä mä teen toi tulee tännepäin, heli apua se tuijottaa mua." xD "Ota tuo pois se on pelottava, hae tuo pois täältä." x) Raukka..

Juuh ^.^Perjantai 29.08.2008 17:30

Oma kone ^.^ Ja nettiyhteys ^.^ Kaikki hyvin, ja pääsen mieki välillä tänne kaikkia kiusaamaan :D

:D:P:):(:'Dx):'(xDKeskiviikko 13.08.2008 19:07

Öymm.. Kävin vaihteeksi työkkärissä :) Ja jatkan harjoittelua. Ja tuota.. :P En tiiä.. En oikein osannu hyvin selittää miksi siitä on mulle hyötyä mutta kummiski sit merkintä oli et "Harjoittelu tarpeellinen työkokemuksen vuoksi" tai jotain :D Ja juu, ööh.. ikävä mein hanitusta :D Ja tuota, kone tulee suomeen 5.9. ja sit kai seuraavalla viikolla saan sen -.- Mälsistys. Ei jaksa odottaa :D Tahtoo oman koneen.. Ja tuota, oon pelannu Heroes of might and magickiä ja Silverfallia viimeset pari päivää ^.^ Addikti mikä addikti.

"Kohti ääretöntä ja sen yli!"Lauantai 26.07.2008 00:53

Marjo taas sekoili..

"Kuin pitkä tynkä sillä on?"

"Kato ensin se on tälleen *diu* ja sit se on tälleen *kohti ääretöntä ja sen yli!*"

--

"Toi seisoo tollai oudosti ku sen jalat on tollai"

joo, tuota..Perjantai 25.07.2008 16:58

Ei jumaliste oli kivaa yöllä xD Marjo sensuroi mut x'D Ja tonki pilliä juissipurkista.. Jajaja tuota.. en tiiä.

No one? Anyone?Perjantai 25.07.2008 01:16

How to be pure, how to be innocent? How can you, in this evil world? How do you stay clean, how do you avoid corruption? How do you remain true to yourself and others? How could you when the others don´t? How long has it been since the last angel was shot down from the shy? How long ago did the last unicorn pass away? Who remembers the time when butterflies were free, not dead specimen? Who can truly and honestly claim to have committed no sin, to have always cared and always protected the innocent? How can a world like this be? How can it survive? How can there be something so dark, so.. terrifying? Starving children fill the streets, cries of tortured animals echo in the emptiness of people´s hearts. Where can one find peace in a place like this? Where can one be safe, where can one sleep without fear? Is there such a safe haven? Does peace and quiet even exist anymore? Does anyone even miss these things? Is there a single soul who cares, who misses the old times, who would give anything to see an angel flying again, to hear a unicorn galloping in the woods or to know that there are butterflies still enjoying the summer. Is there anyone out there who cares?

Nimenomaa!Tiistai 22.07.2008 03:15

Faktoja

KAVERIT: Eivät koskaan pyydä ruokaa.
TOSIYSTÄVÄT: Ovat syy siihen ettei sinulla ole ruokaa.

KAVERIT: Lainaavat tavaroitasi pariksi päiväksi ja palauttavat sitten.
TOSIYSTÄVÄT: Pitävät tavaroitasi niin kauan että unohtavat niiden olevan sinun.

KAVERIT: Koputtavat oveesi
TOSIYSTÄVÄT: Kävelevät suoraan sisään ja lösähtävät sohvalle

KAVERIT: Kertovat vaatteiden sopivan sinulle
TOSIYSTÄVÄT: Kertovat, että näytät norsulta, joka on kääriytynyt makkarankuoreen

Taas kotonaMaanantai 21.07.2008 13:39

Joo.. Just kotiuduin lomailemasta.. Eka mökillä ja sitten Turussa.. Oli aika.. helmi reissu tai jottain x)

Marjo: "Nää vitun tikat kiusaa mua!"
xD Joo oli ne isoja ne itikat mutta..

Saakelin Mahti-Reipas-vaellusreitti vai mikä se nyt olikaan..
"Kävellään tonne, katotaan mikä toi mahti reipas oikee on.."
"Joo xD"
..
"Kuinkaha pitkästi tätä vielä on?"
"emt.."
..
"Vesi on sit ihan lopussa.."
"No ainaki me kuollaan yhessä :'D"
"Joo ja sit ruvetaan kummitteleen täällä metässä ja eksytetään kaikki.."

Että semmosta. Ja kaikkee muutakin :D Oli ihanaa ja kivaa :D Ihan liikaa vaan ollu hyvästejä juna-asemilla tänä kesänä..