IRC-Galleria

ÄÖÄÖÄäöräghMaanantai 28.11.2005 08:31

Mitä persettä, melkee viikko menny johonki. Mihin? Ei mitään hajua. Taas maanantai ja pitäs ehkä mennä nuykkummaan ku kello onnoin poasli jon! :D:D jiojiajjiijojokpkjhjhohhomp,ossä'vottussasepnsejhH tossa hihihihih noni. Hetkellinen aivojen sulaminen. Himottaisi lähteä leffaan, mitäs siellä menis 10 aikaa Teinipalatsissa. :) Häröpotteria menis 11 mutta koska en tiedä siitä mitään niin tuskin nappaa kamalasti. :( Korpsebride menisi 12. Jos sitä. Jos. *osoittaa sua* Tuus tänne, mennää leffaa jne. ;/

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2005 21:45

KEBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU. Olipas hyvää. Ja kallista. Extra-lihalla. RÖYH!

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2005 05:27

God take this pain away. Se on hassua kun fyysinen kipu ei ole MITÄÄN verrattuna henkiseen. Tekis mieli purkaa henkistä kipua fyysisellä mutta siinä ei ikävä kyllä ole yhtään mitään järkeä ja ittelleen vaan hallaa tekee.

The End of All ThingsMaanantai 21.11.2005 08:01

Noin, kaikki Lord of the Rings-leffat ja extrat katsottu. Olipas kokemus kerrakseen. :) Voi ihan hyvällä mielellä sanoa että parhaita elokuvia koskaan. Koskaan. Nyt nukkumaan... Illalla ois koulua, aika 30-70 että jaksanko mennä, saap nähä. Päivällä pitää käydä kebabilla, kauhea himo iski Iskenderiin. :) KEBUUUU!

Bih, mitään kebua ku Kotipizzan Kotzonea. MUMS! Ehkä parasta. :)

okkistOSunnuntai 20.11.2005 17:32

Mjuu perjantaina tuli käytyä Rossossa, pihviä naamaan jne. ihan kivaa oli. Matkalla kävin Alkossa ja ottamassa kännykällä kuvia Kallion kirkon rinteestä ku oli kymmeniä kynttilöitä, näytti kauniilta ja harmitti ku ei ollu kunnon kameraa mukana. Lauantai meni koomaillessa ja alkomaholia. RotK-appendixit melkein lopussa, monta kertaa tullu kyynelehdittyä kun se on niin tunteellista kun porukka jättää viimesiä jäähyväisiä, jengi itkee ku viimestä päivää. :/ snif. My friends, you bow to no one.

Jos jaksais ni vois mennä syömään porukoille, katotaa jos taipuu. TYL-SÄÄ.

[edit] Kävin syömässä ja oli hyvää hirvikeittoa. :) Otin kameran siinä toivossa että kynttilät olisivat vielä olleet paikallaan mutta tilalla oli punainen matto. :P wtf. No, kävin sitten ottamassa pari kuvaa kirkosta ettei ihan turhaan kameraa raahannut mukana.

Ei mitään ilonaiheita elämässä atm.Perjantai 18.11.2005 04:50

Otsikko kertoo kaiken. Sais ees sen yhden tytön kiinni.

Tänään todnäk. ex-duunikavereitten kanssa kaljalle ja illalla porukoitten kanssa ravintolaan syömään. Ei ihan sitä mitä toivoin tältä perjantailta mutta aina paskemminkin vois mennä. Niinku se perus-setti: olla yksin.

LotR:ssa päässy RotK:n ekaan appendix-disciin. Vois jatkaa sen kattelua vaikka. :(

KeksiviikkoKeskiviikko 16.11.2005 07:26

Keskellä viikkoa ollaan jo, alkuviikko ollu niin tylsää ettei oikeen mitään mainitsemisen arvoista. Kävin tänään porukoilla ja broidilla heittämässä sille joutilaana olevan Elisan ADSL-motun kun sillä ongelmia netin kanssa. LotR-projekti on edennyt vasta TT:n toiseen appendix-levyyn. Jeshus ku borea, pitäsköhän mennä nukkumaa, tuo tiukuki aikas paljon... :(

Dipadaidaa.Sunnuntai 13.11.2005 05:28

Rauhallisissa tunnelmissa koko yö menny, musaa fiilistellessä ja kuvia muoksiessa. Ajattelin kohta alkaa katsomaan Two Towersin extroja, itse leffan kattelin tossa samaan aikaan kun se Neloseltakin tuli. ^^ Meinaa väsyttää vaan, ehkä sitä hetken jaksais katella noita extroja... |-z Huomenna (tänään) ajattelin käydä illemmalla porukoilla saunomassa ja syömässä jääkaapin tyhjäksi. No money no food. :)
So do all who live to see such times, but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Ehkä yksi parhaista quoteista imo.

Fellowship of the Ring katsottu kaikki 4 DVD:tä. Two Towers aloitettu. Harvat elokuvat aiheuttavat yhtä voimakkaita tunteita kuin Lord of the Rings trilogia. Itkua, naurua, kaipuuta. Varmasti vetistelen kun Return of the King loppuu. Ja jos en sen lopussa niin dokkaripuolella kun näyttelijät jättävät jäähyväiset. Ainoat elokuvat jotka on jättänyt sellaisen olon lopussa että tulee ikävä elokuvan hahmoja ja harmittaa että tarina loppui. :( Ja ainoat elokuvat joista olen jäänyt katsomaan lopputekstit teatterissa. All hail PJ. Ja tuli mieleen että pitää tehdä taas joku LotR-kuvahärpäke, ensimmäinen IRC-Galleria-kuvani koskaan oli nassumanipulaatio FotR:sta. :)

"To Be Continued..."

THEYRE TAKING THE HOBBITS TO ISENGARD!Torstai 10.11.2005 23:44

Skippasin koulun, vähän vituttaa kun olisi ollut aika tärkeää asiaa ilmeisesti mutta EI SITÄ AINA VOI JAKSAA. >:( Ei muuten ollutkaan ihan paska päivä. Lailath (<3333 kiitos!) vinkkasi että Anttilassa on Lord of the Rings Extended Editionit 15,95e zipale niin pitihän ne nyt käydä hakemassa pois. Normisti maksaa 39,95e kappale niin nyt sai kaikki kolme yhteensä 47,85e. Sanoisin että hyvä diili. ^^ Piti faijalta lainaa rahat mutta ompahan tekemistä viikonlopuksi. :) Ajattelin tänä yönä aloitella katselemalla Fellowship of the Ring. <3