IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti

Ja vielä kaksoset kuviin : )Sunnuntai 27.07.2008 23:40

Vitun kingejä hommiaSunnuntai 27.07.2008 23:40

Terppa!

Ostin tänään himaan uudet skobet, Gradientin Preludet. Gradient on kovastikin legendaarinen suomalainen hifi-kaiuttimia valmistava pulju (www.gradient.fi) Suomalaista käsityötä parhaimmillaan teknisesti, laadullisesti ja designin kannalta. Ne on helvetin hyvät ja kaiken lisäksi sain ne vielä erittäin edukkaasti. Vittumaista hommassa on se, että muistin mulla olevan himassa kaiutinpiuhaa mutta paskat mä letkua mistään löytänyt. Joutunen siis kärvistelemään huomiseen asti, että saan noi supattamaan. Silti. Vitun kingiä hommaa.

Oikeassa elämässä sen sijaan sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Viime viikon lauantaina musta tuli isä, ja onnellinen tyttövauvan isä tulikin. Äärimmäisen hämmentävää hommaa, mutta kaikki ovat terveitä ja alku on sujunut erittäin hyvin, pelottavankin helpolla olemme päässeet. Vitun kingiä hommaa.

Myös työmaailmassa kuohuu. Lähden lokakuun alusta koulun penkille ja kokonaisuudessaan kyseinen täsmäkoulutus kestää n. 9kk. Uusi tuleva duuni on erittäin mielenkiintoinen ja vielä haastavampi. Kaiken muun ihanuuden lisäksi palkka nousee merkittävästi, n. 50 prosenttia. Ei se euroina toki niin paljoa tee, että voisi alkaa katselemaan uutta Porsche 911:sta (perintöä odotellessa - Hoho.), mutta kyllä sillä ihan selkeä vaikutus on talouteen kuitenkin. Vitun kingiä hommaa.

Luulin jo joskus vuosi sitten olevani about niin onnellinen ja hyvässä tilanteessa, kuin voin vain kuvitella, mutta yllä mainitut asiat ovat osoittaneet olleeni väärässä.

Lauri

Vitun siitepölyt.Lauantai 03.05.2008 15:46

Vittu että vituttaa toi siitepöly. Naama ja silmät ja vittu kaikki ihan turvoksissa.

Luojalle kiitos, että lääkkeet on keksitty -> PRP&image_id=80944706

Diibbii shhittiiTiistai 29.04.2008 01:57

M e o l l a a n n u o r i s o, m e o l l a a n t u l e v a i s u u s.

Porttissa monta avattavaa ovea osa 3Tiistai 29.04.2008 00:21

Mikki Hiiri merihädässäTiistai 29.04.2008 00:21

Pitää kokata, jotta voi spytataTiistai 29.04.2008 00:20

Saatana tuli taloonMaanantai 28.04.2008 19:19

Nimittäin porttiteoria siirtyi käytäntöön (ks. kuva)

Vittu et mä rakastan maanantaipäiviä!

Paistaa se päivä joskus risukasaankinMaanantai 28.04.2008 18:57

Terve homot ja lesbot,

Tällä kertaa poikkeuksellisesti kirjoitan aiheesta, joka liittyy läheisesti alkoholituotteisiin.

Kävin äsken Hertsikan S-marketissa ja huomasin, että ainakin kyseinen pulju on nöyrtynyt asiakkaiden anarkismin edessä.

Nimittäin. Mua on aivan suunnattomasti vituttanut tämän uuden alkoholilaindäännön mukanaan tuomat kikkailut panimoiden oluthinnoitteluissa. Eli uusi lakihan vaatii, että yksittäisen oluen litrahinta ei voi olla isompi, kuin halvimman monipakkauksen hinta. No lakihan on täysi vitsi, koska laissa ei määritellä että litrahinnan pitäisi olla sama pakkaustavasta (tölkki 0,33 ja 0,5, pullo 0,33, 0,5 ja 1,25l) riippumatta. Esimerkiksi voisin ottaa Koffin 1,25 litran pullon versus 24 tölkin lodjun. Lodjussa litrahinta on 2,06e ja pullossa muistaakseni 4,40e. SIIS JUMALAUTA. Eroa yli kaksinkertaisesti. Panimothan ovat sitten kiertäneet tätä kuvioita siten, että jos 24 tölkin pakkaus on halpa, tölkkejä ei ole yksittäin myynnissä ollenkaan. Tästä päästäänkin siihen anarkiaan. Vaikka monissa kaupoissa lukeekin, että "ethän avaa monipakkauksia", en itse tätä kehoitusta ole noudattanut laisinkaan, vaan repinyt lodjut auki edullisimman oluen perässä.

Noh itse asiaan. S-marketissa oli nimittäin ihan henkilökunnan toimesta roudattu erillinen kylmäallas paikalle, joka oli täynnä näitä Koffin tölkkejä, ja jopa hintalappu löytyi, 78 senttiä/tölkki.

Tuli hyvä mieli.

Espanjassa käyty, loma jatkuuMaanantai 24.03.2008 19:01

Tuli oltua tuossa viikko Espanjassa, tarkemmin sanottuna aurinkorannikolla Calahondassa. Aurinkorannikko on tuttu mesta entuudestaan, joten tiesin kyllä missä siellä kannattaa käydä. Eli perusmestat tuli käytyä läpi, joista mainittakoon Krokotiilipuisto Torremolinoksessa ja Gibraltar. Autolla tuli hurislteltua ympäriinsä, joskaan mitään tajuttomia kilsamääriä ei mittariin tullut, koska välillä piti olla kännissäkin : )

Jahas...nyt tuli kyyti treeneihin...pitää jatkaa illemmalla...Treenit lusittu, uutta matskua taas kasailtiin, viides uusi, työnimeltään Hei Jude, saatiin ihan hyvälle alulle.

Vielä olis tosiaan perjantaihin asti lomaa, on kyl tehnyt erittäin gutaa tää loma. Olikin jotenkin hieman puutunu fiilis duunien suhteen jo. Espanjassa säät suosi mukavasti, yhtä päivää lukuunottamatta päivisin oli parikymmentä astetta lämpöä. Sopi oikein mainiosti. Tää mesta missä olin, on firman lomahuoneisto ja oli kyl erittäin asiallinen luukku. 60m2 kaksio hyvin varustettuna, mm. grilli partsilla (josta merinäköala) ja kunnollinen keittiö. Tulee varmastikin mentyä sinne uudestaan, luultavasti tosin vasta ensi vuoden puolella.

Rok.

Lars