IRC-Galleria

NukkumaijaTiistai 11.10.2005 01:30

Minua on väsyttänyt koko päivän johtuen siitä, etten meinannut saada yöllä unta. Pyörin sängyssä monta tuntia, mikä on minulle aika pirun harvinaista - normaalisti nukun missä vain, millaisissa oloissa tahansa. Aamulla sitten oli kärttyinen olo kun kello soi. Jotenkin tuntuu epäreilulta, että täysin minusta riippumattomista joudun sietämään koulupäivän väsyneenä. Toisaalta, koska olin niin tiltissä, onnistuin piristämään n. 40 ihmisen päivää; dyykkasin kesken erään äidinkielenopettajan tunninpitoa luokkaan pyytämään koettani kun en havainnut, etteivät pulpeteissa istuvat nuorukaiset suinkaan ole kurssitovereitani. Kun opettaja sitten ystävällisesti sanoi minulle, että tunti on kesken, räpäytin silmiäni, sanoin "aijaa" ja käännyin kannoillani ja suoraa luokasta ulos. Oppilaat remahtivat nauruun. Harmi kyllä loppupäiväni ei ollut yhtä mieluisa (osaan nimittäin toki nauraa itselleni), vaan lakitiedon tunti oli uskomattoman piinallinen - jostain syystä opettaja tuntui olevan minulle vihainen jostain (ilmeisesti viimeviikon poissaoloistani) ja ei antanut minun vastata - hän sanoi kyllä nimeni, mutta olin päästänyt vasta kaksi sanaa suustani, hän päätteli etten tiedä vastausta ja pyysi Ixionia puhumaan. Ja jälleen kerran räpäyttelin silmiäni.

Mutta jottei jäätäisi negatiiviselle mielelle, tänään on sattunut monia mukaviakin asioita - sain tietää, että molemmista äidinkielenkursseista on odoitettavissa yhdeksikkö ja neuropsykologiasta tuli sentään kahdeksainen. Lisäksi kävin autokoululla tiedustelemassa kuorma-autokorttini laitaa, ja minulla on vielä 27. päivään asti aikaa mennä ajokokeeseen (asia on vaivannut minua kuukausia, en ole vain saanut sitä hoidetuksi). Käydessäni autokoulussa huomasin myös, että The Body Shop:issa oli alennuksessa huulipunapaletteja, joista ostin yhden hunajapiiraiselleni piristykseksi. Niin ikään alennus oli the Backstreetillä - kaikki oli puoleen hintaan tai allekin, sillä liike lopettaa. Vaikka hieman harmittaakin kun niinkin erikoinen kauppa katoaa ennen kuin kunnolla ehti edes paikoilleen asettua, on myönnettävä, että vaatteet olivat moneen makuun luultavasti liian erikoisia - ja sitäkin useammalle kukkarolle liian kalliita. Nyt eräs hauska hame oli vain 29,50 alennuksen vuoksi ja varasin sen. Huomenna se on minun <3

Mutta nyt katsomaan viimeisiä hetkiä Bondista, pesulle, sänkyyn lukemaan ja -toivottavasti - heti sen jälkeen simahtamaan. Hyviä öitä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.