IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti
On tullut kierreltyä tässä muutamat pankit läpi asuntolaina-asioissa. Ihan hyvältä näyttää tilanne, vaikka hattu onkin ollut päässä, farkut riekaleina, maihari paskanen ja jalassa Vansin tennarit...

Mutta on tuo erikoista hommaa kokonaisuudessaan. Aika paljon mietittäviä asioita liittyy pelkästään kerrostalokämpän ostoon lähtien lainan korkotyypin valinnasta itse asuntoon.

Ikävä kyllä merenrantanäkymistä joutuu luopumaan, se on taloudellinen realiteetti, mutta tilaa nyt saadaan lisää ainakin 1,5 kertaisesti.

Sitten edellisen kirjoituksen, Räähkäkin on jo hieman rauhoittunu ja nukkuu yöt rauhallisesti. Luojalle kiitos, alkoi jo väsyttämään...

Mitä vielä, Fokker jatkaa treenausta rauhallisella tahdilla, uusia biisejä hiotaan ja tavoite on päästä vielä tänä vuonna äänityspuuhiin. Voi tosin olla, että vuoden kuluttua kirjoitan aivan samalla tavalla, toivottavasti toki silloin kyseessä on jo seuraava sessio, ei nyt suunniteltu. Julkaisuaikatauluista eikä -muodoista ole vielä mitään havaintoa. Onko se sinkku, EP vai pitkä, vai kasa paskoja demotuksia myspaceen, luoja tietää. Mut ei siinä homompii.

Duunissa on ollut helvetin nastaa, silloin harvoin kun sinne on tarvinnut mennä. Eli aikaa on saanut viettää tuon lapsen kanssa mukavasti ja ziisus, kohta se täyttää vuoden. Osaa muuten laittaa TV:n päälle joka vaatii myös digiboksin käynnistyksen. Saapa nähdä milloin Procasterin kovo laukeaa, kun Räähkä sitä rämppää päälle-pois-päälle-pois jne. siihen asti kunnes sen alttariltaan pois hakee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.