IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Asiakaspalvelu <3Tiistai 29.07.2008 18:23

Yrityksille enemmän asiakaspalveluchatteja. Ei enää puhelimessa jonottamista! Kävin juuri Rauman Energian palveluchatin kanssa seuraavanlaisen keskustelun:

Laura ***: Hei, miten voin auttaa?
moi: Päivää. Olin juuri yhteydessä Keulan asiakaspalveluun, ja kävi ilmi, ettei minulle ole kertynyt bonuksia koko asiakasomistajuuteni aikana.
Laura ***: Millä nimellä sähkölaskusi tulee?
moi: ******** Timo
Laura *** hetkinen, tarkistan asian
Laura ***: bonustietoja ei löydy järjestelmästä, mikä on jäsennumerosi? alkaa 1145...
moi: Ja päättyy 320****
moi: Outoa sinänsä, se on nimittäin ilmoitettu teille viime syksynä.
Laura ***: Laitan s-etuuden alkamaan 1.8.07. Näin ollen seuraavan kuun bonuksiin tulevat kaikki sen jälkeen maksetut laskut. Bonusta saa sähköenergian osuudesta.
moi: Ja asia on tällä kunnossa?
Laura ***: Kyllä vaan, laitoin tiedot järjestelmään.
moi: No mut hei, kiitti sulle <3
Laura ***: Kiitos ja mukavaa päivän jatkoa
moi: Sitä samaa ^^


Asia hoitui näin yksinkertaisesti, parissa minuutissa <3

Vittu, että panettaa...Lauantai 12.07.2008 22:35

...avaanpa oluen.


Kesäkuussa ilmestyneen Tiede-lehden mukaan "1/3 nuorista miehistä ja 1/4 nuorista naisista käyttää Euroopassa alkoholia päästäkseen harrastamaan seksiä. Tämän nuoret tunnustivat tutkimuksessa, jossa haastateltiin 1 300 eri maissa asuvaa 16-35-vuotiasta."

Samaisen julkaisun artikkelissa suutelemisesta todettiin, että "...59 % miehistä ja 66 % naisista myönsi, että heidän ihastuksensa on joskus sammunut ensimmäiseen suudelmaan. Vastaajat eivät osanneet eritellä epäonnistuneen suudelman vikoja. Se ei vain tuntunut oikealta, ja romanttiset ajatukset haihtuivat."

Saman artikkelin jatkuessa kävi ilmi, että "Koska naiset joutuvat investoimaan enemmän energiaa jälkeläisiin ja heillä on biologisista syistä vähemmän aikaa lisääntyä, heidän täytyy olla valikoivampia kumppania etsiessään. Heillä ei ole varaa valita väärin."

Tämän pohjalta voimmekin tehdä eräitä johtopäätöksiä.

Kun haluttaa, lähde ulos ja kokeile onneasi jokaisen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa yökerhossa. Tilastollisesti neljännen kohdalla pitäisi tärpätä (Itsehän en ole kyennyt todistamaan tätä todeksi. -Toim. huom).
Jos taas olet naispuolinen, tilastot ovat puolellasi: jo kolmannen miehen puntissa värähtää!

Toiseksi, muista pussailla kunnolla, muuten ei heru. Älä kuitenkaan liian hyvin, sillä "Intohimoinen suudelma voi auttaa valitsemaan miehen, joka ei ole pelkästään kelvollinen lasten siittäjäksi vaan myös halukas huolehtimaan heistä."


http://naama.urli.net/kissing.jpg

P.S. Samassa lehdessä oli myös artikkeli kasvonpiirteiden vaikutuksesta parinvalintaan. Siitä lisää ensi kerralla.
- Vanhemmat »