IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

The Banks of SullaneKeskiviikko 04.11.2009 03:23

It was early on a bright harvest morning,
I strayed by the banks of Sullane
To gaze on such beauties of nature
As grace every woodland and lawn
Oh the prospect was surely enchanting,
As gay lassies in juvenile plume
Promenaded by the banks of that river
That flows by the town of Macroom

I being airy and fond of recreation
To the riverside I ventured to rove
When weary of my ramblings and roving
I sat myself down by a grove
I sat there some time meditating
Till the sun its bright rays had withdrawn
And a damsel of queenly appearance
Came down by the banks of Sullane

I rose with great joy and admiration
And accosted this damsel most fair
For to me she appeared like Venus
Adorned with jewels so rare
Were I ruled of France or of Preussia
It's with me you'd soon wear the crown
And I'd join you in wedlock my darling
You're the beauty of sweet Masseytown

We walked and we talked on together
Inhaling the bright pleasant air
Until in a voice most alarmed
She said See my father goes there
His presence to me was appalling
With his cross angry looks and his frown
Which pierced through my heart like an arrow
On my way back to sweet Masseytown

And its now I've retired from my roving
With a heart full of sorrow and grief
There is no one on earth can console me
Or give me one moment's relief
I will roam through the African Desert
Until death summons me to my tomb
For the sake of that charming fair Helen
That I met near the town of Macroom

Fuck MondaysMaanantai 19.01.2009 15:15

Aika maanantai-aamu taas...

Aamulla matkalla bussipysäkille menin kauppaan, ostin juttuja ja kassalla Electron sanoo ettei toimi. Ei ole yhtään käteistä. Ahaa, okei, no ei se mitään, käyn nostamassa rahaa Ottomaatista kaupan ulkopuolella. Automaatti on rikki. Hienoa. Hetkinen, eihän mulla ole bussikortissa kautta jäljellä ollenkaa. Kello on 7, Ärrä aukeaa 7:30. Ja jos se Electron ei toimi Ärrälläkään niin olen jumissa Soukassa enkä pääse töihin mitenkään. :D Nooh, pelasin viimeiset 0.80e kaupan Raymaattiin ja voitin kauhean lypsämisen jälkeen 9e eli oli jo rahat kasassa että pääsis töihin. Toimi se Visa sitten tuolla Ärrällä kuitenkin mutta joo... sellanen säätö ettei paremmasta väliä, I fucking hate mondays...

Enkä sitten kerinny salille aamulla, VITTU. Vituttaa niin että aivo halkeaa.

[Ei aihetta]Tiistai 09.01.2007 12:35

"Kysy minulta kuusi kysymystä. Ei seitsemän tai viisi, vaan kuusi. Sillä ei ole väliä, kuinka turhia tai omituisia kysymykset ovat - kysy ne joka tapauksessa. Liitä tämä sen jälkeen omaan päiväkirjaasi ja katso, mitä sinulta kysytään."

Le StooriPerjantai 22.12.2006 09:00

Mies katseli mietteliäänä savunharmaan lasioven läpi ulos parvekkeelle jonka koko jättäisi helposti jälkeensä monet tavallisten omakotitalojen terasseista ja käveli ulos puheensorinan ja iloisen keskustelun äänien vaimentuessa takanaan. Pilvet valuivat ympäröiviltä vuorilta alas kuin märkä viitta joka jyrähteli uhkaavasti peittäen läheiset metsät ja ruohokentät, ilmassa tuoksui sade ja lähestyvä kevätmyrsky. Hän laski pienen, matalajalkaisen viinilasinsa parvekkeen leveälle tummapuiselle kaiteelle joka oli viileä ja vielä hieman kostea seutua viikkokausia piiskanneiden sateiden jäljiltä. Mies vilkaisi taivaalle, pyyhkäisi tummia puolipitkiä hiuksiaan kädellään ja hieroi sormiaan yhteen tunnustelevasti. "Eikö tämä sade koskaan lopu, en muista milloin Haliraniassa olisi viimeksi ollut näin paska ilma näin pitkään", hän mutisi itsekseen. Olihan sentään pitkälle jo toukokuu, johon mennessä näillä tienoin oli normaalisti lämmintä ja aurinkoista. Nyt ilma oli melkein syksyisen viileä. Mies nyki epämuodikkaan leveähihaisen, punasävyisen paitansa kauluksia ylöspäin saadakseen edes hieman suojaa viimalta. ”Esturnos Riageem, et kai aio noin vain jättää vieraitasi vailla isännän huolenpitoa?”, kuului jämäkkä, teennäisen moittiva naisen ääni yllättäen hänen viereltään. Mies oli niin uppoutunut ajatuksiinsa, ettei ollut huomannut lähestyvää hahmoa. Nainen oli J'tem Lauer, yksi Haliranian Suojelustrategisen yliopiston siedettävimpiä professoreita ja hänen erittäin hyvä pitkäaikainen ystävänsä. Hän oli iältään yli viidenkymmenen mutta silti edelleen huomiota herättävän kaunis ja ryhdikäs ilmestys, Esturnosia noin viisitoista vuotta vanhempi. Esturnos kääntyi naiseen päin viiniään siemaillen. ”Hei J'tem. Tulin vain haukkaamaan raitista ilmaa. Tuo väenpaljous kodissani ahdistaa minua ja paikka on muutenkin ratkeamassa liitoksistaan. Ja vieraani nauttivat olostaan varmasti aivan yhtä paljon vaikka piipahtaisinkin hetken vetämässä henkeä. Ja suurin osa on vielä harvinaisen päissään viinistäni.”, mies virkkoi väsyneen kuuloisena kohti hupenevaa viinilasiansa ja suki siististi tasattua partaansa. ”Totta tuokin”, Lauer sanoi nojaten parvekkeen kaiteeseen selkä kaidetta vasten, kuulostaen tylsistyneeltä. He silmäilivät sisällä vellovaa ihmismassaa.

Samassa parvekkeen ovesta syöksähti ulos lyhythiuksinen nuori nainen, reilun kahdenkymmenen vuoden ikäinen, keltaisessa shortsipuvussa ja käveli heidän luokseen sadatellen kädet kiivaasti ilmassa huitoen. ”Nuo mielikuvituksettomat paskiaiset, mikään ei ole kyllin hyvää heille! Minulla on valmis suunnitelma, vuoristot ja kaikki maisemat on tehty valmiiksi alajaostoja myöten mutta se kurttunaamainen aivokääpiö Lemeux ei suostu edes kuuntelemaan minua! Ja kaikki vain siksi että olen niin nuori!”. Tyttö repi hiuksiaan kaksin käsin ja näytti siltä että voisi räjähtää hetkenä minä hyvänsä. ”Yaya, rauha maahan nyt”, Esturnos yritti hillitä raivokkaaksi yltynyttä sadattelua missä vilisi suurin osa Haliranian Maisemasuunnitteluviraston valvojaraadin jäsenistön nimistä kuorrutettuna mitä moninaisimmilla henkilökohtaisilla loukkauksilla ja solvauksilla. J'tem Lauer ei edes hätkähtänyt edessään käydystä showsta vaan haukkasi palasen mukanansa tuomastaan pikkuleivästä ja katseli lievästi huvittuneena Yaya Mastirenouxin hitaasti laantuvaa kiukunpuuskaa. Yaya sorkki tummanruskeita hiuksiaan hetken hajamielisenä, aavistuksen nolostuneena äsken suoltamastaan kirosanojen tulvasta ja veti syvää henkeä. ”Saan sen läpi kyllä vielä. Jos en muuten, niin tungen koko projektin alas Lemeuxin kurkusta”, hän sanoi uhmakkaasti, äänessään hitunen ilkikurisuutta. Esturnos Riageem käänteli lasia kädessään, hörppäsi viimeiset tilkat sakeasta viinistään ja pyöritteli päätään tulisesta luonteestaan tunnetulle Yayalle joka näytti takaisin miehelle kieltä ja virnisti. Pilvet heidän yläpuolellaan jyrähtivät kerta toisensa jälkeen käskevästi ja vettä alkoi hiljaa sataa parvekkeen pähkinäpuiselle laatoitukselle. J'tem huokasi äänekkäästi vallitsevalle säätilalle ja viittilöi äidillisesti Yayaa ja Esturnosia sisälle päin kohti parvekkeen ovea. ”Paskat”, sanoi Yaya mittaillen silmillään parvekkeen ovea ja sisällä verkkaisesti keskustelevia ihmisiä. ”Minä lähden lenkille, kerrankin kun ei tarvitse kärvistellä paahtavassa kuumuudessa niin kuin yleensä tähän aikaan vuodesta. Enkä kestä niitä helvetin viraston paskaivoja enää hetkeäkään”. Hän riisui kenkänsä ja takkinsa parvekkeen laatoitukselle, hyppäsi kaiteelta alas alapuolella kumpuilevalle nurmelle ja pian jo viiletti pitkin läheiseen metsään vievää polkua pelkässä topissa ja shortseissa ennen kuin Esturnos ehti tehdä mitään estelläkseen häntä. Hän ja J'tem vilkaisivat toisiaan olkapäitään kohauttaen, Esturnos nosteli Yayan jälkeensä jättämät vaatteet laatoitukselta ja he kävelivät kumpikin sisälle sateen yltyessä heidän takanaan ja veden piiskatessa parvekkeen lasisia seiniä. Viereiseltä järveltä kantautui hiljaa veden loiske näkymättömissä olevien veneiden kylkiä vasten.

Suurin osa hänen vieraistaan oli jo ehtinyt poistua paikalta, asia mitä Esturnos oli salaa toivonutkin. Parvekkeella ollessaan hän oli huomannut parin ilma-aluksen laskeutuvan talon taakse ja poistuvan paikalta mukanaan useampia kymmeniä hänen vieraistaan. J'tem Lauer oli siirtynyt heti parvekkeelta sisälle saapuessaan keskustelemaan parin muun Suojelustrategisen yliopiston professorin kanssa olohuoneen yhtä nurkkaa hallitsevan kulmasohvan uumeniin. Esturnos ei halunnut häiritä heitä. Ilma ulkona muuttui synkemmäksi ja hän sääti talon valaistusta seinäpaneelista kirkkaammaksi häätääkseen ulkona vallitsevaa pimeyttä. Talon siivousrobotit olivat keränneet suurimman osan lähteneiden vieraiden astioista ja ruoantähteistä jo ennen kuin hän oli saapunut parvekkeelta sisälle sadetta suojaan. Esturnos kohensi olohuoneen keskellä sijaitsevassa takassa räiskyvää tulta ja lisäsi pari puuta takkaan. Takasta nousevat kipinät suhahtelivat hiljaa hormissa jossa ne kohtasivat taivaalta valuvan kylmän sateen. Hän vietti puolituntisen pelaten kuusikulmaisista lasilevyistä koostuvaan lautapeliä hesufelilaista nuorukaista vastaan, voittaen tämän ylivoimaisesti. Tasaisesti ulko-ovea kohti liikkuva vieraiden tulva vei hänen huomionsa hetkeksi ja hän hyvästeli viimeisetkin juopuneista, tutuista ja tuntemattomista vieraistaan. Esturnos huomasi miten useampi pullo viiniä ja jopa pari ruokatarjotinta naposteltavineen olivat löytäneet uudet omistajansa ovesta poistuvien vieraiden käsistä. Asia ei häntä vaivannut. Jäljelle jäivät enää hän ja J'tem.

Talon toiselle puolelle vievä ulko-ovi paukahti auki ja oviaukossa seisoi litimärkänä hytisevä Yaya. ”Ei helvetti kun siellä on kylmä!”, hän rääkäisi. Esturnos oli jo astellut toiseen huoneeseen noutamaan pyyhettä kun Yaya sai oven perässään suljettua. J'tem huokaisi ja muljautti silmiään nuorelle naiselle oviaukossa. ”Mutta ky-kyllä oli pirun hyvä le-lenkki!”, Yaya sanoi täristen kylmästä ja väläytti virneensä J'temlle. ”Huoh, tule nyt tänne takan lämpöön” J'tem viittelöi. Yaya laahusti takan luokse samalla pudotellen vettävaluvia vaatekappaleita jälkeensä. Esturnos tuli takaisin viereisestä huoneesta ison, tummanpunaisen pyyhkeen kanssa, kietoi sen Yayan ympärille ja suuteli tätä hellästi poskelle. ”Pässi” hän sanoi rakastavasti. ”Hmmpf. Vanhus.” vastasi tyttö hymyillen huolettomasti ja moiskautti pusun miehen huulille. Yaya istui takan viereen lämmittelemään ja kuivattelemaan itseään samalla kun Esturnos jatkoi keskusteluaan J'temin kanssa ideoimastaan lautapelistä joka käsitti oman ekosysteeminsä, ilmastoineen kaikkineen. Hetken päästä Esturnos saattoi J’tem Laueria kohti ulko-ovea. J'tem halasi Esturnosia lämpimästi ja huikkasi Yayalle hyvästiksi joka niiskutti takanvieressä. Tyttö heilautti kädellänsä oven suuntaan ja kietoi peittoa tiukemmin ympärilleen.

Esturnos ja Yaya nauttivat kevyen iltapalan J’temin lähdettyä jonka jälkeen Esturnos ehdotti Yayalle että tämä menisi nukkumaan vierashuoneeseen joka oli paremmin lämmitetty kuin hänen oma makuuhuoneensa. Tyttö kieltäytyi eikä hän viitsinyt alkaa asiasta kinastelemaan, niin harvoin kun Yaya suostui hänen luoksensa yöksi jäämään, hän kyllä otti tämän ilolla viereensä, tämän lämpimän, silkkisen ihon omaansa vasten.

(about päästä, oli tylsää eikä tehny mieli nukkua.)

[Ei aihetta]Perjantai 22.12.2006 06:27

Mun ympärillä on vain yö ja liian suuri hiljaisuus.

Kuarimemo ZudorimotakaPerjantai 01.12.2006 18:08

Korealainen nimi:
A- ka * B- zu * C- mi * D- te * E- ku * F- lu * G- ji * H- ri * I- ki * J-zu * K- me * L- ta * M- rin * N- to * O-mo * P- no * Q- ke * R- shi *S- ari * T-chi * U- do * V- ru * W-mei * X- na * Y- fu * Z- zi

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.11.2006 19:17

1. Missä vietät yleensä joulusi?
- Helsingissä kotona(porukoilla).

2. Missä seurassa vietät yleensä joulusi?
- Äiti ja iskä, usein mukana myös veljet vaimoineen/lapsineen. <3 Parasta.

3. Pidätkö perinteisistä jouluruoista?
- Kaikki uppoaa, ihanaa. ;___;

4. Käytkö jouluisin kirkossa?
- Harvoin, ekaa kertaa sellanen olo että vois käydä rauhottumassa siellä pimeimmässä takapenkissä. Fiilistelemässä tms.

5. Entä hautausmaalla?
- Jokajoulu yleensä kun landella käyty.

6. Käykö teillä joulupukki?
- Ei, sen verran isoa sakkia. Tosin nyt kun on broidien pentuja tullu ni voi olla että vilauksen näkee jossain paikassa pukista.

7. Paras saamasi joululahja kautta aikojen?
- iPod. Noeih, ei muista oikein onko joku ollut ylitse muiden... Mummun lahjakasseja jää kaipaamaan, niin pitkään kun muistan, joka joulu on ollut epämääräinen helvetillisen iso Stockmannin pussiröykkiö ja vaikka mitä systeemejä... not anymore. :'(

8. Paras saamasi joululahja viime jouluna?
- En muista viimejoulusta muuta kuin että vituiksi meni kun mummolassa oltiin. Mummon mies ja mutsi tappeli, oli salettii viimenen joulu siellä ennekun se rasvakaljuinen nokimuna kuolee pois.

9. Ostatko joululahjoja?
- Juup.

10. Jos kyllä, kenelle?
- Rakkaille ja tärkeille ihmisille.

11. Lähetätkö joulukortteja?
- En, saatan nimen lykätä porukoitten korttiin jos ehdin.

12. Jos kyllä, kenelle?
- Sukulaisille.

13. Kumpi on kivempaa, antaminen vai saaminen?
- Antaminen.

14. Pidätkö joulusta?
- Vallan kamalasti.

15. Onko teillä yleensä joulukuusi?
- Muovi voittoon, jeppistä.

16. Koristeletko kotiasi/huonettasi joulun aikaan?
- En pahemmin.

17. Katsotko joululastenohjelmia?
- Jos muistan.

18. Käytkö joulualennusmyynneissä?
- Harvemmin.

19. Mikä joulussa on parasta?
- Läheisten seura ja joulun rauha/tunnelma.

20. Mistä et pidä joulussa?
- -

21. Pidätkö joulutortuista?
- Totta munassa, taas pitäisi ostaa taiginoita..

22. Entä pipareista?
- Syön jos joku tarjoaa, en itse tee. En välitä niin kamalastihirmuisesti.

23. Leivotko pipareita tai joulutorttuja joulun aikaan?
- En pipareita.

24. Mikä on ensimmäinen joulumuistosi?
- Jotain He-Maneihin liittyvää kai... en oo varma kyl.

25. Osaatko paketoida lahjoja?
- Im a fucking pro at it.

26. Paketoitko lahjasi itse?
- Tottakai, mahdollisuuksien mukaan.

27. Pidätkö lahjojen paketoimisesta?
- Juuh.

28. Joissain liikkeissä ostaessasi lahjaa myyjä kysyy että paketoidaanko se. Annatko myyjän paketoida vai paketoitko itse mielummin?
- Riippuu mistä roikkuu, harvemmin.

29. Miten aiot viettää ensi joulusi?
- Paikasta riippumatta rakkaiden ihmisten lähellä, toivottavasti.

30. Mitä toivot joululahjaksi?
- Uusi iPodi. Joulurauhaa. Raksupaksu viekkuliin.

[Ei aihetta]Maanantai 27.11.2006 02:40

Tehtävä: Avaa haluamasi soitinohjelma (Winamp, Media Player, tms.), laita kaikki kipaleet jota löytyy playlistille ja pistä shuffle päälle. Kysy kysymys ääneen (ei kai tarpeellista?), painaa playta ja anna musiikin toimia profeettana.
Ensimmäinen biisi joka tulee, ei huijata. Hauskaahan tämä vain on. Ja hei älkää välittäkö, vaikka muutama kysymys onkin useampaan kertaan. Hauskaa tämä on silti.

Millaisena perheeni minut näkee?
John Williams - Superman
- Tittidii, oonki.

Seuraava uneni?
Nick Cave - People Ain't No Good (Feat. The Bad Seeds)
- Jotain epämukavaa selkeesti. :s

Todennäköisin kuolinsyyni?
Elvis Presley - Burning Love
- Ei paskin tapa lähteä. :D Mitä lie sitten meinaakin. Kuolen naidessani palavassa rakennuksessa?

Tulevan puolisoni luonne?
The Isley Brothers - Shout (Matter Music Remix)
- Kova huutamaan. :D

Puolisoni todennäköisin kuolinsyy?
John Williams - Jurassic Park Theme
- O.o selma. Tinosauruspuisto tappaa.

Mikä on syy seuraavaan ristiriitaani virkavallan kanssa?
Distrance - Distorted Reality
- Todellisuuden hämärtyminen.. eli selvästi kännissä tms. menen jotain reuhaamaan. :)

Todellinen mielipiteeni Raamatusta ja Jumalasta?
WASP - I Wanna Be Somebody
- Wtf. Haluan olla Jumala? Ois ankeaa olla Raamattu, kasa paperia. :x

Miten pääsisin Taivaalliseen paratiisiin?
DJ Orkidea - @ Labyrinth
- Labyrintin kautta! :o

Unelmaammattini?
Manowar - Return Of The Warlord
- Sotalordi! >_< \,,/

Ohikulkijan ensivaikutelma minusta?
Fintelligens - Voittamaton
- ;D

Mikä on elämäni tarkoitus?
Pirates Of The Carribbean OST - Klaus Badelt - The Black Pearl
- JOKU ON PÖLLINY MUN HELMET!!! >:C

Millainen seurustelija olen?
Asian Kung-Fu Generation - RUUPU & RUUPU
- Totanoin.. että sellanen.

Koska saan seuraavan halauksen?
Jethro Tull - A Winter Snowscape
- Tänä talvena selkeesti. ^^

Mikä on elämän tarkoitus?
Mr - To France
- Öh.. muuttaa ranskaan?! :s

Millainen rakkauselämäni tulee olemaan seuraavan viiden vuoden aikana?
Manowar - Pleasure Slave
- Sounds like a plan :DD

Todennäköisin kuolinsyyni?
Everlast - Blinded By The Sun
- X_X

Millainen ensi yöstä tulee?
Evanescence - You
- Näen unta Sinusta. Niin, juuri SINUSTA! >:D

Millainen ystävä olen?
Modern Talking - Don't Let Me Go
- Sellainen jota ei kannata päästää menemään. :)

Millainen ensi kesä tulee olemaan?
HIM - Heartache Every Moment
- No voi paska...

Millainen vaikutelma ihmisillä on minusta?
Phats & Small - Can't Get Enough
- Ilmeisesti hyvä jos eivät tarpeekseen minusta saa. <3

Rakastaako joku minua?
Chorale - I Want 2 Love U
- :D

Saanko joskus lapsia?
Bomfunk MC's - Something Going On
- Selkeesti jotain tulee tapahtumaan... :)

Mitä mieltä olen Dr. Philistä?
Irina - Vastaukset
- Kyllä Phil McGraw tietää.

Mitä seuraavassa unessani tapahtuu?
Yoshiki Sugioka from CUBLIC - Grind Guitar Complex
- Soitan kitaraa virnuillen mutta monimutkaisesti? :x

Olenko hyvä sängyssä?
Navigators - Superstar (Orginal Version)
- I rest my case.

Mitä haluaisit tehdä Antti Tuiskun kanssa?
J. Karjalainen - Mä Meen
- "Mä meen, moro." Selkeesti jättää Antti kalliolle ruikuttamaan. :'<

Tuleva ammattini?
Grandmaster Flash - The Message
- Lähetti? Postinkantaja?

Kuka oikeasti olen?
Lion King OST - Hans Zimmer - King Of Pride Rock
- Leijonakuningas. >_<

Millainen on unelmamieheni/naiseni (voit myös vastata molempiin)?
Robbie Williams - Tripping
- Sellanen jolla ei ole kaikk iiihan kotona. :D <3

Mitä seurustelukumppanini/ihastukseni ajattelee minusta?
Michael Jackson - You Are Not Alone
- Niih...

Kuinka haluttava olen?
The Weavers - We Wish You A Merry Christmas
- Uuuh, vedän vertoja Joulupukille! \o/

Mitä tämän jälkeen tapahtuu?
Skidrow - I Remember You
- Nih, en mä ole SUA unohtanu, rakas lukija!

Mitä äitini minusta ajattelee?
Odyssey - Going Back To My Roots
- Että pitäs palata juurilleni... ei tajua. Äiti, saisko sen 3 pisteen vihjeen?

Onko elämäni kulkemassa oikeaan suuntaan?
Sir Elwoodin Hiljaiset Värit - Viimeinkin
- :)

Mikä auttaisi rahaongelmiini?
Irina - Juulian Totuudet
- Juulia... rahat tänne lutka niinku ois jo! >:|

Mistä muut ihmiset kadehtii mua?
Black Eyed Peas - Sexy
- Koska olen niin seksikäs.. *reps*

Mikä auttaa tylsyyteen?
DJ Tiesto - Silence (DJ Tiesto's In Search of Sunrise Remix)
- No ei hiljaisuus kyllä paljoa auta. Mutta jos auringon-nousun ettimisestä sais hommaa sitte. :)

Mitä piirrettä en ole itsessäni vielä tiedostanut?
Vesa-Matti Loiri - Tonttu
- No eipä tuo mikään uutinen ole. Tonttu ku tonttu. :D

Millaiseksi muutun, kun vanhenen?
Lord Of The Rings The Fellowship Of The Ring - 05 - The Black Rider
- Oh shit... nazguliksi. Kiva. ;__;

Keneen/mihin ihastun seuraavaksi?
Steve Powell - Only Gay Eskimo
- Eih...

Elämän tarkoitus?
Frank Sinatra - Something Stupid
- Ylläri. :P

Mitäs tän jälkeen kannattais tehdä?
Killer Instinct - The Instinct
- Lähteä tappamaan joku. TAAS.

Miten kouluni (työni, tms.) sujuu?
Al-Aine - Under The Liquid Sun
- Jep hyvin kuumottaa niskaa. Hmpf.

Mitä ystäväni ajattelevat minusta?
Panic! At The Disco - Build God, Then We'll Talk
- No aika kovat vaatimukset niillä. :<

Tuleeko minulla olemaan lähiaikoina tavallista enemmän sosiaalista elämää?
Iron Maiden - Run To The Hills
- And that would be no? :/

Mikä auttaa pettymyksiin?
Bon Jovi - Thank You for Loving Me
- Rakkaus auttaa. <3

Saanko uusia ystäviä lähiaikoina?
Nelly Furtado - Maneater
- Saan mutta syön ne? Sori. :[

Onko minulla taipumuksia joista läheiseni eivät tiedä?
Cheek - Raplaulajan Vapaapaiva
- Päivisin Esko, öisin MC Parta. "Yö on mun aikaa, ei aurinko vaivaa, olit kyttä tai varas, MC Parta on paras, YO!" XDDD

Millainen olen muutaman vuoden päästä?
J. Karjalainen - Hän
- Aika tyhjentävää. =_=

Kehen ihastun seuraavaksi?
Sisters Sledge - Lost In Music
- Siskoksiin?! x_o

Millainen päivä huomisesta tulee?
Mamba - Varpunen Jouluaamuna
- Rauhallinen, liikuttava, talvinen?

Mitäs ensiviikonloppuna voisi tehdä?
Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero
- Sankaritekoja!

[Ei aihetta]Maanantai 25.09.2006 04:09

Älä kysy miksi jatkuvasti haukottelen, älä ihmettele miksi aamuisin olen kiukkuinen.
Olen sellainen yöihminen. Joka valvoo, kun te muut nukutte.
Joka koittaa keksiä tekemistä, liikkua hiljaa pimeässä.
Olen yöihminen.
« Uudemmat -