IRC-Galleria

5002.21.03 iatnajrePPerjantai 30.12.2005 14:39

Tästä päivästä tulee...omituinen. Kerrassaan omituinen. Kiehtova, eiköhän. Pelottava. KYLLÄ.

Mission Day Sumthinkkkg.Perjantai 30.12.2005 14:31

Status: Mitä vit. Missä mun viinat. Kurkku ihan sama paska. Noh, kyllä tää tästä. Tänään alkossa käymiseltä ei voi välttyä. ;D

Mission Day 1.Keskiviikko 28.12.2005 01:19

Status: Laiska paska, jaksanu ees Alkoon mennä. Huomenna vahinko takas saatana. Ò_ó Kurkku ei onneks oo mitenkään merkittävästi pahentunu. Tai parantunu.
Mikä VITUN kurkkukuppa nyt oikeen iskee, minä joka en perkele ole koskaan kipeänä niin nyt tuntuu siltä että tulossa joku helvetin kurkkurutto ja totta vitussa just uudeksi vuodeksi. Ei hirveästi satu (vielä) mutta niellessä (UUH, kyllä, nielen aina) tuntuu ku joku kuristais. Kinky. Err. Äyh.
Mission: "Viinalla Desifiointi".
Starts @: Tämän illan aikana.
First Objective: Alko.

NÖNNNÖÖÖ!Maanantai 26.12.2005 23:34

Tididi. Tai jotain. Pää sekoaapi taas vaihteeksi phihq3pthTIRSKUTIN. Jesh, kotona, vihdoin, paska joulu mummolassa. EI joulufiilistä, kusipäisiä ihmisiä, tylsää, tylsää, maximus vitutus ja tylsää. Ehkä tää tästä uuttavuotta päin piristyy. Tai sitte ei. VITTU. Ehkä tää vittuaivoitus tästä laantuu kun kotiin pääsin.

HYVÄÄ JOULUJA JA ONNELISTA UUTTAVUO...Perjantai 23.12.2005 14:54

Vitut, kerkee niitä uusiavuosia vielä toivotella joulunki jälkeen. :) Nyt landelle ja päästän omalta osaltani gallerian rauhoittumaan joulun ajaksi! /me luvs u all. <33 Maanantaiksi takas. \o.

How Can I Ever, Ever Surviveeeeee..Torstai 22.12.2005 08:16

Oho, taas viikko vierähtäny. Kävin ostelemassa eilen melkein 40e edestä punkkupulloja, tosin vaan 1 niistä jäi tänne kotiin odottamaan ;>, muut meni porukoille ja broideille. Siistiä on ja puhdasta, kylppäri pesty, tiskivuoret tuhottu, kämppä imuroitu ja järjestelty, hiton mielyttävää ku on siistiä. :) Hiton joulu, tarttis nyt vähitellen joulufiilikset tai muuten tästä ei tule paskaakaan. Tapaninpäivänä tullaan takas landelta. Hiih ku oon ihan häpi! Tulis jo uusivuosi. ;D<3 Jos joisi Raidia niin lähtisikö nuo perhoset tuolta vatsasta. ;o

KING KONG!Torstai 15.12.2005 23:22

Kävin tossa äskettäin kattomassa, oli hyvä leffa kyllä. Tutustuin johonki mukavaan setään siellä ja se kysy saako se tunnustella mun peffaa mutta lähin pakoon sitte. :| Eilen siivoilin pikkasen täällä, järjestelin kaikkea mikä on korkeemmalla ku mun polvet. :) Yritän pitää kohtuu siistinä ensviikkoon ku suorittaa varsinaisen jouluimuroinnin ym. *kääntää katseen pöydälle viereensä* Kauhee kasa tavaraa tossa taas. PFFT. Noh, ensviikolla siivoilut sitte. ^^ Tilailin tänään Sennheiser PX-100 kuulokkeet (mitkä saan mutsilta joululahjaksi) kaveriksi iPodille, erehdyin kuuntelemaan Podia landella pikkasen parempien kuulokkeiden kanssa kuin iPodin omat napit ja ei saatana. Päivällä olin tekemässä jotain random-kääntymistä kotona ja Lailathi bongasi ratikassa, käännyttiin meillä ja jauhettiin paskaa ja paineltiin omille teillemme. ^^ Aina mukava törmätä kavereihin kaupungilla, niin harvinaista. :>

DHFCKeskiviikko 14.12.2005 01:59

Vika kouluviikko menossa, halle-fucking-luja. Eilen oli tentti (Freehand ja Photoshop) ja tänään oli ten...eiku hitto, lähin kouluun siinä uskossa että tänäänkin on tentti mutta eipä meillä koskaan ole koulua tiistaisin ollut eli perkele se on vasta huomenna (Photoshop ja www/Dreamweaver), turhaan vaivauduin paikalle. Ei harmittanut, tulipahan käytyä ulkona, naureskelin vaan koko matkan kun ei ollut edes ensimmäinen kerta kun menen vääränä päivänä kouluun. :) Ei voi ainakaan motivaation puutteesta moittia kun tunkee paikalle niinäkin päivinä kun ei mitään ole. ;D

Joulu lähestyy kuin varkain, mikään mun huushollissa ei viittaa siihen että joulu on jo ovella, hain kellarista tuollaisen kyynärän mittaisen joulukuusen jossain valot, pitäisi vielä "pystyttää". :> Päätin että teen joulusiivouksen ensiviikolla, pesen kaikki paikat, imuroin ym. niin on jouluisempaa eikä tarvitse kompastella noihin villakoiriin ja astioihin (mitä hittoa nekin lattialla tekee, i do not know). :)

Näin ekaa kertaa kämppistäkin tänään, faijan pikkuserkku nappaa tuon toisen huoneen tosta satunnaiskäyttöön, vaikutti erittäin mukavalta miekkoselta. ^^ Joulun jälkeen sitten vasta asettuu taloksi kuulemma.

TYPO KORJATTU PETTERI SAATANA YY YY >#

Vihaa katkeruutta et tuntis joutavaaSunnuntai 11.12.2005 04:39

Hmm Hmm Hmm. Hmm. Hitto. Ei mitään kirjottamisen aihetta. :) Just plain boring 24/7. Meinasin mennä leffaan mutta ei siellä sitten mennyt mitään sellaista mikä olisi must. Narniaa ja King Kongia odotellessa. Landella käytiin porukoitten kanssa viime Su-Ti, oli kiva nähdä ainoaa elossa olevaa mummoa ekaa kertaa muutamaan kuukauteen. Dang, ensviikolla näytöt koulussa ni tulee pikkasen tekemistä. Ainiin, duunia pitäs ettiä kanssa. Hmph.

np: Bon Jovi - Bed of Roses