IRC-Galleria

Kaikki kondiksessa?Tiistai 11.10.2005 21:49

Kävin uudestaan autokoululla sopimassa kuorma-autotuntini ja ajokokeen ensiviikolle. No, eipähän tarvitse miettiä mihin syyslomansa kuluttaisi, se menee ympäri kaupunkia körötellessä. Mutta sittenpä on sekin hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Plus jäähän päivisin aikaa lukea pois kaikki ne kirjastokirjan: pitää ajatella positiivisesti.

Kävin myös hakemassa varaamani hameen ja ruokaakin ehdin ostaa. Olen nyt yrittänyt ostaa kaiken mahdollisen luomuna ja joko kotimaisena tai reilun kaupan tuotteena, joten ensin piipahdin Ekolossa. Jaksan mainita tästä erikseen koskan yritän tehdä teidät kaikki kateelliseksi kun loistavalla aasinsilta-virtelmälläni hyppään siihen, mitä kokkasin: kookosriisiä ja paistettua kananmunaa. Ei kuulosta erikoiselle? Et tiedä, mitä menetät ^__^ Helppoa tehdä kuin mikä: vaaleaa riisiä keitetään vain puolet keittoajasta suolavedessä, loput kookosmaidossa. Lisätään teelusikallinen hunajaa. Pieni ripaus suolaa, pippuria ja chiliä&valkosipulikastiketta ei ole pahitteeksi, mutta ilmankin pärjää oikein hyvin. Makeutta tasapainottamaan paistetaan sitten kananmunariekaleita, jotka maustetaan suolalla. Haastan kokeilemaan jos et hyvällä usko.

Illaksi on taas ihan luvattoman paljon hommaa. Saksanaine pitäisi vääntää ja opiskella yhteiskuntaoppia huomista läksynkuulustelua varten. Yleensä en ota paineita siitä, että opettaja pitää siihen mennessä opiskellusta alueesta pienen suullisen testin, mutta tilanne ei olekaan ihan normaali - ensinnäkin opettaja on uskomattoman tiukka ja toisekseen vihaa minua.

Ok, elikkä juttuhan meni näin: oli maananta-iltapäivä jakson alussa. Opettaja suunnitteli kurssillemme opintomatkaa Helsinkiin, eduskuntaan, ja tietysti juuri Studia-messujen kanssa samalle päivälle. Kun opettaja sitten pohdiskeli, moniko ryhmästä oli menossa Studiaan ja olisiko kiinnostusta ja aikaa tarpeeksi, viittasin. Esitin, että jos eduskuntaan mennään, voisimme jättää rakennuksen kiertämisen väliin ja mennää suoraa täysistuntoa/kyselytuntia kuuntelemaan, sillä rakennuksen kiertäminen vie aikaa ja - tämä lienee avainsana - tylsää. SIitäkös opettaja pillastui. Hän pyysi lopettamaan puhumisen. Yritin vielä selvittää, että minulla ei ole mitään itse eduskuntakäyntiä kohtaan, rakennuksessa ravaaminen ei vain ole mielekästä. Ei ilmeisesti oikein tehonnut - opettaja sanoi, että: "en halua sinun lietsovan tällaista mielialaa - minä toivon, että sinä et tule tällä retkelle lainkaan." Ok, ei sitten. Opettaja on vihainen ja minä tyrmistynyt. Tällaista inhoa aiheutettuani olen suhteellisen varma, että minut laitetaan läksynkuulustelussa koville. Siksi siis pänttääminen.

Olikohan muuta? Ai niin, the Wallflower- ja Othello-mangoista oli ilmestynyt numero 5. Ostin ne tietysti heti (olen addiktoitunut) ja nyt ne tuijottavat minua syyttävästi kun kylmäkiskoisesti sysäsin ne hyllyyn enkä aloittanut lukemista ensitilassa kuten yleensä. Saas nähdä kauanko pystyn vastustamaan kiusausta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.