IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 18:16

I never knew love like this, when you hold me, you thrill me.
And I newer knew love like this, when you touch me, you leave me breathless.
<3

[Ei aihetta]Tiistai 31.01.2006 09:43

Oonkohan koskaan pirteä kun herään aamulla? En pirteestä tiedä mutta aika hyvissä voimissa nyt, varmasti joskus ollu pirteempikin mutta yllättävän sikeästi ja rauhallisesti nukuin sen 6 tuntia taas (joojoo kulta 8h jne.) enkä herännyt kuin puolisentuntia ennen kelloa kierimään sänkyyn. Kaikesta huolimatta jos nyt menisin vaakatasoon (yksin) niin varmasti nukahtaisin in a heartbeat. Hyvät unenlahjat.

Taisi tuo mun kulta mieltäni rauhoittaa kun tuli niin mukavia uutisia eilen, the date is on. <3 purrrrrrh. Rakastan sua mansikkani.

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 21:06

Huh, tiskasinpas pannut ja muut, varmaan viikon oli vuori...
...ja nyt meen tekemään ruokaa ja sotken ne uudestaan. Perse. :D

purrrh mun mansikka <3

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 09:44

Kiukuttaa. Känkkäränkkä-olo pikkasen, en tiedä miksi. "Yllättäen" väsyttääkin hieman. Maanantai on aina paska päivä, duuni ärsyttää, koulushittiä kasaantuu niskaan taas jne.

*huoh*

Ihan jumalattoman suuri ikävä tuota yhtä taas...
Rakastan sua kulta, oot ainoa valo mun elämässäni taas. <3

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 00:20

Phuuh, tuli laitettua modi uuteen uskoon, eka piti pikkasen vaan korjata jotain mutta lähti lapasesta lopulta. :D Kauhea ikävä mun rakasta. <3

Evanescense - My Immortal soinu jonku parituntia jo =_=...

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 21:02

Örmh. Kävin porukoilla syömässä ja saunomassa ja tappelemassa isobroidin kanssa. Munapää. <3. Ja äänestämässä kävin tuossa kotimatkalla, kävelin porukoilta himaan ihan muuten vaan, paskaa sohjossa tarpoa mutta tuli vaan sellanen olo että kävelempäs o_O. Kotona taas, haaveilen josko tuo rakas taas tunkeutuisi tänne mua rakastamaan. <3 Ihanainen.

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.01.2006 15:23

Mh. Paikat pikkase jumissa, hartiat kipeät, selkä tönkkönä. Ihmettelen pikkasen miten se ei sitten mennykkään tota enempää paskaksi muutossa. Ei pääse sairaslomalle T_T.

<3

Rakas <3Sunnuntai 29.01.2006 01:19

I close my eyes, I'm safe from all harm
I'm safe in a dream, I want you to stay
I want you to be there for me, 'Cos I need your love
I need your touch, I long for your embrace

[Ei aihetta]Lauantai 28.01.2006 21:52

*tuijottaa seinää lievästi ärtyneenä kulmiaan kurtistaen, vetää syvään henkeä, sulkee vihan kipinän sisällään ja hymähtää lievästi turhautuneena*

np: Entwine - Safe In A Dream
Mun rakkaalta mun kullalle <3.

ITS MOVING DAY!Lauantai 28.01.2006 20:20

Selkä romuna ja vasen käsi roikkuu turtana tuossa vieressä, lähinnä tiellä.
Huh. Muuttaminen on aina yhtä hauskaa. 11-17 tuli heiluttua ympäri Helsingin laitamia kanniskelemassa yhtä sun toista. Broidi muutti yhteen naisensa kanssa uuteen asuntoon mikä tarkoitti että yhteensä 4 asuntoa piti tyhjentää ja tunkea tuohon uuteen. Hailaitteina mm. 4 sänkyä, jumalattoman isoja umpipuisia kirjahyllyjä, umpipuisia piironkeja. Nojatuoleja, astianpesukone, kirjoituspöytiä. Televisioita, tietokoneita, putkinäyttöjä. Polkupyöriä, levypainosarja. Plus sitten nämä perinteiset satatuhatta pahvilaatikkoa.

Päivän onelineri: "Sieltä tulee kohta lasti taas, onneks on päivän kevyin kuorma tällä kertaa, pelkästään pienehköjä pahvilaatikoita ja jotain tuoleja... heh... Ja 2 sänkyä."

*reps*

Kämppikselle sanoin tuossa männäviikolla että hoitaisin nuo joutilaat 2 tuolia ja telkkarin pois tuolta sen huoneesta ullakolle tai kellariin ehkä tässä viikonlopun aikana. Heh. TUSKIN. Saanu taas kantamisesta viikoksi tarpeekseni. :) Eikä tällä kädellä kyllä mitään telkkareita kannellakkaan lähipäivinä. ^^ En valita, ihanaa kun kotona taas, kävin ostamassa limukkaa kaupasta ja suihkussa kävin niin hyvä mieli taas. Paitsi että kultsipuppeli-Kia ehti karata taas yöksi muualle. Saapi sen sitten huomenna taas kiinni. Ihanainen. <3 *kurh*

Mutsi soitteli että 2 serkkua tyttö/poikaystävineen yms. ja kummitäti tulivat Tallinnan reissulta ja kahvittelevat porukoilla joskus 8 aikoihin ennenkuin lähtevät landelle päin. Ei vielä ainakaa tunnu siltä että jaksaisin sinne raahautua, oishan niitä kiva nähdä kun viimeksi kesällä vaarin ja mummon hautajaisissa nähnyt mutta aika poikkikatki olen nyt enkä aio liikkua tästä mihinkään. :>