IRC-Galleria

Tulipas herättyä puoli yhdeksän jälkeen, kun oli suunnitelmissa lähteä vielä tänään jouluostoksille. Hyvä fiilishän mulla oli taas, aamusta alkaen.
Lähdettiin siinä yhdentoista maissa sitten ajelemaan Oulaisiin päin. Iskä jätti mut siihen Matkahuollon tykö ja lähin sitte postille viemää yhen hianon joulukortin vielä postiin. Siitä sitten jatkoin Caratia Kultakehrä, mikä nyt onkaan. No se koruliike kuitenkin, sinne minä menin ja ostin äitille ihanan lahjan juu, eikä ollu edes kovin hintava. Se oli oikeastikin halpa, miten minulla varaa oliskaan ostaa mitään kallista.
Sokkarilla mä olin jotai puolisen tuntia ja kattelin kaikkea jouluhömppää sieltä ittelleni; koristeita, kynttilöitä ynnä muuta krääsää. Kirjakaupasta löysin veljille kaikkee siistii, josta ne varmasti tykkääpi. Menen takuuseen!
Joulumusiikki täytti ajatukseni, kun saavuin Ojalle. Eihän mulla ollu aikomus ostaa vaatteita, mutta kun aikaa jäi, niin päätinpä käyä kurkkaan mitä siellä oli. Tuli tuota sitten sovitettua monenlaista, mutta hillitsin itseni ja ostin vaan t-paidan, hupparin ja sellasen ohuen neulepaijan.
Kello olikin sitten jo jotain puoli kolme, kun menin kahville Häggmanille. Istuin siellä n. tunnin ja mutustelin jotain kanelimunkkipullaa? (Se oli jotain ihan taivaallisen hyvää!) Join kaks kuppia kahavia, santsikuppihan on ilmainen. Luin varmaan uusimman Seurankin läpi siinä samalla, sitten se iskä vihdoin soitti, et se on kohta Oulaisissa kun se oli mennyt hakeen jonku ikkunan Haapajärveltä.
Käytii tankkaa Oulaisten Teboililla ja lähettii kotia.
Nytten illemmalla olen sitten tehny jouluvalmisteluja omaan huoneeseen; koristellut ja kaikkee. Laitoin kynttilöitäkin palamaan, jouluvalot on taas vähän temppuilleet mulle, mutta kyllä ne nyt luvan saa pysyä! Sitten vaan joulumusaa kehiin ja tunnelma on jo aikas joulunen, ainakin mun huoneessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.