IRC-Galleria

Mie: "Sun piti herättää mut vartin jälkeen mut mää oon nukkunu jo puol tuntia!"
Ripe: "No nyt ku sää nukuit ylimäärästä ni ei tarvii huomena ottaa päikkäreitä!"
Mie: "Just joo, tuo on tota miestenlogiikkaa!"
Ripe: "No se on naisten logiikkaa et jos nukkuu liikaa ni voi nukkua vielä lissää!"

*hih*Torstai 25.09.2008 20:26

Ollaan lähös Jannen synttäreille xD Mie tos vaihoin vaatteet ja sanoin sit et "Eiköhän tää Jannelle kelpaa.." Ripe tokas siihen että "Janne taitaa olla nirsonpuoleinen.. Jos sinäki kelpaat vasta tuollaisena." Ja ihan pokerinaamalla :'D Meinasin revetä ihan totaalisesti ^.^ On mulla ihana veli <3
Ja sitten näin ihan sairasta valveunta. Siis olin oikeasti hereillä. Katselin mun huoneen seiniä ja kattoa kun Marjo istu täs koneella.. Ja kuulin ku se kirjotti jotain.. Mutta mun sisällä tää uni oli käynnissä..

Siinä soi taustana T.A.T.U:n Not gonna get us ja mie seisoin hidastetussa lumisateessa ja kaikki oli ihan valkoista. Mieki olin ihan kalpea ja mulla oli valkeat huulet.. Ja mä vuosin verta.. En tiiä mistä mutta ku mulla oli sellanen valkonen kaapu ni sen hihat oli ihan veressä ja mun sormenpäistä tippu veripisaroita lumeen..

Ja niistä kohdista mihin ne pisarat tippu, suli lumi pois ja siihen kasvo ruohoa..

Sit mä kävelin etenpäin ja levitin käteni ja lumi suli mun ympäriltä ja kaikkialle kasvo ruohoa ja se musa ylty ihan sairaaksi.. Ja mun silmistä valu koko ajan kyyneleitä..

Sit se vaan loppu.. Mun toisesta silmästä kierähti verikyynel joka valu mun poskea pitkin ja mä peityin lumipyörteseen ja sit oli vaan ihan pimeetä..

Oli pakko nousta kirjottamaan tää vihkoon ylös :P

The night is closing in on us..Maanantai 22.09.2008 13:57

Oli kiva yö.. Vaikka menin heti 10 jälkeen melkein petiin.. En saanut unta.. Makasin vain ihan hiljaa ja päässä pyöri.. Ja välillä iski inspiraatio ja piti nousta kirjoittamaan runonpätkä..

Kuinka alas
täytyy vajota
Matkaa pohjalle
pelottavan vähän
En putoa
vaan leijailen
Suunta vain
on väärä..

Dream bigTorstai 18.09.2008 18:07

Mikä minä haluan olla isona? Malli, näyttelijä, laulaja, tanssija, muusikko, säveltäjä, ohjaaja, kirjailija, eläinlääkäri, presidentti, prinsessa, lentoemäntä, taistelulentäjä, kenraali, opettaja, arkeologi, meribiologi, historioitsija, kukkakauppias, leipuri, toimitusjohtaja, kanteleensoittaja, pukuompelija, puuseppä, banaanilaivan kapteeni, kampaaja, esteratsastaja, arkkitehti, tulkki, tutkimusmatkailija, vuorikiipeilijä, rakennustyömies, roska-auton kuljettaja, siivooja, tähtitieteilijä, sairaanhoitaja, taidemaalari, sarjakuvapiirtäjä, leijonankesyttäjä, salametsästäjä, pappi, naistenmies, pelisuunnitelija, it-tukihenkilö, savenvalaja, kalastaja, tenniksenpelaaja, sotilas, hovimestari, tarjoilija, ilotyttö, baarimikko, konduktööri, silmänkääntäjä, poliisi, palomies, valokuvaaja, taivaanrannan maalari, kotilieden päätoimittaja, voimistelija, apteekkari, siwan kassaneiti, trukkikuski, mekaanikko, insinööri, koditon, pankkiiri, urheiluselostaja, maatalousministeri, hautausurakoitsija, taksikuski, gangsteri, narkkari, sumopainija, korusuunnittelija, salainen agentti, teurastaja, antropologi, suunnistaja, tehdastyöläinen, Olvin markkinointipäällikkö, optikko, anorektikko, sihteeri, tulliviranomainen, nunna tai kerjäläinen. Tai ihan vain iso.

Monet ihmiset haluavat olla jotain suurta ja hienoa.. Jotain muita parempaa. Harva unelmoi pummin tai kodittoman roolista. Entä minä sitten? Minä haluan vain olla äiti. Äiti ja vaimo, hyvä sellainen. Tarjota lapsilleni tukea ja turvaa, rakkautta ja lämpöä, puhaltaa kun tulee pipi ja torua kun he tekevät jotain väärää. Rakastaa ja pitää huolta miehestäni, antaa hänelle kaikkeni ja saada saman vastalahjaksi. Olla lähellä ja voittaa vaikeudet yhdessä.

Dream big, whatever that means to you ^.^

Selfe defence ^.^Keskiviikko 17.09.2008 21:13

Juu tuli sitten tosiaan ilmoittauduttua sellaisellekin kurssille kuin naisten itsepuolustus ^.^ Viime viikolla en päässyt ekalle tunnille autokoulun vuoksi mutta tänään sentään olin paikalla :D Oli upeeta, porukka jahtaa toisiaan ympäri liikuntasalia käset ojossa ja toiset yrittää pakittaa karkuun törmäämättä muihin.. Opittiin me sanomaan "pöö" ja tönimään toisiamme myös x) Että semmosta. Tuli hiki ja oli kivaa ja sai nauraa. "Kannattaa opetella puolustautumaan molemmin päin, siinä on paha mennä sanomaan oikeassa tilanteessa hyökkääjälle et ´ei meille näin opetettu, voisiks vaihtaa jalat toisin päin?´" "No mutta vois ainaki keventää tunnelmaa!" :'D Juu ja sitten neuvottiin tökkäämään kynnet/sormet hyökkääjän silmiin.. En minä vaan pystyis, alkasin tökkään ja lopettasin kesken ja sanosin et "iu, sori, emmä vaan pysty.." Tuntuis varmaan aika kamalalta.. :P Että ei kannata mulle tulla ryppyilemään xD No ei, kyllä mie varmaan turvautuisin vanhaan kunnon potku munille-temppuun... Se olis ihan refleksi..

Voi awwwwwTiistai 16.09.2008 17:58

Eilen. Bb:ssä. Sen yhden äijän kihlattu. Ilmestyi sinne ikkunan taakse. Ja näytti sille lappuja. "Moi." "Olen." "Raskaana." Ja se äijä meni ihan sekaisin ^.^ Vähän kaunista ja söpöä ja kaikkea.. Ja huusi sille likalle et rakastaa sitä kun se verho meni kiinni <3 Ei hitsi tuli ihan kyyneleet silmiin ^.^ Ja kun ne muut Bb-läiset tuli siihen ni ne oli ihan et "apua mikä sulla on?" Ja ne luuli varmasti et joku oli kuollu ^.^ Ja sit ne oli niin ihania ja ilosia sen puolesta <3 Aww.. Miksei mun elämässä tapahdu tollasta? :D

Tuskaa ja kipua xDLauantai 13.09.2008 03:03

Olin markkinoilla. Ostin korvakorun. Yrittänyt koko illan saada sitä paikoilleen.. Koru on puolivälissä matkalla.. Ihanaa. Mutta on se vaan nätti <3 Ja sattuu niin perkeleesti kun yrittää vääntää sitä läpi ihan liian pienestä reiästä -.- Vaan kauneuden eteenhän on kärsittävä vai miten se meni? :D Pakko vaan saada toi paikoilleen ennen nukkumaanmenoa etten keihästä aivojani sillä yön aikana xD

Katy Perry - I kissed a girlTorstai 11.09.2008 12:40

Tämä pirulainen soi joka aamu kun menen töihin :D Jotenkin se piristää kun on aamulla väsynyt ^.^ Siksi tää on ihana <3 Saa mut käyntiin :D Sitäpaitsi sanat on vaan jotain niin hienoa ^.^

"Us girls we are so magical
Soft skin red lips so kissable
Hard to resist
So touchable" Yep, näinhän se on <3This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave
Drink in hand
Lost my discretion
It's not what I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention.
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl
Just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it.
No I don't even know your name
It doesn't matter
You're my experimental game
Just human nature
It's not what good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey.
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl
just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it.
Us girls we are so magical
Soft skin red lips so kissable
Hard to resist
So touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal
It's innocent.
I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl
Just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it.

-.-Keskiviikko 10.09.2008 21:42

Päääää on kipee... Kävin ajeleen radalla xD Teki vaan kokoajan mieli juosta niiden sadettimien alle millä ne kasteli rataa :P Ihan sikakuuma eikä viittiny pitää ikkunoitakaan auki ku kaheksan autoa seiso tyhjäkäynnillä ympärillä xD Aurinko paahto ja piti kytätä niitä valoja et millon sai mennä -.- Sairasta.. Rupes oikeasti tekeen mieli mennä juokseen niiden sadetimien alle :P