IRC-Galleria

Oronen

Oronen

on kalsarisankari

Mitä kaikkea treeni voikaan antaa?Keskiviikko 25.06.2008 02:06

Treenaamiseksihan kutsutaan itsensä kiusaamista lihastyöllä tai muulla vastaavalla energiaa kuluttavalla tavalla (myös koordinaation ja aivojen harjoittaminen on siis treenaamista). Toiset vihaavat sydämensä kyllyydestä kaikkea ruumiillista työtä, osa myös henkistä. Olisi niin mukavaa vain huuhtoa kolalla alas pizzaa ja kasvattaa finnejä naamaan samalla kun warettaa animea tai pelaa WoWia. Mutta ihmiskeho ei siitä tykkää. Se tykkää siitä, että sitä välillä laitetaan vähän liikkeelle ja potkitaa itseä perseelle (näistä jälkimmäinen toimii myös hyvänä alkulämmittelynä).

Jos olet läski (tai vaihtoehtoisesti "laiha läski"), joudut harrastamaan liikuntaa jonkun verran väkisin ennen kuin kipinä sisällä syttyy. Kohta huomaatkin olevan niiden samojen, aikaisemmin halveksimiesi, reikäpäiden kanssa pelaamassa pään lailla reijitetyllä pallolla. Tai sitten voit löytää itsesi uimasta, punttisalilta, lenkiltä, yleisurheilemasta, jonkun kamppailulajin parista ja lopulta kun urheillen olet karistanut nörtin habituksesi, mahdollisesti myös panemasta (ehkä jopa vastakkaista sukupuolta, jos on kiinnostusta).

Treeni on hyvin pitkälti samalla mekaniikalla toimiva kokonaisuus, kuin seksi. Nyt en tarkoita yhdyntää, joka on mahdollisesti yksi osa seksiä, vaan seksiä kokonaisuudessaan kiihkeistä kopeloinneista villeimpiin fantasioihisi ja kaikkea siltä väliltä.

Tässä käytän esimerkkinä perinteistä seksin mallia, joka alkaa esileikillä eli "lämmittelyllä". Lämmittelyyn voi olla aivan omia liikkeitä, jotka herättelevät molempien seksuaalisia haluja ja saavat pippelin kovettumaan ja onnistuessaan muijankin alapäästään märäksi. Lämmittelyyn voi käyttää myös alkuvoimisteluiden jälkeen samoja liikkeitä kuin treenissä, mutta keveämpänä versiona, esimerkiksi pientä käsipeliä puolin ja toisin. Näin lihakset lämpenevät ja kestävät paremmin rasitusta, toimivat paremmalla teholla, eivätkä revähdä niin helposti.

Lämmittelyn jälkeen alkaakin itse akti. Oli se sitten punttisalia, lenkki, sohvalla, sängyssä, keittiön pöydällä tai vaikka vain palauttava uinti. Itse harjoituksessa on mielestäni tärkeää, että siitä nauttii. Parhaita urheilulajeja ovat mielestäni sellaiset, joissa kuntoilu tulee sitä ajattelematta ja voi keskittyä täysillä kumppaniin. Jokaiselle toimivat eri asiat, minulle sellainen treeni on kamppailuharjoittelu.

Ja treenin lopuksi tulee se meidän kaikkien tuntema hyvä olo. Siinä hyvän olon puuskassa pitää tosin muistaa vielä loppuverryttelyt, eli halailut ja pusuilut. Muuten voi tulla paikat kipeiksi. Mutta treenissä on myös toinenkin puoli. Siinä väsyy. Siksi onkin huolehdittava riittävästä palautumisesta ja syötävä riittävästi. Riittävästi ei tietenkään tarkoita 5 lihapiirakkaa 2:lla nakilla ja pullo jaffaa kyytipoikana. Ruisleipää tai vastaavaa kuitupitoista ravintoa ja lisäksi proteiinia.

- Urheilija Oronen

PS. Yksi pidempiaikaisen treenaamisen hienouksia on verkkareiden tuoksu. Kun olet treenannut lähes päivittäin pesemättä verkkareita, voit haistaa niistä oman miehekkytesi. Miehenhän kuuluu aina haista vähän paskalle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.