IRC-Galleria

Eilen minä olin niin väsynyt, etten kyennyt edes tänne kirjoittamaan mitään järin viisasta. Ehkä johtui siitä, kun koko eilinen päivä meni melkein Oulaisissa ja Ylivieskassa, kun käytiin ostoksilla. Raketit tuli uudeksi vuodeksi ostettua ja ostimpa itelleni uudet farkutkin, kun noi minun lemppari farkut alkaa olla jo melkosessa kunnossa, haaroissa karseet reiät ja muutenkin aika kuluneet, mutta en minä niistä siltikään vielä halua luopua!
Serkkutytölläkin synttärit tänään, Sinilla. Onneksi olkoon Sini, jos luet tätä joskus, vaikka kyllä minä sinulle taisin onnittelut jo laittaa, mutta kuitenkin.
Huomenna olisi sitten vuoden viimeinen päivä. Uudenvuoden lupauksia koetin jo tänään keksiä, mutta ei tullut kovin paljoa mitään mieleen. Ehkä voisin luvata, että säästäsin rahaa niin ja niin paljon. Tai sitten, että tienaisin niin ja niin paljon, ku minäkin tarvitsisin tuota rahaa kyllä, joo'o. No kyllä me varmaankin keksitään Erpanan ja Naskulin kanssa joitain lupauksia ensi vuodelle. Minä en kyllä aina ole pystyny pitämään lupauksia, mutta aina sitä voi yrittää ainakin pitää!
Juhlitaan kyllä huomenna sitten railakkaasti vuoden 2005 viimeisen päivän kunniaksi! Ainakin minä aion juhlia, toivottavasti muutkin, jotka minun seuraani päätyvät huomis-iltana! Ammutaan raketeita ja tehdään kaikkea mahdollista. Kaikkea, mitä ei aina edes voi kuvitella tekevänsä. Minä ajattelin ainakin, no kröhöm! En vihti sanoakaan.
Satumaan ystävääni haluaisin kovasti nähdä huomenna, minun oma sielunveljeni. Välitän sinusta kovasti. Tämä menee välillä liian vaikeaksi, nämä minun tunteet ovat ihan sekaisin toisinaan, mutta kyllä olen tähän asti ainakin selvinnyt ja elänyt niiden kanssa, siitä eräästä perjantaista lähtien, rakas veljeni.
Kellokin jo puoli kaksitoista, pitäisi koittaa tämäkin saada kirjoitetuksi tämän päivän puolella! Huomisesta en mene kyllä lupaamaan, että kirjoitanko tänne, koska olen koko illan ainakin menossa suuntaan jos toiseenkin! Päivällä voisin varmaankin, jos kerkean, niin raapustaa fiiliksiäni tuosta huomisesta, vuoden viimeisestä päivästä. Mutta nähtäväksi jää, kerkeänkö. Minun pitää laittaa E:lle ja A:lle sängyt valmiiksi, oikeastaan patjat, joudutte nukkumaan lattialla! Sitten joudun kai siivoamaan jotain ja käymään kaupassa. Ei kai muuta.
Toivottavasti huomenna tähän aikaan on jo meininki viimestään korkealla, missä sitten olenkaan klo: 23:36! Eli kirjoittelen kuulumisiani viimeistään ensi vuoden puolella, jos en huomenna! Hauskaa Uuttavuotta jo ennakkoon, muistakaa kaikki pitää hyvä fiilis päällä, näin Uudenvuoden kunniaksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.